Prijavljujem uredan pregled. Mali ima 235g. Cini se da je sve ok al sam se ja duze oblacila nego sto je pregled trajao. Tak sam si i mislila pa sam se narucila privatno 30.11.na anomaly scan. Opet nikakve uputnice.
Hormoni - iskreno na pocetku nisam ni osjetila da sam trudna, nit su me drmali ko na filmovima, da mi se place na sve zivo ili da sizim na sve oko sebe..ali primjetila sam u zadnjih par tj da samu sebe uhvatim u nekakvom neraspolozenju i nekako budem zivcana il mi se nista neda, al vec nakon 10tak min me pusti i kasnije se smijem i puna energije, doslovno promjene raspolozenja ko da te netko usteko na prekidac 🤣🤔
Jagodica125 - pitala si za one excel popis sto je netko stavio nedavno, imam ga ja screenshotano 👍
https://ibb.co/TMGSHV0
https://ibb.co/FJ1rVHW
https://ibb.co/m5mmYbW
https://ibb.co/SvXZGxs
Robica/posudivanje - meni je okej za ovako vece stvari tipa kindac, kolica itd..dok za robicu bas onak, sta ja znam ja sam vise osoba koja voli imati svoje 🤷♀️ eventualno mi je okej ako mi netko daje visak nenosene robice ili tako nekakvih stvari koje su jednom/dvaput nosene. Ali generalno nisam tip za posudivanje, jer sam se puno puta opekla kad sam svoje stvari posudila pa dobila nazad unisteno ili jos gore nikada ih ne dobila nazad 🤦♀️
Nea 💗
Pricanje s bebicom - ono nekako mi bed pred nekime (osim pred muzem), al uglavnom dosta pricam s njom pogotovo izjutra kad se prevrce i kad je bas aktivna, onda se zezam s njom i bas mi je fora, isto tako i muz kad prica s njom onda smo nas troje nekako povezaniji..imam osjecaj da stvarno razumije neke stvari jer bas reagira na njih nekakvim pokretima koji su bas karakteristicni kada pricamo o necemu odredenom s njom 😁
A sto se tice robice i trgovina, ne znam kupovat cu ono sto mi se svidi i za ono sto ja mislim da mi odgovara i da je dobro, ne slusam bas svakoga sto mi kaze jer realno ljudi sve je to kina/japan/vijetnam itd..nekome nesto pase, nekome ne.
Nea 💗
Joj ja sam toliko nesvjesna nekako ove bebe da sam bas grozna... Ni ne sjetim se da sam trudna.. Valjda sam opterećena sa djecom i oko njih, ali mislima sam i emocijama ipak povezana navecer kad sve utihne.. Moji dok pogledaju zivot na vagi veceraju eto ti 22h za tren😅
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Bila danas ponovno na kontroli i prijavljujem jos jednu cuuurkuu 😊❤️, sad se vec vidlo na uzv. Za ovaj iscjedak kaze doktorica da jednostavno ne zna od cega je. Napisala mi je onu ruznu dijagnozu prijeteci pobacaj na nalaz i dalje mirujem i pijem terapiju. Nista se ne vidi i nije joj jasno od cega je. Tko zna. Samo ne smije biti niceg jaceg. Nadam se da ce kroz tj dana nestati u potpunosti 🙏. Kupila sam privat u Zg baby watcher od neke zenice i sad smo slusali srceko, znate mozda da li taj gel ima rok trajanja neki jer mi ga dala a na njemu nema cedulje, a nisam pitala od kad to ima? Valjda nema neke stetnosti ako mu je rok prosao 🙄.
Čestitke na djevojčici
Sad sam tako uzbuđena što se tebi tako rano vidio spol jer se nadam da će meni na sljedećem uzvu vidjeti spol. Biti ću 16+5tt
Što se tiče posuđivanja robice, tu nemam problema uopće. Ja imam šogoricu, sestru i par prijateljica za koje znamo kad nešto posudimo, to nemoramo vratiti. Moja šogi je početkom godine rodila dečka i ja sam joj proslijedila svu robu od svog malca, a sestri svu opremu jer je imala curku, dok je moja sestra meni prije sve za mog malca dala od svog starijeg sina. Ja znam da će one meni sve dati nazad i više od toga. I ne očekujem da će mi vratiti robicu u stanju kakva je bila. Jednostavno znamo da su te stvari potrošni materjali. Što se potrga bacamo i bok.
