TheTina pa nekak najbolje neutralno,ali opet ne mozes odoljet neke stvari ne uzet roze ili plave🥰🥰 ja mislim da ako bude curka da ce vecina bit u roza boji hahah ali kolica i tak neke stvari budu neutralne🙈
.
NevaEvauz ovaj forum bi mogla imati jos ohoho bebica kak nam je super, bas pozitiva..malo se izjadamo i krenemo na vesele teme🙈
.
Bebanomoje moram onda do Kika otici, bas ce mi trebati nekaj,makar da sad bude velika ali popunit ce se, trbuh ce samo rasti sad🥰🥰 hvala tii
.
Moram se malo pozalit, kazem muzu da jedva cekam sutra da vidim kaj ce biti u cizmici a on meni povisi ton i kaze :"ma super… Nisam ni bio nigdje sam ni u ducanu da ti nekaj kupim" i naravno evo mene i suza,otisla sam u sobu..a taman sam mislila kak nemam napade plakanja..
A mislim pa jbmu, ides svaki dan na posao i s posla,pricam o Sv.Nikoli vec tjedan dana odkad je mama sasila cizme i donjeli smo ih doma.. pa da Kinder jaje nisi mogao kupiti…. Ja ne znam😤
.
Ali moram biti mirna jer bebica sve osjeca,ne zelim da zna da sam se rastuzila🙄
😂😂 mi budemo mame za koji mjesec a jedva cekamo da dobijemo nest u cizmicu 😂😂 nemoj se bedirat i ako tvoj niko ove godine donese samo pusu al iduce godine jasno i glasno: ja glancam cizme najvece koje imam, ocekujem nikolu ujutro. 😂 Suptilni jezik nije bas prirodan muskarcima, treba to direktno rijesit.
.
E cure, meni pupak malo drukcije izgleda. Nije rupa vise, ko da se popunio. Kaj cu sad s tim? Guglam pa pise da se nekim izokrene i postane "vanjski", nije jos kod mene, al nije ni rupicast vise 😅😅
Kad ste kod plakanja, evo meni oci pune suza. Sestra mi inace radi u Njemackoj, i sve zbog ove korone me mozda nece ni vidjeti trudnu 😭😭😭😭
Evo gotova sam…
Vise i korona i sve.😭😭😭😭😭
I meni brat 😭😭 i mama mi je daleko, sad sam pricala s kamerom s njom i pokazala joj pupak. Tak i ti seki mozes. 😘
TheTina pa nekak najbolje neutralno,ali opet ne mozes odoljet neke stvari ne uzet roze ili plave🥰🥰 ja mislim da ako bude curka da ce vecina bit u roza boji hahah ali kolica i tak neke stvari budu neutralne🙈
.
NevaEvauz ovaj forum bi mogla imati jos ohoho bebica kak nam je super, bas pozitiva..malo se izjadamo i krenemo na vesele teme🙈
.
Bebanomoje moram onda do Kika otici, bas ce mi trebati nekaj,makar da sad bude velika ali popunit ce se, trbuh ce samo rasti sad🥰🥰 hvala tii
.
Moram se malo pozalit, kazem muzu da jedva cekam sutra da vidim kaj ce biti u cizmici a on meni povisi ton i kaze :"ma super… Nisam ni bio nigdje sam ni u ducanu da ti nekaj kupim" i naravno evo mene i suza,otisla sam u sobu..a taman sam mislila kak nemam napade plakanja..
A mislim pa jbmu, ides svaki dan na posao i s posla,pricam o Sv.Nikoli vec tjedan dana odkad je mama sasila cizme i donjeli smo ih doma.. pa da Kinder jaje nisi mogao kupiti…. Ja ne znam😤
.
Ali moram biti mirna jer bebica sve osjeca,ne zelim da zna da sam se rastuzila🙄
A naravno da ce se nac i rozih stvari 👧🏼 ak ne od muza i mene onda od drugih jer svi nasi jedva cekaju da mogu pocet kupovat 😅
Znam da te rastuzilo sad ovo s muzem i svetim Nikolom al ak ce te utjesit...moj muz svake godine zaboravi na to makar pricamo dost dugo o tome. Meni je super kak se on razveseli kad vidi ujutro nekaj u papuci (obicno je to cokolada koju voli ili kinder jaje) i onda cijeli dan skace oko mene-dorucak mi napravi, pomaze oko rucka, masazu dobim i jos dobim poklon sa zakasnjenjem 🥰 Mozda i tebe tvoj iznenadi s takvim sitnicama 🤞🏻
NevaEva, dečka čekam 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
E cure, di ima kupit ta cinkova mast i koja je cijena?
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
AnaAn - meni je buraz u Londonu i nisam ga vidjela vise od godinu dana a pitanje je oce uspjet doc u 3 mj kad trebam rodit...al cujemo se svaki dan i znam da je u mislima samnom i s bebicom. Znam da je tesko...😔
NevaEva - meni moj pupak izgleda ogromno...ko da se rupa prosirila 🙈🤣
Cure, isplacite se i onda napravite nesto za sebe i vratite si osmijeh na lice. Dozvolite sebi da emocije i hormoni odrade svoje, a onda u akciju da budemo sretne zbog nasih bebica
NevaEva i moj pupak se skroz izoblicio, muz i ja se svakodnevno smijemo tome. Pogotovo jer imam oziljak od operacije iznad pupku pa sad djeluje kao neki smjesko
Baby P 03/21 💙
E cure, di ima kupit ta cinkova mast i koja je cijena?
Mozes uzeti recimo u Dm-u Babylove wundschutzcreme (uska duguljasta) ili Sudocrem. To ti ostane i za bebicu 🥰
Baby P 03/21 💙
I moj pupak je vec neki ogroman i cudan 🙈🙈
Ja isto znam da u mojoj cizmici nece biti nista iako sam natrpala njihove, cak i muzu neke slatkise uzela, al ne bediram se nekako, muz mi i inace nije bas nesto od poklona i iznenadenja, za skoro sve prigode si sama biram poklon... nekad mi to pase a nekad me bas isto nazivcira, ono pa jel ne moze on nesto smisliti sam i iznenaditi me 🙄🙄
Ali zato kod mame ipak bude uvijek neka sitnica i za mene, ove godine sam vec dobila neki set bozicnih carapica iz hm-a unaprijed za sv. Nikolu 😇
Mama je mama ❤️
Lonmi, i ja sam takva!
Plačem zbog majstora, stana, straha, nervoze, onda se na kratko dovedem u red, pa ipet ispočetka🤗🤦🏻♂️.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji