Lunica - meni ti je na pocetku trudnoce srce kao znalo preskociti, da osjetim ga u jednom trenutku. Otkad pijem Euthyrox od 50mcg mi je sve ok. Sad jel to u mojoj glavi ili ne, ne znam.
Cure, jel mogu da sam ja jucer na trenutak osjetila kao da mi je ribica prosla u trbuhu, pocela sam muzu vikati evo bebe. Bas me onak s lijeve strane lijepo zagolicalo, jel to bilo samo u mojoj glavi ili ne, ne znam🤔
Pepco - ne preferiram robu tamo kupovati, mislim da se kvalitetnije moze kupiti u H&M-u, posebice kad budu snizenja. Postoje danas i outleti, gdje se mogu naci jako povoljne stvari. Znala sam kupovati u Benettonu u outletu tajice, majice za kumove za nekih 30 kn, sto je stvarno ok cijena.
Meni je i Lidl ok, tako da kad bude za bebe u Lidlu, rado cu kupiti tamo, jer imaju kvalitetnu robu.
Imam osjecaj da mi od jucer popodne trbuh u jednom trenutku samo iskocio🙈
Da je bar bila bebica 😊. Prati samo mozda jos koji put osjetis, kazu ribica ili kao krila leptira. Ne mogu ni zamisliti 😊❤️. Jedva cekam 😊
MissGrazz stvarno je najgore googlat…mislim na netu čudesa pišu…ja sam prvi put na ovom forumu čula za kolestazu🤷 tako da nemam pojma o tome….
Najvažnije je da napraviš ono najbolje za tebe i tvoju bebicu, da se smiriš, a ako bude potrebno potražiš i drugo mišljenje,pa i treće…
U pravu si skroz Palonkice 💜
Tahikardija je normalna za trudnocu ali bas nije ugodna. Meni se cak zna dogoditi ako pojedem malo vise.
Lussi pessek je presladak💖💖💖
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ma da reci cu recept da izmjene. A sad cu stavljat po dvije, sta mi fali 😅
Prva trudnoća 💙
Kety992 ja jedva cekam da osjetim bebicu, ali mislim da je 14.tj stvarno rano, bar kod mene jer nisam jos rodila. Tjesi me sta je doktorica rekla da je posteljica straga pa se nadam da cu cim prije 😊❤️. Ja sam nasla otkucaje uz rub gacica tocno ispod pupka, bili su oko 140, ali slusali smo oko 5min, mora da je spavala 😊.
Meni je danas toliko zlo, tako mi nije bilo mucno ni na pocetku. Mozda od svih tih terapija koje uzimam. I ove geonistin vaginalete su stvarno uzas, zute su i probudila sam se sva u tom iscjedku, a i jos sad nikako da prestane otjecati, uff.
Jutro curke 😊😊
Lonmi cestitke na curici ❤️
A za vaginalete, probaj malo dublje staviti, mislim da ne bi smjela ujutro biti bas lokvica.. Ja sam prije te geonistin koristila i ne sjecam se lokvice i nekon pretjeranog iscjetka osim ako sam preplitko stavila 🙈
Lunica, i meni srce tako preskace, i vec godinama tako i radila sam pretrage i nista nisu nasli.
I kad sam dobila epiduralnu imala sam osjecaj da ce mi srce stati koliko je pocelo preskakati to se bas sjecam da sam se uplasila.. Mozda je povezano tad bilo s epiduralnom a mozda je slucajno preskakalo, ugl trajalo je 30ak sec, sestra je dotrcala mjeriti otkucaje i moje i bebine i tlak i panicno pokazivala doktorici i dok su me pogledale je mi vec bilo dobro pa smo to ignorirali..
