Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Prosinac 2020. 20:58

Znaci nisam jedina s promjenama na pupku, onda je valjda normalno 🤷‍♀️ Super, hvala vam! 😘😘
    .
    Girl, onda cemo se mozda skupa diviti novim muskarcima u nasim zivotima 🤗 💙

Girl1234
    05. Prosinac 2020. 21:30

NevaEva

Znaci nisam jedina s promjenama na pupku, onda je valjda normalno 🤷‍♀️ Super, hvala vam! 😘😘
    .
    Girl, onda cemo se mozda skupa diviti novim muskarcima u nasim zivotima 🤗 💙

I meni se izobličio 😅
    Daaa 🙈

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• EmEn9
    05. Prosinac 2020. 22:07

Evo ja zapakirala djeci i nećacima za sv. Nikolu i sakrila i sad moram navit sat za svaki slučaj jer znate i same svaku noć sam budna ali za svaki slučaj da nebi noćas spavala cijelu noć pa da djeca budu tužna ujutro 🤣🤣
    .
    Što se tiče muža i sv. Nikole nemojte da vas to muči i rastužuje većina muških je takva i nije im do toga i njih to nije briga i njima to niš ne znači. Evo moj primjer ja znam da on nece kupit pa ja kupim nama i kažem.ja njemu neki dan kupila sam nam neke slatkiše za sv. Nikolu a on daj molim te nemoj da moram jos i na to mislit a zna i sam da zadnjih 10 god ja kupim i stavim nama kao i djeci heheheh. Ali ja sam vec navikla na to da ja kupim nama neki slatkis i zamotam isto kao i djeci jer djeca svaki put pripreme i naše čizmice kao mora i nama doć pa nemogu pustit prazne čizmice hehe tako da ja zapakiram nama neke čokoladice.
    .
    Tako da ne sekirajte se oni su većinom takvi i čim prije prihvatite bit će vam lakše. 😉  a kad malo pogledate hladne glave nije to sad razlog da se ljutite ni svađate kad oni to ne shvaćaju. 😁

• EmEn9
    05. Prosinac 2020. 22:15

Meni se bebač skroz okrenuo i lupa me dole ful nisko vec par dana a od danas mi krenule uz to čudno nisko lupanje i one kontrakcije ko menstrualni bolovi svako toliko bas osjetim kako se priprema to dole i grči. I da vam.pravo kažem iako znam da su te kontrakcije normalne i da mogu trajat od sad pa do kraja trudnoće nije mi baš svejedno. Ali nadam se da ce bit sve ok jer bude kontrakcija i nakon nekoliko se beba javi znači da je ok al opet bas nekako odmah ti probudi neki strah jer je još rano.

TheTina
    05. Prosinac 2020. 22:16

Girl1234

E cure, di ima kupit ta cinkova mast i koja je cijena?

Ja sam kupila u ljekarni za nekih 30-40kn, ne sjecam se sad tocno kolko je bilo 😬

Jagodica125
    05. Prosinac 2020. 22:23

NevaEva i Girl1234 - mi smo sve 3 tu negdje po terminu/odmakloj trudnoci i sve tri nosimo decka?!?!?!?!💙👶

Jagodica125
    05. Prosinac 2020. 22:25

Napisala ja podugacki osvrt na teme kojih ste se dotaknule, pa stisnula nekaj i ode sve u kvasinu 😅🤦‍♀️🤷‍♀️

Girl1234
    05. Prosinac 2020. 22:28

TheTina

Girl1234

E cure, di ima kupit ta cinkova mast i koja je cijena?

Ja sam kupila u ljekarni za nekih 30-40kn, ne sjecam se sad tocno kolko je bilo 😬

Hvalaa 

Girl1234
    05. Prosinac 2020. 22:28

Jagodica125

NevaEva i Girl1234 - mi smo sve 3 tu negdje po terminu/odmakloj trudnoci i sve tri nosimo decka?!?!?!?!💙👶

Daaa 

Jagodica125
    05. Prosinac 2020. 22:33

Girl1234

Jagodica125

Daaa

Divno🥰🤗💙
    .
    Ja pijavljujem natecene noge (nije ni cudo, naradila se danas ko' luđak), plakanje (jer nije ostalo dovoljno krumpirica za mene tokom rucka🍟😭😅🤷‍♀️), boli me lijevi bok, probudi me usred noci, pa ili prosetam ili okrenem na drugu stranu, strije oko pupka, (kao dva groma oko pupka ⚡ iako se mazem uljem) i povecan libido 😏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.