Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eri
    01. Studeni 2020. 09:34

Ruska1986

Kakav je to osjecaj kad te beba udara? 🙂 jel ono, da ti stvara neugodu, da se ne mozes namjestit itd.. ? Pretpostavljam da je fenomenalan ali mimo toga me zanima…

Cudno je za opisati, ja se sjecam da mi je pred kraj prve trudnoce bilo zaista nelagodno, pa i mrvu bolno, ovisi da li se samo prevrce unutra ili bas udara 😅

Lunica
    01. Studeni 2020. 09:40

Jutro cure😃😃evo meni jucer prvi dan bez mucnina, nadam se da ce se nastaviti tako.
    Odmarajte i uzibajte u lijepom danu

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

Eri
    01. Studeni 2020. 09:44

MissGraz

Curke, na internetu citam da je na 4D najbolje otici izmedju 26. i 29. tjedna. Meni se nesto isto toliko ne da cekati 😅 otisla bih privatno na 4D zbog muza da moze biti na pregledu, cisto da on to malo dozivi, ali i zbog neke lijepe slikice ako bude srece 🤷‍♀️ sve se mislim da l' da se onda narucim sad izmedju iduceg pregleda mog ginekologa ili da ipak sacekam tamo 26., 27. tj. 🙈

Meni je radio 4D prvi put na anomaly scanu u 12tt, da vidim kak izgleda haha, pregledao sve organe i protoke, neki dan je opet odradio cijeli pregled bebe i upalio 4D ☺️ 

• granny
    01. Studeni 2020. 10:34

Hvala na dobrodošlici😊😊😊

Tako je Ruska, 14 tjedana i par dana.

I ja se zadnje dvije noći probudim oko 4 i ne mogu zaspati više. Nešto je u zraku 🙈

Jagodica125
    01. Studeni 2020. 11:05

Prehlade - cure moje, mene je prije 2-3 dana svaku vecer bio.obliio takav znoj, da sam isla temp mjeriti. Ujutro sinusi rasturaju, glava samo sto popola ne pukne 🤕 i radila si cajeve i trpala se mandarinama i narancama. Danas ujutro se probudila kod svojih i odmah ujutro jedan limun u toplu vodu. Nedamo se, drzte se topline, cajeva, meda i puuuno voca i nema straha💪🍋🍐🍎🍇🍌 ja nam danas radim svima.l domacu juhu sa hrpetinom grinceka, jedva cekam🤗
    .
    Radovi - javio mi dragi da nam je nova stolarija ugradenja i jaaako sam sretna🥳 bit ce nam sad lijepo toplo za zimu, jos kad uredimo spavacu i pocnemo uredivat za bebicu🥰.
    .
    Moj je dragi citav naredni tjedan doma, na "prisilnom" godisnjem😒 koliko mi nije drago jer znam da to znaci da nema posla, toliko i se veselim da je doma samnom kad ova korona luduje i da ce se barem malo odmorit iako su daljnji radovi u planu🛠
    .
    Ne mogu vjerovat da je krajem OVOG mjeseca vec 1. Advent 😳😱❄🎄🎁🧣🧤🎅🤶

blossom
    01. Studeni 2020. 11:21

Jutro cure, nadam se da ste dobro.
    Vidim da neke muci prehlada, udrite po vitaminima i caju i nadam se da ce brzo proci.
    Meni je malo zastopan nos, tako da sam se nocas probudila hrkajući 
    Nove cure dobrodošle, želim vam bezbrižnu i školsku trudnoću <3
    Čestitam svima na dobrim pregledima i samo nek se tako nastavi.
    .
    Anomaly se radi u 12 tj. u sklopu kombiniranog - krv i ultrazvuk pa dobiješ rezultate
    Idući detaljni je oko 20tj., ja sam bila u 20tj. pa je rečeno da je bebica za 19tj. (ali tako je od početka, kasnija ovulacija)
    Za idući anomaly mi je preporučila da dođemm u 32tj.
    Išla sam u polikliniku Harni i mogla je pratnja, nadam se da će moći i u 12mj kad budem išla
    .
    Da bliže se blagdani, vidim negdje već prve blagdanske reklame, ko da se natječu tko će prvi krenut...ali dok ne vidim coca-cola blagdansku reklamu to nije to  (i jedva čekam da krenem peci kolace, prvi su medenjaci na listi) 
    Uživajte u ostatku vikenda i sretno svima sa pregledima idući tjedan 

Ruska1986
    01. Studeni 2020. 11:29

blossom

Jutro cure, nadam se da ste dobro.
    Vidim da neke muci prehlada, udrite po vitaminima i caju i nadam se da ce brzo proci.
    Meni je malo zastopan nos, tako da sam se nocas probudila hrkajući
    Nove cure dobrodošle, želim vam bezbrižnu i školsku trudnoću &lt;3
    Čestitam svima na dobrim pregledima i samo nek se tako nastavi.
    .
    Anomaly se radi u 12 tj. u sklopu kombiniranog - krv i ultrazvuk pa dobiješ rezultate
    Idući detaljni je oko 20tj., ja sam bila u 20tj. pa je rečeno da je bebica za 19tj. (ali tako je od početka, kasnija ovulacija)
    Za idući anomaly mi je preporučila da dođemm u 32tj.
    Išla sam u polikliniku Harni i mogla je pratnja, nadam se da će moći i u 12mj kad budem išla
    .
    Da bliže se blagdani, vidim negdje već prve blagdanske reklame, ko da se natječu tko će prvi krenut…ali dok ne vidim coca-cola blagdansku reklamu to nije to (i jedva čekam da krenem peci kolace, prvi su medenjaci na listi)
    Uživajte u ostatku vikenda i sretno svima sa pregledima idući tjedan

