Meni su isto Zara i Hm prvi odabir, al na žalost i ta roba se zna izvitoperit. Još s mojom djecom i njihovom krajnjom nepažnjom neki put ti žao dati i kune na robu. Eto, njemu sam kupila Puma trenerke i već ih je ofucao na koljenima....
Da li ste kupovale u Sinsayu? Zna se naći jeftino, al nisam kupovala još.
Bila danas ponovno na kontroli i prijavljujem jos jednu cuuurkuu 😊❤️, sad se vec vidlo na uzv. Za ovaj iscjedak kaze doktorica da jednostavno ne zna od cega je. Napisala mi je onu ruznu dijagnozu prijeteci pobacaj na nalaz i dalje mirujem i pijem terapiju. Nista se ne vidi i nije joj jasno od cega je. Tko zna. Samo ne smije biti niceg jaceg. Nadam se da ce kroz tj dana nestati u potpunosti 🙏. Kupila sam privat u Zg baby watcher od neke zenice i sad smo slusali srceko, znate mozda da li taj gel ima rok trajanja neki jer mi ga dala a na njemu nema cedulje, a nisam pitala od kad to ima? Valjda nema neke stetnosti ako mu je rok prosao 🙄.
Čestitke Lonmi na curici!!!
Smiriti će se i iscjedak! Ako ne nalazi ništa, bit će od rastezanja. Pusti dijagnozu pogotovo ako si na komplikacijama, nekakva dijagnoza tad treba biti...
Ne znam za gel. To uglavnom sve traje oko 12 do 24mj od otvaranja.
Ja sam ga koristila, valjda joj je ona cedulja pala, a zaboravila pitati. Pa da kao i samponi. Ukoliko ima tko baby watcher svjeze kupljen od one '' Ljekarna Natura'' zeleni koji se prvi javi dok utipkajte baby watcher nek procita na gelu 🤣😂. Netko je nedavno napisao da ima tog. Kupiti cu ja drugi svejedno u ljekarni, ma da ne vjerujem da bi od toga ista bilo, ali pusti. Da se bar ne pojavi vise. 🙏 Sad moram koristiti i geonistin vaginalete, pa se pitam sta ce s njima isplivati, od toga uvijek imam pojacan iscjedak 🥴
Ja sam ga koristila, valjda joj je ona cedulja pala, a zaboravila pitati. Pa da kao i samponi. Ukoliko ima tko baby watcher svjeze kupljen od one '' Ljekarna Natura'' zeleni koji se prvi javi dok utipkajte baby watcher nek procita na gelu 🤣😂. Netko je nedavno napisao da ima tog. Kupiti cu ja drugi svejedno u ljekarni, ma da ne vjerujem da bi od toga ista bilo, ali pusti. Da se bar ne pojavi vise. 🙏 Sad moram koristiti i geonistin vaginalete, pa se pitam sta ce s njima isplivati, od toga uvijek imam pojacan iscjedak 🥴
Ja ga kupila, isti taj u 9 mj sad.
https://ibb.co/Vw2QDvr
Evo slike kaj piše. Dakle 3 godine vrijedi od dana proizvodnje... 😀
Meni za ove pamucne bodice itd C&A naj sto se tice cijene i kvalitete, H&M isto ok, a i u Zari se moze naci dobrih stvari da.. ja sam skuzila da nam se isplati investirat u tipa Adidas trenirke, stvarno sam zadovoljna kvalitetom, a u outletu se mogu naci kompleti za 150-200kn, sto nije puno vise nego npr u C&A gdje isto kostaju oko 150kn a nakon par mjeseci nekak postanu krute, isprane itd...
Evo slike kaj piše. Dakle 3 godine vrijedi od dana proizvodnje… 😀
Tnx. Budem pitala zenu od kad ga ima. Nekak mi je fuj pomisao da sam se namazala s necim prastarim 😂🤣, a nisam se mogla strpjeti. Ali nije valjda toliko davno kupila taj strojcek. Koristis? Meni je super cuti otkucaje 😊
Tnx. Budem pitala zenu od kad ga ima. Nekak mi je fuj pomisao da sam se namazala s necim prastarim 😂🤣, a nisam se mogla strpjeti. Ali nije valjda toliko davno kupila taj strojcek. Koristis? Meni je super cuti otkucaje 😊
Jedino sam se cijela postiskala po trbuhu ispod pupka, a nakraju ih nasla uz sam rub gacica 🤣
Meni također nekako najbolji pamuk za bebe u c&a i u hm-u a zna se naći i drugdje lidl pepco itd. Ja curama kupujem redovno tajice u pepcu i u lidlu i isto mi ih poderu ili prošupe na isti nacin kao i one iz benettona i zare i ostalih dućana koje budu 5 puta skuplje. Tako da lakše bacit tajice nakon par nošenja od 15kn nego od 90kn. Igračke isto znaju bit ok u pepcu ali kao što i druge mame pišu bočice nikad nebi u pepcu ili kiku ili tako negdje kupila. Također ću kupit tommie tipi bočice pokazale su mi se super.
Jedino sam se cijela postiskala po trbuhu ispod pupka, a nakraju ih nasla uz sam rub gacica 🤣
Ej, jao meni tintaj baby spas.... Da ga nisam uzela, prozvikala bih. Kupila ga nakon kaj bas prokrvarila u 12 tjednu, svježa krv, prije toga svako malo smeđi iscjedak....
Ja već znam otprilike gdje se bebac nalazi, lijevo od pupka ga uvijek nađem♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji