Proljetne bebe 2021 pt. 2

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thera
    24. Ožujak 2021. 18:50

Ja sam danas jedva oprala kosu. Nagnula se nad kadu a mali je bas u tom trenu odlucio sarafiti nesto u gospodji😅 Ne znam koja mu je to fora u zadnje vrijeme. Da ne znam,rekla bi da ima zube i da me grize,majke mi😂

• havanalalala
    24. Ožujak 2021. 18:51

anaAn

Havanalalalati nokte ja usne, usne vise nemam koliko sam ih odgrizla 🤣🤣🤣
    Luckymeulazimo u te tjedne kad prepone bole kao da imam maratonski seks😂😂😂😂😂😂 da ste mene vidjele u petak nakon pregleda 😂😂😂😂 mama mi rekla de lijepo

hodaj

Usne sam prvo izgrizla, a sad sam se bacila na nokte.. i prije dva slucajno procitam kako je lak za nokte izuzetno otrovan i stetan u trudnoci samo sto ja nalakiran na njih, a ja ga jos grickam s noktima..

Petra982
    24. Ožujak 2021. 18:51

EmEn9

Petra ja ti pijem sada željezo koje košta 170kn ostala sam u šoku kad sam vidjela cijenu tako da se nadam da djeluje, zove se SiderAl FORTE crvena kutija. Neznam dali na to mislis ali meni se činilo jako skupo 🤣🤣

Za to sam dobila recept.
    Cure su spominjale neki od mislim 250kn da je jako nahvaljen. Kako ti utječe na želudac? Jel stvara probleme u prometu? 

Principessa🌺
    24. Ožujak 2021. 18:53

Lonmi

Luckyme8

anaAn

Luckymeulazimo u te tjedne kad prepone bole kao da imam maratonski seks😂😂😂😂😂😂 da ste mene vidjele u petak nakon pregleda 😂😂😂😂 mama mi rekla de lijepo hodaj

O daa haha to su ti tjedni..🤣🤣 mene evo danas leda,prepone,trbuh, ma sveee 🤮🤮
    Hahahha al kad ne mozees lijepo hodat ni da hoces hahah🤣🤣🤣

Dobrodosla među nas koje se raspadamo 😂

Hahaha e hvala,neka i mene tu napokon, kad se sva raspadaam😒😒🤣🤣 

Popis termina i rodenih beba str. 1652💕
    .

24. Ožujak 2021. 18:57

Lonmi ni ja ih sad ne nosim 🙈 nosim jedan koji se kopca naprijed al samo dok idem nekam. 

Lonmi
    24. Ožujak 2021. 19:05

NevaEva

Lonmi ni ja ih sad ne nosim 🙈 nosim jedan koji se kopca naprijed al samo dok idem nekam.

Ja ni onda 😂😂😂😂😂😂
    Briga me nek uzivaju u slobodi 😂

Petra982
    24. Ožujak 2021. 19:13

NevaEva

Ja sam dva dana u HM grudnjaku. Namjerno ga držim čim više da mi ne bude šok kad krene dojenje. Zadovoljna sam jako s njima! 

MareiKate
    24. Ožujak 2021. 19:14

Bubice, ja bih ti preporučila da se savjetuješ s rodama ili nekim drugim za dojenje. Prekidanje nakon 15 minuta i izdajanje nakon toga je zaista besmisleno jer ona sigurno može povući više nego što ti možeš izdojiti. Mislim da se patiš bezveze. Ti odluči ali to što ti je patronažna savjetovala je nebuloza i nikad do sad to čula nisam 🙈

Lonmi
    24. Ožujak 2021. 19:15

havanalalala

anaAn

Luckymeulazimo u te tjedne kad prepone bole kao da imam maratonski seks😂😂😂😂😂😂 da ste mene vidjele u petak nakon pregleda 😂😂😂😂 mama mi rekla de lijepo

hodaj

Usne sam prvo izgrizla, a sad sam se bacila na nokte.. i prije dva slucajno procitam kako je lak za nokte izuzetno otrovan i stetan u trudnoci samo sto ja nalakiran na njih, a ja ga jos grickam s noktima..

Skini lak sa noktiju da ne dolazis vise u napast.
    Nije nista, nisi sad cijelu bocicu laka pogrizla, ali dok ga nema na noktima onda nemas brige s tim.😊 Ja ih ni ne mogu lakirati meni i lak i aceton uzasno smrde, sva sredstva za ciscenje mi smrde, a danas sam i povracala jer sam bila u doticaju s smradom boje i laka za drvo. Cijelu trudnocu mi ti mirisi uzasno smetaju 😵🤮

• Tea2807
    24. Ožujak 2021. 19:17

Jedno pitanjce, vec danima me grci u nogama, nije me ulovio konkretan grc al mi se zgrci noga na sekundu, i tako sigurno 10-15 puta, pijem magnezij direkt vec 3tjedna po preporuci gin za sprjecavanje BH, jel ima kakve pomoci...pise 1 vrecica dnevno da se smije uzimati, bas je ruzan osjecaj...👎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.