Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ružica
    02. Prosinac 2020. 10:55

Curke,

Jedno pitanje za Vas koje adaptirate stanove sad u trudnoci a vidjela sam da nas ima!
    Ludite li i šizite? Ja doslovno pucam, ništa ne ide kako treba ili je tako u mojoj glavi.
    Sad kad treba ici pituravanje i to puno ruka kisa ce liti danima....

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Emmie
    02. Prosinac 2020. 10:59

Dobro jutro svima. Evo mene opet u bolnici, ali ovaj put samo primam anti-d injekciju 🙂🙂🙂 Nadam se da će proći u redu. 
    Grčevi u nogama...preko noći imam užasne grčeve u nozi, stvori se kao neka kvrga, pa to u snu pokušavam rastegnuti. Neku noć sam se probudila i skoro vrištala od boli. Noga me je bolila toliko da je bilo teže hodati. Ne znam zašto se ovo dešava☹

• thera
    02. Prosinac 2020. 11:14

Jutro svima😊
    Što se odnosa tice kod nas je to sve isto slabije nego prije. Na predzadnjem pregledu mi je doktorica rekla da je moguće malo sukrvice nakon odnosa i naravno da mi je libido pao na nulu😂
    Svelo se na cca 2 put tjedno što je za nas malo. Nikakve krvi nije bilo ali nisam se nikako mogla opustiti i uživati ko prije,nekako mi je više bilo odradivano. A sad nakon što mi je ponovo potvrdena ureoplazma mislim da ćemo do daljnjeg stopirati s odnosima. Rekla je doktorica iskljucivo s kondomima a mi smo se toliko odvikli od njih da bi radije ništa nego s kondomom😂 Od sad samo romantika😊

02. Prosinac 2020. 11:19

Što se renoviranja tiče, ja sam na rubu bila i bez da sam trudna. Nikad ništ ne ide po planu, dodatni posao, dodatni troškovi, puno smo suza, znoja i muke ostavili u tome.
    PADA SNIJEEEEG  Moja bebe se zva uzvrpoljila, valjda jer stojim pred prozorom i pjevam božićne pjesme. Plešem ja, pleše i on 

• MissGraz
    02. Prosinac 2020. 11:25

Jutro cure! 
    S vama kao da svako jutro pijem kavu i druzim se dok se rucak kuha. Prava mala zenska brbljaonica. Stvarno ne znam kako bih kroz pola stvari prosla da nema vas. 💜
    Evo i ja se pridruzujem apstinencijskom klubu 😄 nekako od pocetka smo oboje uplaseni, sve bude napeto i nije nam pravi potpuni uzitak, zato smo se i mi malo odlucili primiriti. 🤭 
    Kile - to sam ja povela temu za one koje nisu upratile, jer me doktorica na privatnom pregledu "napala" da imam puno kila, sto me sokiralo, a moj mi doktor to nista ne spominje. I sad ga pitam prosli put sta on o tome misli, kaze njega to ne zabrinjava sve dok ne prelazim 3kg mjesecno i dok sama ne osjetim "tezinu" i "uspuhanost". Tako da me bas briga. O kilima cu misliti "sutra". 😇 
    Pokreti bebe - ja sam primjetila da sto sam ja aktivnija da je ona mirnija, isto tako sto sam ja umornija i ona je. Ponekad je znam cijeli dan osjetiti stalno, a ponekad mi prodje dan sa nekoliko udaraca samo. U pocetku me to brinulo, a sada sam mirna kad je barem malo osjetim tokom dana, nekako zamislim da spava i da se lipo namjestila pa je mirna. Ako sam bas zabrinuta pokusam je razbuditi slatkisima ili s malo kave, primjetila sam da je to pokrene. Ne brojim udarce, jer kako sam oko svega vec dovoljno zabrinuta ne zelim jos o tome misliti... vazno mi je da je osjetim bar malo u 24h. 
    ...
    Meni i muzu ova izolacija bas dobro dosla moram vam reci, googlamo ukrase bozicne, narucujemo, pisemo skupa popis za bebu... posto smo tek uselili u ovaj stan nemamo nikakvih ukrasa za Bozic, pa smo svu energiju usmjerili na to da ih narucimo, okitimo, uzivamo u tome i osjecamo se skroz pozitivno. 😇
    ...
    Zelim vam svima prekrasan dan! Kod nas je kisno, a citam da je u Zg snijeg. Jooooooj kako sam se zazelila snijega, Zagreba i njegove magle. Gore sam studirala i bas mi fali taj grad i njegova dusa. Pozdrav svima iz Splita 💜 

• MissGraz
    02. Prosinac 2020. 11:32

E da, za zatvor meni su pomogle zobene pahuljice i jogurt, pa mi je to sad svako jutro dorucak, ubacim u to bananu da mi bude malo sladje i eto ga. I dosta vode naravno. 

02. Prosinac 2020. 11:43

Laora cestitam na deckicuu💙💙

Odnosi- mi ih nemamo🤣 vec skoro dva mjeseca hahah.. malo je strah mene pa je strah njega,pa on bi a ja nebi i tako u krug idemo.. valjda ce se to uskoro promjeniti
    Od pocetka smo mozda 3 puta imali odnos, vidim da mu fali vec..
    Kod nas je tak ruzno vrijeme, vjetar jako puse tako da odmaramo na toplom u kuci uz caj i serije🥰 ako se koja dvoumila za Andy Brandy, meni je upravo stigao paket i ja sam odusevljena, bas sam zadovoljna, evo slikice
    https://ibb.co/QbBwJDB

Lonmi
    02. Prosinac 2020. 11:51

Girl1234

Lonmi, ja sam tek u 20. Tj osjetila zbog posteljice
    Bez brige
    Sad ga dnevno po vise puta osjećam 🥰🥰

Mene ljuti jer znam da je posteljica otraga 🤣. Hocu svoje ribice i leptirice 😂. Mozda se i pomice a ja krivim crijeva, tko ce ga znat.
    Ma hoce samo meni treba strpljenja, zelim imati tulum za Božićne blagdane u trbuhu 😋🥰, da skupa kitimo bor s ribicom ili s lupkanjem 🙃.
    Ja uspjela obaviti na wcu, ali je strasno bilo od bolova i krvi. Jadna probava. Reci cu sutra i doktorici. 
    Mene primi povremeno takva zelja za akcijom da to nije normalno, onda se samo sjetim kako pijem 6 tableta dupahstonea na dan zbog iscjetka i vidim strah kod muza i gotovo je. Njemu posebno fali, reko kad cemo krenuti vise necemo ni znati kako se to radi 😂🤣

Emmie
    02. Prosinac 2020. 12:12

MissGraz kažu da se beba "uljulja" kad smo mi aktivne, pa ih zato manje osjetimo. Ali zato kad se odmaramo počinje "party" 😆😆😆

Girl1234
    02. Prosinac 2020. 12:27

Jedva čekam da napada snijeg 🥰🥰

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI