E curke,ak cemo krvarit jel nam bude tesko da nosimo samo haljinu? A ne tajice🤔
Ja na prvu htjela da izađem onak u haljini uz tijelo, ali sam se sjetila da ce mi se ova pelena od chicca ocrtavati iza 🤦♂️
A sad mozda bi bilo dobro da imas neke tajice ili najlonke da ti to malo stisnu i drze, sam taj ulozak, krvariti ces sigurno, ali mozda ne bude obilno.
Ja bi najlonke, ali to pitanje dal cu moci obuci, ovisi o porodu, ili cu moliti tamo nekoga da mi pomogne, a haljinu moram kupiti neku siru, hocu novu 😂
Ja na prvu htjela da izađem onak u haljini uz tijelo, ali sam se sjetila da ce mi se ova pelena od chicca ocrtavati iza 🤦♂️
A sad mozda bi bilo dobro da imas neke tajice ili najlonke da ti to malo stisnu i drze, sam taj ulozak, krvariti ces sigurno, ali mozda ne bude obilno.
Ja bi najlonke, ali to pitanje dal cu moci obuci, ovisi o porodu, ili cu moliti tamo nekoga da mi pomogne, a haljinu moram kupiti neku siru, hocu novu 😂
Joj uz tijelo nikak nemoj, bit ce ti tesko u tome ja mislim😅
Ja imam ovak nekaj doma, https://ibb.co/wc21ZHH , pa sam mislila skombinirat posto ce i damica imat Minnie komplet🤣 ali da, trebale bi tajice da to drze ipak🙄
Sve ovisi o porodu , ja si mislim da ce me najlonke stezat🤣
Aaali nova haljina za izlazak, zasto da ne,moras si priustiti nekaj, i tak si doma cijelu trudnocu, pocasti se draga💗
Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
.
Meni bitno samo izac briga me u cemu mogu i u spavaćici...jedva cekam dan kad je sve napokon iza mene i kad kazu javite svojima idete doma 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Joj uz tijelo nikak nemoj, bit ce ti tesko u tome ja mislim😅
Ja imam ovak nekaj doma,https://ibb.co/wc21ZHH , pa sam mislila skombinirat posto ce i damica imat Minnie komplet🤣 ali da, trebale bi tajice da to drze ipak🙄
Sve ovisi o porodu , ja si mislim da ce me najlonke stezat🤣
Aaali nova haljina za izlazak, zasto da ne,moras si priustiti nekaj, i tak si doma cijelu trudnocu, pocasti se draga💗
Bas je lijepa haljina 🥰. Ako rodim vaginalno onda me ove trudnicke najlonke nece stezati, ako bi bio carski rez onda nemam pojma. Nikad nikad u životu nisam ništa operirala i uopce ne mogu zamisliti kako je dok imas ranu na trbuhu obuci nesto preko nje 🥴. To ce nam iskusnije cure ovdje reci 😊
Sad cu ja negdje malo do ducana, ili mozda i narucim koju, problem mi je sjediti bilo di, auto me strga i onda dok moram van vise od tih bolova u leđima i preponama ne mogu nist 😑.
Di ima lijepih haljina onako proljetnih, a da je kratki rukav? Ako mozda znas.
Nikac jako su lijepe fotke 😍 I vas dvoje jako lijepp pasete jedan uz drugog. 💜
.
Mar93 cekaj da rodim pa da vidis sta je slikoviti prikaz 😂
Moj pregled - otvorena 2cm, sve mekano kaj treba bit, ctg ocitava konstantno 40 sto se trudova tice al nist ne iskace posebno.
Imam proteine u urinu. Kaze iscjedak. Mene strah jer mi i noge oticu al veli da je sve to normalno i da smo na samom kraju. Ja sam naravno pitala jel to znaci ako do termina ne bude nista, budu inducirali pa je rekla da da al da cekaju jos 2 tjedna nakon termina. U šoku sam.
Sad radi oticanja ne smijem puno stajat i kretat se a trebala bi da isprovociram trudove/otvaranje. Bas sam jadna nekak.. carski mi ne budu radili radi napadaja panike, smatra to sve normalnim, kaze da bi bilo neobicno da me ne brine porod.
Sljedeci pregled u utorak, 6.4.
Joj cure bas vam hvala na lijepim rijecima ❤️
Meni je uvijek nekako draze i iskrenije kad zena zeni daje kompliment 😊
Lonmi bas si me nasmijala sa ovim sjedenjem i dizanjem sa trave 🤣 iako sam skoro 37 tjedana meni stvarno nista nije tesko, jedino ti hemici zezaju al proci ce i to, nadam se 🙃
I moja mala stuca, ne smeta mi to, simpaticno mi je.. Ali zadnja dva dana kao da je malo vislje to stucanje, nadam se da se nije zadnje tjedne preokrenula jer je od pocetka trudnoce glavicom prema dolje...
Mar93 ako imas instagram pogledaj profil od Mirko Mihalj, on nas je fotkao. Iz Istre je i on i zena su fotografi. Kod njegove zene idemo fotkat malu kad bude imala cca 10 dana. Newborn by Luce Divina proguglaj ako te zanima...
Outfit za izlazak o tome apsolutno ne razmisljam, meni je bitno da sam maloj spremila oblekicu a ja cu staviti prvo sta dodje pod ruku, bitno da mi je ugodno, ne mislim nista kupovati niti se uvlaciti u najlonke 😃🙃😜
Jucer na slikanju sam imala samostojece, to mi je lakse zmontirat, sva sreca bilo je jako toplo....
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Jutroo ženicee opet ništa od spavanja od sinoc neki jaki bolovi po dnu stomaka ali i beba je nemirna bila katastrofa i tako cijelu noc boli za popizdit a kad bol stane ona počne mlatiti
NevaEva,bit ce to sve ok,vidjet ces. Meni zacementiranoj dolje tjedan prije termina otvorenost od 2 cm ne zvuci lose. Iako kazu da nema pravila. Mozemo se otvorit vrlo brzo i moze sve to krenut a moze se i vuc ko magla. Drzim palceve da sto prije krene,odmah nakon sunkice i rucka za Uskrs🤗 Vjerujem da si nestrpljiva i luda vise,i ja sam.
Ja sad idem do Vinogradske jer im online narucivanje jos uvijek ne radi a nemam blage jesam li automatski narucena ili nisam🤦♀️
Proteini u urinu,jel to vide iz one mokrace koju dajemo na pocetku? Sta tocno oni znace? Mogu zakomplicirati nesto ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji