Ja odgađam do daljnjeg razmisljanje o porodu 😂
Pametno. Neću više ni ja. Poslije Valentinova.
Najbolje, imamo vremena razmisljati o tome, najbolje nakon Valentinova🙈
PREGLEDI 11. MJESEC
Fancy 09.11.
Anna0410 09.11.
Korra 10.11.
Bubica1 10.11.
Kontesa 10.11.
Ines 11.11.
Gita3 13.11.
Bebolinka 13.11.
NevaEva 13.11.
Bajo 16.11.
Valkris 16.11.
Lunica 17.11.
EmEn9 17.11.
Blackie97 17.11.
Lussi 19.11.
Gabylola 20.11.
Granny 20.11.
Kety992 23.11.
Tea2807 23.11.
Nikac 23.11.
Avama 24.11.
Girl1234 24.11.
Deleted user 27.11.
MissGraz 30.11.
Bebanomoje 30.11.
PREGLEDI 12. MJESEC
Mom_of_4 01.12.
J3ll3na 02.12.
Lonmi 03.12.
Bubica1 03.12.
Avama 21.12.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bas sam na fejsu u grupi mame i trudnice 2020 i citam kako rade probleme ako je na papiru od Krvne grupe koja se vadi na pocetku djevojacko prezime, a cura se u meduvremenu uda i mjenja papire..
Par njih je opet moralo ici vaditi za krvnu zbog novog prezimena,a nekima nisu pak nista rekli🤷🏼♀️
Ja i decko smo razmisljali vjencati se prije nego bebica dode posto smo ipak vec 6 godina zajedno,ali sad ako bude frka s papirima, mozda bolje nakon poroda 🤔🥺
Dobro jutro svima! Sretno onima koje su danas na pregledu!
Lumosica, dobrodošla!
Lonmi, znači ti si isto iz Varaždina kao i ja? Jesi li čula kakva iskustva glede naše bolnice i poroda? U zadnje vrijeme sam čula dosta loših stvari pa sam čak i razmišljala da idem na porod u Čakovec. Ali ima još do toga. Neću se opet ni previše zamarati razmišljanjima o porodu, ima vremena.
Girl1234, nemoj se brinuti za bebine pokrete, ja sam ih osjetila u 19.tjednu i onda još nisam bila 100% sigurna da je to to. Ali kad sam primijetila da se ponavlja, znala sam da se to moje zlato javlja. Kod svake žene je drugačije, neke ne osjete ni do 22. tjedna.
Pratnja na porodu - nažalost se u ovo vrijeme ne može ništa planirati, zadnji put mi je doktor rekao da nema uopće smisla da ga to ispitujem sad jer doslovno na dnevnoj bazi dobivaju nove upute, čas može pratnja, čas ne može. Tako da ćemo vidjeti kako će biti dok dođe vrijeme za to. Meni je ionako svejedno jer dragi neće pa ga neću ni forsirati. Što se toga tiče, svaki par neka odluči za sebe i kako njima najbolje odgovara.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bila u lidlu po trapke. Guzva unutra kao da se djeli nesto, traperica ima crne i plave, 3 velicine ispod 40 nasla 😲
Mislila sam uzet i crne i plave, al nasla samo plave.
Evo ja prijavljujem grljenje sa skoljkom zadnja 3 dana. Nadam se da nece potrajat
Sretno svima koje imaju pregled danas 😁
Ja sam se onesvijestila u krevetu i otkunjala dodatno. A kao mislila se dignuti i otići do Lidla. Neda mi se nigdje! Najradije bih se pokrila po glavi i spavala još.
Joj to s krvnom grupom mi je debilana teža... U vrijeme kad je sve umreženo i pusti brojevi i oibi, oni sad gledaju prezime... Ja sam uz svoje nadodala muževa dva (srećom pa su relativno kratka prezimena). Kod dr i gin pišu sva 3, ali na HZZO nisam išla prijaviti i onda je problem kad mi fale druga dva 🙄
Al ga kompliciraju! Mi se ne planiramo jos zenit pa nam je svejedno, to cemo lako obavit jednom, nismo od nekih slavlja pa cemo samo s kumovima kod maticara i to je to.. Al bezveze stvarno 😕
Ma tako nekog misljenja smo i mi, ali bezveze mi je ako kompliciraju toliko zbog prezimena
Dobro jutro svima! Sretno onima koje su danas na pregledu!Lumosica,dobrodošla!