Uzivajte u pravom jesenskom danu 🙂🙂 cak mi je bio gust piti kavicu na terasi uz maglu i poluotpalo sareno lisce 😅
Kety992 ja jedva cekam da osjetim bebicu, ali mislim da je 14.tj stvarno rano, bar kod mene jer nisam jos rodila. Tjesi me sta je doktorica rekla da je posteljica straga pa se nadam da cu cim prije 😊❤️. Ja sam nasla otkucaje uz rub gacica tocno ispod pupka, bili su oko 140, ali slusali smo oko 5min, mora da je spavala 😊.
Meni je danas toliko zlo, tako mi nije bilo mucno ni na pocetku. Mozda od svih tih terapija koje uzimam. I ove geonistin vaginalete su stvarno uzas, zute su i probudila sam se sva u tom iscjedku, a i jos sad nikako da prestane otjecati, uff.
Jutro curke 😊😊
A za vaginalete, probaj malo dublje staviti, mislim da ne bi smjela ujutro biti bas lokvica.. Ja sam prije te geonistin koristila i ne sjecam se lokvice i nekon pretjeranog iscjetka osim ako sam preplitko stavila 🙈
Lunica, i meni srce tako preskace, i vec godinama tako i radila sam pretrage i nista nisu nasli.
I kad sam dobila epiduralnu imala sam osjecaj da ce mi srce stati koliko je pocelo preskakati to se bas sjecam da sam se uplasila.. Mozda je povezano tad bilo s epiduralnom a mozda je slucajno preskakalo, ugl trajalo je 30ak sec, sestra je dotrcala mjeriti otkucaje i moje i bebine i tlak i panicno pokazivala doktorici i dok su me pogledale je mi vec bilo dobro pa smo to ignorirali..
Uzivajte u pravom jesenskom danu 🙂🙂 cak mi je bio gust piti kavicu na terasi uz maglu i poluotpalo sareno lisce 😅
Jos sad izlazi iz mene, cijelu noc se otapala, ujutro me zuta fleka docekala i jos sad izlazi u razmrvljenom obliku van, uff. Mrzim bilo kakve vaginalete jer sam onda osudena na ulozak. Pa ne usudim se dublje nek sam sad, tako mi bilo i s rojazol tabletama, ujutro se probudila s iscjetkom kako se otopila, ali to je bilo to. Ova nikako da prestane i jos su k tome zute 🤣😂
Jutro curke 😊😊
Jos sad izlazi iz mene, cijelu noc se otapala, ujutro me zuta fleka docekala i jos sad izlazi u razmrvljenom obliku van, uff. Mrzim bilo kakve vaginalete jer sam onda osudena na ulozak. Pa ne usudim se dublje nek sam sad, tako mi bilo i s rojazol tabletama, ujutro se probudila s iscjetkom kako se otopila, ali to je bilo to. Ova nikako da prestane i jos su k tome zute 🤣😂
I hvala za cestitku ❤️
Ma da reci cu recept da izmjene. A sad cu stavljat po dvije, sta mi fali 😅
Sad sam pogledala, utrigi su mi od 100🤦♀️ budem otisla jedan dan sa tim svim u ljekarnu ili cu nositi ginicu, nekome ce sigurno trebati🤷♀️
.
anaAn - da i meni se pojavila kao ribica, isto dolje na lijevoj strani 🥰 sa 16+4. Sad bebicu najcesce osijetim jos uvijek dolje lijevo kad stojim i radim nesto, ali kad sjednem vise prema sredini trbuha. Ma divno, neka nastave dalje plivati, lelujati, migoljiti 🥳
Hvala vam svima na podršci i pozitivi što se tiče gestacijskog dijabetisa...odmah mi bude lakše.💗💗💗💗
Danas pravim kupus i janjetinu pa se radujem jesti 😆😆😆
MissGraz bit će to sve u redu. Javljaj nam se! 💗
Jutro curee :) Nadam se da ste sve dobro, i da cete uzivati sto je vise moguce za ovaj vikend 🤩
Jedno pitanje, posto me internet buni, da li sedmi mjesec trudnoce krece od 26+1 ili 27+1 tjedana?
27 tjedana
Sortiraj odgovore
Najstariji