Što se tiče kvalitete robice, ja sam vjerna NeXTu i Georgeu. Uzmem i iz HMa, C&A i Gapa. Uzmam one 5packove trenirki i majci u Nextu pa me ispadne 50kn kom što mi je super s obzirom da su peri deri. Meni je bitno da nakon dva pranja nema mucica, što mi se pokazao kao slučaj s Pepcom.
Sve kupujem po akcijama i nekim popustima. Osim Nexta jer nikad nemaju akcije. E da, i Reserved mi ima super robicu. Daleko najkvalitetniji su Adidas i Puma, ali meni preskupo za uništavanje po prakovima i vrtiću
Ja sam ga koristila, valjda joj je ona cedulja pala, a zaboravila pitati. Pa da kao i samponi. Ukoliko ima tko baby watcher svjeze kupljen od one '' Ljekarna Natura'' zeleni koji se prvi javi dok utipkajte baby watcher nek procita na gelu 🤣😂. Netko je nedavno napisao da ima tog. Kupiti cu ja drugi svejedno u ljekarni, ma da ne vjerujem da bi od toga ista bilo, ali pusti. Da se bar ne pojavi vise. 🙏 Sad moram koristiti i geonistin vaginalete, pa se pitam sta ce s njima isplivati, od toga uvijek imam pojacan iscjedak 🥴
Ja ga kupila, isti taj u 9 mj sad.
https://ibb.co/Vw2QDvr
Evo slike kaj piše. Dakle 3 godine vrijedi od dana proizvodnje… 😀
Tnx. Budem pitala zenu od kad ga ima. Nekak mi je fuj pomisao da sam se namazala s necim prastarim 😂🤣, a nisam se mogla strpjeti. Ali nije valjda toliko davno kupila taj strojcek. Koristis? Meni je super cuti otkucaje 😊
Jedino sam se cijela postiskala po trbuhu ispod pupka, a nakraju ih nasla uz sam rub gacica 🤣
Ej, jao meni tintaj baby spas…. Da ga nisam uzela, prozvikala bih. Kupila ga nakon kaj bas prokrvarila u 12 tjednu, svježa krv, prije toga svako malo smeđi iscjedak….
Ja već znam otprilike gdje se bebac nalazi, lijevo od pupka ga uvijek nađem♥️
Jao, a sta je bilo? Hematom mozda? Ma i ja sam ga uzela iz istih razloga jer mi se svako malo javi nesto sitno tog smeđeg i onda panika do pregleda, ma da mislim da je kakva kapilarica i da ce sve biti po, ipak je taj neki veci rizik iza nas. Ovako se umirim dok cujem bebu. U kojem si sad tjednu?
Bila danas ponovno na kontroli i prijavljujem jos jednu cuuurkuu 😊❤️, sad se vec vidlo na uzv. Za ovaj iscjedak kaze doktorica da jednostavno ne zna od cega je. Napisala mi je onu ruznu dijagnozu prijeteci pobacaj na nalaz i dalje mirujem i pijem terapiju. Nista se ne vidi i nije joj jasno od cega je. Tko zna. Samo ne smije biti niceg jaceg. Nadam se da ce kroz tj dana nestati u potpunosti 🙏. Kupila sam privat u Zg baby watcher od neke zenice i sad smo slusali srceko, znate mozda da li taj gel ima rok trajanja neki jer mi ga dala a na njemu nema cedulje, a nisam pitala od kad to ima? Valjda nema neke stetnosti ako mu je rok prosao 🙄.
Čestitke na djevojčici
Sad sam tako uzbuđena što se tebi tako rano vidio spol jer se nadam da će meni na sljedećem uzvu vidjeti spol. Biti ću 16+5tt
Hvala ❤️. Cinilo joj se vec u 12 tj da je curica, a rekla da ce potvrditi u 16 tj tako da vjerujem da ces i ti sad saznati. Samo sam ja zbog ovog iscjedka sad isla ranije na kontrolu pa se vec da vidjeti 😊. Samo da bude sve dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji