Curke, jel se smije jest orada? Sjecam se da se nekd ribe ne smiju jest u trudnoci al neda mi se opet ic guglat i citat.
.
Moja mama je pozitivna na covid. Bile smo skupa u shoppingu.
.
Kupila sam dva odjelca za sincica, u next, nemaju gumbice nego šlic tak da ne moram kopcat po noci i ne oblaci se preko glave jer me strah da ga ne zagutim. 😅😅
.
Jagodica, ja sam se narucila privatno za scan u 20.tjednu, meni je ovo kod soc.ginica prepovrsno. 3 min sam bila.
.
Bojanic u kc, cula sam od frendica da je super i onda od jedne strasno iskustvo na porodu, al prevladavaju dobri komentari za sve ginekologe u kc. Mislim da si u dobrim rukama. Ponovno preporucam ako ne budes zadovoljna ili trazis drugo misljenje da odes privatno nevenu hecimovicu u kc. On je detaljan i pozitivan.
.
Jedva cekam jos 2, 3 tjedna da prodju i da pocnem osjecati bebicu 💜
.
Meni su sd grudi povecale, bole kao u pmsu, cesto, ali ne bih rekla da bujaju, mozda dok dodje mlijeko, sad su jos ok, samo su posmedjile nekak jace.
Hvala ti NevaEva, vjerojatno me budu saltali iz pregleda u pregled kod onog ko dode jer je sestra rekla da su malo smanjili krug koji dolazi..
Tako da definitivno ako ne bude okej, ici cu kod Hecimovica, bio mi je na zamjeni dvaput prije par godina i mogu reci da je jako pristupacan i pregled je bio kak se spada..
Vidjet cemo kak ce sada pregled proci, pa se lako narucim k njemu, broj vec imam spremljen u pripremi 😊
NevaEva, smiješ oradu. Ne pasa, sabljarku, mačku, plavu veliku ribu. Tuna iz konzerve sigurnija nego friška.... kažu.
Ma mislim da je sve ok u umjerenim količinama.
To mi je bas zao kaj ne smiju s nama da dozive i vide, zato jedva cekam da krene pa da i bolja polovica osjeti pokret😍
Slazem se, ja svome kad kazem evo beba se javlja, on odmah "Di? di?"🥰 pa mu stavim dlan na trbuh i onda cekamo😅 mada ja jos pod dlanom nisam osjetila, ima tu dosta masih naslaga🤭 ali jedva cekam🤗 da, kad jednom osijetis, znas da definitivno nisu crijeva u pitanju😂
.
NevaEva - kako se ti osijecas? Imas li kakvih simptoma? Samo udri po mandarinama, caju i medu i odmaraj 👌
.
Ja cu se odmah u pon ujutro naruciti za anomaly scan onda 😳🤞
Evo i mene, rijetko pišem, ali uglavnom sve stignem pročitati.. ja sam 12+2, napokon u ponedjeljak pregled, bas mi se ovaj put odužilo.. a i općenito jedva čekam da se nešto desi, stomak, pomjeranje, ne znam, ova prva tri mjeseca stvarno nemaš osjećaj da si trudna, je li i vama tako? 😂😂
Jagodica, ja sam ok, malo me u grlu grebe i boljela me glava, za sad je ok. Mandarine ne mogu zbog zgaravice 🙄🙄 ali pokusavam mango i banane jest kolko mogu i pijem cajeve, nadam se da necu dobit koronu. Zato radim od doma i onda odem s mamom u ducan i eto vraga 😂
Emmie ja sam imala u prošloj trudnoći taj šećer i odmah kad sam rodila je nestao. Tako da ne brini i čim sam rodila još u rađaoni ja govorim sestri aime kako bi popila sad neki voćni sok i neki fini topli sendvić jer su me u bolnici držali na strogoj dijeti zbog toga i kaže ona neće vam ništa bit rodili ste nek vam muž odmah ide ako želi kupit i donijet, tako da mi u rađaonu odmah donesao najbolji sok i sendvić na svijetu 🤣🤣. Sve sad mislim da ću opet imat šećer ali nisam još išla na ogtt mislim da će me sad na pregledu slat jer sam 10kg u plusu.
.
Uglavnom trebam imat pregled 17.11 i neki dan vidim 2 propustena poziva od gin valjda taman zvala u te 2 min što nisam bila kraj mob a inače je stalno kraj mene a naravno ne javlja se na tel jer sam probala milijun puta i poslala mail ali nema odg, pretpostavljam da me zvala da odgodi pregled jer me nije imala sto drugo zvat kad nisam nikakve nalaze više radila. Tako da mislim da ću 17.11 poljubiti vrata od ordinacije i niš od mog dugo očekivanog pregleda 🤣
Samo se nadam da me onda neće naručiti za tjedan dva nego prije jer ću već izludit čekajući. 😊
Kety992 ja jedva cekam da osjetim bebicu, ali mislim da je 14.tj stvarno rano, bar kod mene jer nisam jos rodila. Tjesi me sta je doktorica rekla da je posteljica straga pa se nadam da cu cim prije 😊❤️. Ja sam nasla otkucaje uz rub gacica tocno ispod pupka, bili su oko 140, ali slusali smo oko 5min, mora da je spavala 😊.
Meni je danas toliko zlo, tako mi nije bilo mucno ni na pocetku. Mozda od svih tih terapija koje uzimam. I ove geonistin vaginalete su stvarno uzas, zute su i probudila sam se sva u tom iscjedku, a i jos sad nikako da prestane otjecati, uff.
Daa,ja sam u prvoj tek u 20.tj osjetila,.
znam da je rano...ali bas nije imalo veze sa crijevima...inace ne osjetim nis...al okrenula sam se na lijevi bok i spavala prakticki na trbuhu...i bas je bilo drugacije,znam razlikovat..i ono bas loptica kad sam se okrenula na leda...dok se nije razmjestilo sve....🤔🤔 al u 2.trudnoci sam rano osjetila bebaca...isto otprilike ovako al samo u odredenoj pozi...muz me uvjeravao da su crijeva dok nismo svaku vecer u isto vrijeme ponovili polozaj i onda je i on osjetio 😂 a meni mucnine konacno prestale 🥳🥳🥳 sad se vracam normali sto se tice jela,osim sto naravno ne podnosim slatko...masno...zacinjeno...na moju srecu...prehrana su mi voce,kuhani krumpir...piletina,jogurt i prode onak namaz(margo il mlijecni) 😅 e da i tone zelene salate...kavu ne pijem..tu i tamo onaj kapucino popila...sad ni to...voda samo prolazi...😂 totalno dugacija trudnoca od prve dvije...🙈🙈
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Zabica - vidis ja uopce nemam problema sa grudima, nit bole, nit rastu, nit nista, cak imam osjecaj da su i manje nego sto su bile na pocetku trudnoce. S nosem imam problema oduvijek neovisno o trudnoci 🤷♀️🤣 i vidim da si i ti iduci tj na ogtt-u , eh nek se jos i tog rijesimo
Lunica - i meni se znalo srce uzlupati, ali vise na pocetku trudnoce dok su hormoni vise oscilirali, sad se to smirilo iako me zna tu i tamo uhvatit kao nekakav pritisak u prsima, ali brzo prode i normalno je
Nea 💗
Vidim d a vecina ima simptome tahikardije ili preskakanja, ajd odmah mi je lakse. EmEn i meni je pregled 17.11. U utorak jedva cekam. Znatiželjna sam za spol ali i sve skupa nekako... Još samo 2 dana... 😎 Nadam se da neces poljubiti vrata i da ces ipak obaviti pregled🙂🙂
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji