Čestitam na urednim pregledima :))
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Cure hvala vam znam da bi trebala ali tako mi je bed sad kad se smirilo ići nekom drugom zubaru kog
Namlatila bih te sad
🤣🤣🤣🤣🤣
Znam da i ja sebe al šta ću. Evo nema nikakve boli ništa danas 🤣🤣. Da poludiš.
.
Čestitke svima na dobrim.pregledima i na bebicama koje super napreduju. 😉
Cure, jel koja od vas ima osjecaj da ju onak nekad boli jetra? 🥺
Mene kao ispod rebara probode nekad
Gdje te tocno zaboli? Ispod oba rebra ili samo jednoga? Jel tupa bol ili ostra kratkotrajna?
Baby P 03/21 💙
Nije me bilo dugo, ali pratim koliko stignem...tako da neke teme i propustim
Zadnji pregled je s onim prastarim aparatom poslušao srce, tako da se nisam javljala s novostima, idući tjedan će raditi uzv, jedva čekam, zanima me u kojem je položaju, uopće ne mogu skužiti, lupka na tri mjesta.. noćas me krenula lupkat ko luda oko 3 pa do 4, onda sam se dignula i otišla jesti...samo nek se javlja
Stvarčice - sve vam je slatko, ja jedva čekam da krenem s kupovinom...prvo sada kupujem kolica od kolegica super uščuvana za 600kn...Chicco kolica...ima li tko iskustva s njima su ok, dal treba isofix ili se može i s pojasem učvrstiti?
Zubi - EmEn nadam se da se neće ponoviti i da dočekaš svog zubara, provjeri si na dodir da li te boli i probaj nečim lupiti po njemu, ako da možda da odeš kod zamijene da ti preventivno da neki antibiotik koji smiješ...ja liječim zub evo već dva mjeseca i ne vidi se kraja, svaki put lijek kad stavi boli i onda čišćenje kanala
Radovi - da radovi, još i posao i zato ne stižem ništa , sva sreća s grubim radovima smo gotovi, ovaj vikend pakujem kutije i krećem sobu po sobu čistiti tu u stanu prije nego se preselimo...nadam se do 20tog zgotovit sve...jedino što ormar koji sam naručila stiže tek 17tog i kažu možda će kasniti...
Tradicija - na badnjak dragi i ja kitimo zajedno, do sad smo imali bor koji smo napravili (onaj viseći), ove godine ćemo prvi put kupiti pravi, jedva čekam...na Božićno jutro smo uvijek kod mojih i onda iduća 2/3 idemo na ručkove tako da ne moram nakuhavati...francusku obavezno spremim, a od kolača raffaelo kuglice, zvjezdice, medenjake i tortu
Čestitke svima na dobrim pregledima, cure koje ste u izolaciji drži te se, ako i je glupa korona, neka prođe s blažim simptomima
Sretno svima na idućim pregledima i čuvajte se
Cao cure, kako ste mi danas?
Cestitke svima koje su vec bile na pregledima i sretno ako ima koja da jos tek ide 🥰
Mi smo proveli prvu burnu noc, al onako bas da nisam citavu noc spavala. Kombinacija zgaravice i nesnosnih grceva u listovima je bila uff ne znam ni kako sam uspijela zaspat, al znam da mi muz vec otisao radit, znaci bilo je oko 5 i nesto kad sam jos bila budna 🤦♀️ 700mg magnezija, masaze, toplo-hladni oblozi, hodanje po kuci usred noci i onda jos k tome nekakva blesava mucnina oko 8h, ali dobro ajde zive smo. Nadam se samo da se nece tako nastavit jer ovo nije bas najzabavnije 🙄🤷♀️
Miki94 - mi u subotu punimo 29tj i ajme ne mogu vjerovat kud je vrijeme otislo 😲 a ja jos uvijek kao u nekom snu, ko da se dogada nekome drugome, a ne meni hahah 🤔🤣😊 i ja pratim zimske tu i tamo da vidim sto se kod njih dogada, mada su mi se tek sad nekako probudile i pocele redovnije pisati otkako su krenule bebice dolazit na svijet, a i malo ih je ostalo na forumu, puno njih se prebacilo na fejs.
Nea 💗
AnaAn, ako te boli s desne strane, onda bi možda bilo to kao i meni. Javi mi se bol ispod desnih rebara, ali to sam primijetila kad dugo sjedim. Pitala sam baš danas doktora za to, kaže da se s te strane zna nakupljati zrak zbog dugotrajnog sjedenja pa onda zaboli. Dok legnem, prestane.