Lonmi,znači ti si isto iz Varaždina kao i ja? Jesi li čula kakva iskustva glede naše bolnice i poroda? U zadnje vrijeme sam čula dosta loših stvari pa sam čak i razmišljala da idem na porod u Čakovec. Ali ima još do toga. Neću se opet ni previše zamarati razmišljanjima o porodu, ima vremena.
Girl1234,nemoj se brinuti za bebine pokrete, ja sam ih osjetila u 19.tjednu i onda još nisam bila 100% sigurna da je to to. Ali kad sam primijetila da se ponavlja, znala sam da se to moje zlato javlja.Kod svake žene je drugačije, neke ne osjete ni do 22. tjedna.
Pratnja na porodu- nažalost se u ovo vrijeme ne može ništa planirati, zadnji put mi je doktor rekao da nema uopće smisla da ga to ispitujem sad jer doslovno na dnevnoj bazi dobivaju nove upute, čas može pratnja, čas ne može. Tako da ćemo vidjeti kako će biti dok dođe vrijeme za to. Meni je ionako svejedno jer dragi neće pa ga neću ni forsirati. Što se toga tiče, svaki par neka odluči za sebe i kako njima najbolje odgovara.
Da, da.. okolica Varaždina 😊. Nisam za sad cula nista vezano uz pratnju, a ovako nemam iskustva vezana uz rodiliste jer ce mi sad biti prvi put. Ja znam da je rodiliste dosta hvaljeno i da puno zena dolazi tu roditi, ne znam jesi li mozda i ti vec radala? Slobodno napisi ukoliko imas i neke lose informacije da mogu k ja promisliti, ali za Čakovec isto nezz kakvo je stanje. Ja sam prosle godine bila na ginekologiji zbog nazalost loseg ishoda trudnoce 😔, i mogu reci da su sestre bile jako dobre i pune razumijevanja, utjehe. Mozda mala zamjerka oko doktora, ali i to se rjesilo s tim da mogu ti reci da se i u onoj ludnici i guzvi ok posvete pacijenticama.
Ajme dođe mi da se preselim sjevernije. U Splitu nemaju običaj dati epiduralnu, a na tečaju su komentirali da nemaju ni običaj pustiti trudnicu iz kreveta na pilates loptu. Naslušala sam se toliko priča, još ni jedno pozitivno iskustvo iz te bolnice.
Hej ljepotice gdje ste i kako ste?
Meni, kao ogromnom kavopiji jos uvijek ne odgovara kava pa pijem Franckov cappuccino classic sa smanjenim udjelom secera 30% i odlican mi je kao zamjena!(ovo nije placeni oglas
)
Danas mi je zadnji dan Sumameda, puno mi je bolje.
Jos uvijek ne radim, druzim se s klincima, jedno u on-line skoli, drugo u redovnoj..puno su mi pomogli sada kada sam bila bolesna pa nisam u zaostatku sa ciscenjem i sl. Srca moja!
Htjela sam pitati, kada ste vec na temi poroda-je li koja rodila na carski sa spinalnom anestezijom? I ako je, da mi detaljno opise iskustvo i da li bi to preporucila?
Ja sam oba puta rodila na carski sa opcom, potpunom anestezijom, prvi puta u 42.tt nakon induciranog i pola dana dripanja, a drugi puta u 38.tt na planirani. Drugi puta su mi preporucili spinalnu, ali nisam htjela jer padnem u nesvijest i kada mi krv vade pa sam mislila da to ne bih izdrzala svjesna.
Obzirom da sada moja ljubav vjerojatno nece smjeti biti tamo i prvi vidjeti klinca, a prije je bio ispred operacijske i odmah mogao to, razmisljala sam da se mozda ovaj puta odvazim i dozivim to iz prve ruke-kazu da se spinalna nudi samo kod planiranog carskog pa mozda da probam.. Brzo ce to, tamo negdje oko 20.02. pa polako da prikupim informacije, ne mogu bas kao vi curke do Valentinova, vama je termin nesto kasnije
Sortiraj odgovore
Najstariji