E to si dobro rekla, dok ne vidim Coca-cola reklamu, jednostavno nemam osjecaj 🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ines
    01. Studeni 2020. 12:18

Cao ekipica, jel uzivate u lijepom danu? 🤗 meni je ovo najdraze doba godine uz proljece i bas se punim energijom kad vidim svo to sarenilo oko sebe 🍁🍂
    Cajevi - to za uvin caj sam cula i ja da ga se ne preporucuje pit u trudnoci, a ni ne pijem ga. Opcenito ako popijem caj popit cu neki vocni iako i to bas onako rijetko. Mada se ne opterecujem s time sto je dobro sto nije, realno sto god da popijete od jednog caja vam nece biti nista kao ni od case piva recimo, ja osobno popijem kad mi dode zelja. Pa sta su sve nase mame i bake pile i koristile pa smo cak bili zdravija djeca nego ova danasnja. 
    Lonmi - pitala si za istezanja ligamenata, meni su poceli tu negdje oko 12tj i trajali su dobra 2, 3tj ali kad je to proslo dobila sam navalu energije i osjecala sam se kao da i nisam trudna, nikakvih bolova, nikakvih problema hvala Bogu dragom..bas sam uzivala. Uzivam i sada, samo sto moram vise pazit da ne dizem nista tesko i da se ne naprezem previse jer nosim nisko pa sam dobila neke zabrane od svoje gin 🥰

Nea 💗

Jagodica125
    01. Studeni 2020. 12:19

blossom

Da bliže se blagdani, vidim negdje već prve blagdanske reklame, ko da se natječu tko će prvi krenut…ali dok ne vidim coca-cola blagdansku reklamu to nije to (i jedva čekam da krenem peci kolace, prvi su medenjaci na listi)

Joj, i ja jedva cekam da krenu pripreme za Božić🤗 inace sam prijasnje godine uvijek bila Grinch😅 ali sad jedva cekam, onak bas sam sentimentalna😅

Ines
    01. Studeni 2020. 12:37

Fancy - sto se pokreta tice ja ih osjetim svakodnevno, doduse zna bit nekada po cijeli dan, a nekad da mi se javi samo ujutro i navecer, ali u svakom slucaju uvijek bude bar u jednom periodu dana 😊 i udara me kad god neovisno o mom polozaju tijela. I da lezim na ledima i na lijevom i na desnom boku, pa i dok sjedim, stojim..nema pravila. Ako joj neki polozaj ne pase skuzit ces po tome sto ce te vise i jace udarati, pa probaj promijenit polozaj i vidjet ces ako prestane onda znas da se bunila da joj nije odgovarao polozaj u kojem si bila 👍😊 
    Ruska1986 - osjecaj je kao sto su cure vec i rekle, neopisiv. To dok ne dozivis ne mozes znati. Ja sam isto imala svakakva zamisljanja dok nisam to osjetila i onda sam shvatila da je to zaista neopisivo. Ja sam svoju pocela osjecati kao da ribica pliva unutar trbuha, ako si ikad imala priliku drzati ribu u ruci onda vjerovatno znas na sto mislim, bas takav osjecaj. E onda su to s vremenom poceli biti udarci lagani, pa sve jaci i jaci..meni kao sto vecina cura kaze nikako nije bio osjecaj kao da crijeva rade, zapravo niti blizu tome. I tu se vec vidjelo na van kako udara, svako malo bi snimala mobitelom da saljem muzu dok je na poslu 🥰😍🤭 dok sad su to vec bas udarci  da otprilke znam dal je lupila rukicom ili nogicom, kad stuca onda je to ritmicno poskakivanje trbuha, a kad se okrece to je tek senzacija koja moze ponekad biti malo neugodna jer doslovno kao dao vam netko iznutra pomice organe. Tako da da, svaki dan su nova cuda koja se desavaju i stvarno je neopisivo..ja snimam doslovno sve i imam hrpu videa na mobitelu jer zelim imati sto vise takvih trenutaka koji je svaki poseban za sebe 🥰💜 na svoj nacin. 
    Grany - cestitke na trudnoci i dobro nam dosla, nikad nije kasno u nasoj grupici ❤❤
    MissGraz - u cetvrtak idem na redovni pregled kod svoje soc. gin i bit cu 24+5, a onda cu taman izmedu iduceg pregleda koji obicno bude 3-4 tj naruciti se na 4d privatno jer uglavnom i kazu da je to vrijeme 5, 6mj najbolje jer se sve vidi kako treba 👍😊 

Nea 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.