Lonmi, baš mi je žao da još uvijek postoji taj dosadni smeđi iscjedak, ali opet, bitno da je bebica dobro. Šta ti kaže doktorica za taj iscjedak? Da stvarno nije negdje hematom pa ga nije uspjela vidjeti? Jesi išla koji put i privatno na pregled? Čisto radi drugog mišljenja.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Ne vidi nist, sve je zatvoreno, cerviks 40mm.samo kaze da je posteljica nisko, a i od toga valjda moze biti. Jednostavno nista ne vidi. Nije taj iscjedak ni ovako primjeran, samo u rodnici. Znao je biti ponekad i poslje nuzde na papiru, ali u zadnje vrijeme ne. Citala sam za tu nisku posteljicu i tu svasta pise, između ostalog da se ona i podigne kako maternica raste, a ovo dr je ona placenta previa, dok pokriva usce maternice. Nadam se da ce se dici. Mogu biti i kapilare, tko ce ga znati. Pa razmisljam da mozda j privat odem. Imam mirovanje i novi pregled 22.12.
Bas sam jadna zbog toga, mislila sam da ce danas biti super.
Ne vidi nist, sve je zatvoreno, cerviks 40mm.samo kaze da je posteljica nisko, a i od toga valjda moze biti. Jednostavno nista ne vidi. Nije taj iscjedak ni ovako primjeran, samo u rodnici. Znao je biti ponekad i poslje nuzde na papiru, ali u zadnje vrijeme ne. Citala sam za tu nisku posteljicu i tu svasta pise, između ostalog da se ona i podigne kako maternica raste, a ovo dr je ona placenta previa, dok pokriva usce maternice. Nadam se da ce se dici. Mogu biti i kapilare, tko ce ga znati. Pa razmisljam da mozda j privat odem. Imam mirovanje i novi pregled 22.12.
Bas sam jadna zbog toga, mislila sam da ce danas biti super.
Nemoj se previše sekirati, meni je doktor rekao da se posteljica podiže između 16. i 18. tjedna tako da ima još vremena. A i ako bude nisko, malo ćeš više morati mirovati i to je to. Samo glavu gore, bit će to sve OK. 😊 Najbitnije je da je bebač dobro. ❤️
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bok cure!
Evo napokon se i ja javljam. Iza nas buuurna noc - povracala sve u 16...🤮 vecera mi nije sjela kako spada... uzas. Zaspala znojna, probudila se trceci na wc - proljev... 😒 od jutra sam na caju od sipka i dvopeku.
.
Dosad psihicki jaaako zahtjevni dani - mama mi je u Petrovoj, morala je vaditi maternicu i jajnike, hvala Bogu sve u redu proslo, samo treba mirovati, jako je sedirana. Velika mi je briga, sad sam kod svojih i sta da kazem - jedva cekam da idemo doma, natrag u stan... brat neuredan do Bozje kuce, cura mu vegetarijanka i njoj se dize zeludac sto mi danas kuhamo meso, deda je star "rucak mora bit u 12h! Kad je baka bila ziva..." svi misle samo na svoju guzicu, a to da ja ne mogu vise nikoga ne zanima. U biti ne samo da ne mogu, ne zelim - kaj pospremat za bratom koji za koji dan puni 30, kuhat posebno njeogovom curetku, slusat dedine jadikovke... ma ajte svi odreda lijepo u rodno mjesto 🤬 toliko mi je bilo tesko da sam se rasplakala, imala koma noc, koma jutro... i onda isla zvati na KBC Rebro i dobila 2 termina za nastavak psihoterapije🙏 jos je moja psihijatrica pitala je li cura ili decko,ja kazem da je djecak i ona onak ushicena: "Jagodice! Pa to je divno! Kako sam sretna zbog tebe"💙😇
.
Secer mi je danas ujutro nataste bio 5.3 tako da prelazim na ovu gestacijsku dijetu, preventive radi ☝️
.
Nas djecak je aktivan danas. A i nocas je bio🥰 povracam i trcim na wc, pa rekoh "Bude meni bolje, to mene sad malo muci, glavno da ti jesi dobro" i tocno osjetim kako napravi SALTO😍🤸♂️ po mjehuru naravno🥰🤣
.
Ne znam cure, sve neka koma okolo, ali se trudim najbolje sto mogu i on mi je pokretac i snaga i motivacija i zelim da bude ponosan na mene. I da nam djeca budu ziva i zdrava🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji