Jutro cure, kako ste danas?
Imamo li kog na pregledu.?
Mene boluccka dolje, rasteze se sve...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Dobro jutro svima,
Evo mene s anomaly scana, uredno sve, ulazim za dan dva u 22 tjedan, bebica ima 800 grama vec?☺️
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Cure evo moj popis za bolnicu sto sam nedavno frendici slala:
Po jedan rucnik za tusiranje, za lice, za ruke. Japanke za tusiranje, blagi gel za tusiranje (bez jakog mirisa), dezic isto sto blazi, papuce za po sobi, spavacice (mi smo dobili njihove pa sam uzela jednu svoju za svaki slucaj, inace treba za porod neka koju ces bacit i za u sobu bar 3), ogrtac i carape, pelene za bebaca, vlaznjace, krema za guzu, vlazni toaletni papir (spas za ic na wc nakon poroda), rola obicnog wc papira, cesalj, cetkica i pasta za zube, mrezaste gace (vise komada), chicco ulosci nakon poroda (bar 10). Krema za bradavice (mene spasilo kad su iziritirale se), multimam komprese, nekoliko jastucica za bradavice. Nama su rekli u bolnici da ne spricamo ranu od epiziotomije nicime.
..
To je sve u umanjenom broju jer su posjete bile dozvoljene pa joj je muz mogao donijeti jos ulozaka ili rucnika ili bilo sto.
Micanje bebe - moja ni jednom na ultrazvuku nije bila zivahna jako, mahne malo i to je to
Elly ja se nekad znam zalezat do boli, ali nisam se brinula jer nije svaki dan. Uzimaj magnezij i probaj promijeniti polozaj spavanja, jastuk..svakako vjezbaj to nije na odmet..nemoj se brinuti bit ce sve ok
Lussi možda smatraju da ti nedostaje T3 i T4 uz TSH meni je tako bilo naznaceno, pitaj ginekologicu, neka ti da i kompletnu krvu sliku ako zelis raditi kombinirani, vidim da si blizu 12tj
Bebolinka kud u 11mj krpelja da pokupis nadam se da si vec kod doktora...svakako glavu gore bit ce sve ok
Bubica evo popisa https://ibb.co/xCRRzhj
Ružice super za pregled
Dobro jutro svima,
Evo mene s anomaly scana, uredno sve, ulazim za dan dva u 22 tjedan, bebica ima 800 grama vec?☺️
Super za dobar pregled 🥰🥰 nisam strucnjak, ali gugl veli da je to malo previse i vj se doktor zeznuo hehe ne vide niti oni najbolje na taj svoj uzv, pogotovo ak je neki iz 2.svj rata.
E da, savjet za bepanthen kremice i sebamed i tako to, probajte u ljekarni traziti uzorke ili direktno od njih, ja tak imam hrpu tih uzoraka koje smo namazali u 9 mjeseci jednom ili dvaput pa mi nije bilo zao to ni baciti..
Blossom- budem ja nju pitala, narucena sam za dva tjedna, valjda ce se vratiti jer je i ona medu zarazenim u Koprivnickoj bolnici..pa cemo vidjeti kako bude..
Sad moram guglat, nisam upucena sto je to kombinirani?
Prva mi je trudnoca I pokusavam cim manje visit na internetu jer se samo opterecujem.. pa se bacam samo na pozitivne misli i cim manje informacija🤭
Micanje bebe - moja ni jednom na ultrazvuku nije bila zivahna jako, mahne malo i to je to
Elly ja se nekad znam zalezat do boli, ali nisam se brinula jer nije svaki dan. Uzimaj magnezij i probaj promijeniti polozaj spavanja, jastuk..svakako vjezbaj to nije na odmet..nemoj se brinuti bit ce sve ok
Lussi možda smatraju da ti nedostaje T3 i T4 uz TSH meni je tako bilo naznaceno, pitaj ginekologicu, neka ti da i kompletnu krvu sliku ako zelis raditi kombinirani, vidim da si blizu 12tj
Bebolinka kud u 11mj krpelja da pokupisnadam se da si vec kod doktora…svakako glavu gore bit ce sve ok
Bubica evo popisa https://ibb.co/xCRRzhj
Ružice super za pregled
Hvaaalaaa, ovo je preeesuper!
Ružice, super za pregled! Što se tiče težine bebice, ili će to biti stvarno velika beba ili je doktor nešto fulao. Meni je jučer dr izmjerio 454 grama, a sad sam u 22. tjednu.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Bubica,
Doktor je inace veliki strucnjak. Pitala sam ga bas za lilazu, kaze on za dlaku veca od prosjeka, nista znacajno. Ja imam malo taniju ovulaciju pa je valjda to to neznam što drugo misliti.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Kasniju ovulaciju, poludit ću s ovim mobom.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
5+3 🙏❤️
Jutro curke! Moj i ja smo ok. Prijavljujem kilu i pol na vagi!
Krenulo..
Puno hvala mamama na popisima, Emen9 meni je pola pojmova enigma s popisa tako da se sama to nikad ne bi sjetila kupit a sad ću bit spremna :) Zabica, puno hvala za popisu, ja doduše ne znam što su gegice..? Jao..
Luss - mi živimo u zg, kupili smo stan ove godine ali mi je dr. još u Koprivnici pa sam išla na transfuzijsku tamo. To je bilo sa 7 tjedana. Nitko nije rekao da se prije 13. ne može, dapače, već smo u 10. na kombiniranom bili i ako nešto nije u redu, 13.tjedan ti je već dosta velika trudnoća. Meni se recimo u 10.tjednu na snimci vidjela cijela beba, je malo kaj se tiče centimentri ali je beba i ima sve.. odnijela sam uputunicu za urin, vađenje krvi, tsh i određivanje krvne grupe, sve mi je dao ginekolog iz Zagreba kojem idem. Određivanje krvne grupe je važno radi onog faktora i zato se ide na transfuzijsku medicinu a ne u obični lab. Moram te upozorit, vade 5 epruveta, ja imam niski tlak inače i nisam jela jer sam mislila da ne smijem i odoh na na 5. epruveti. Nisam bila u panici ili nešto, ne bojim se vađenja krvi ali eto.. previše su mi uzeli od jednom :D Njih krivim! Uglavnom, smiješ si pojest nešt prije vađenja. Na tašte se mora bit samo radi glukoze a to ne gledaju pri tom vađenju. Ako se onesvijestiš, dat će ti čašu vode, maknut masku i bit će ti bolje za 10min. E sad, mislim da imaš natpis kod nas u bolnici u KC da se ne radi ništa osim covida i hitnih pregleda tipa cijeli 11.mjesec. Da nije to problem zapravo..
Stvari za bebu tipa kolica i trudnička odjeća je dosta skupa. Kolica koja smo mi uzeli, ona neka 3u1 da odmah imamo auto sjedalicu i onak su lijevog nekog okruglog dizajna su 5tis.kn, a krevetić sa svim kaj treba je oko 3tis. Valjda će mu bit udobno :)
Sortiraj odgovore
Najstariji