Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    30. Listopad 2020. 08:58

avama

Uglavnom danas sam 16+3 jos nista ne osjecam, sad me polako hvata i panika. Kg jos isto nisam dobila. Jedva cekam utorak i pregled.

Avama, ja sam danas 16+2 i dvojim osijecam li to bebicu ili me muce plinovi, crijeva, probava i sto se dolje sve premijesta i razmijesta🤔 ali ugledala sam se na nasu bebolinku koja uvijek napise da ce sve bit super i da sve je super🤗 meni je ovo 1. trudnoca, posteljica straga tako da isto si mislim je li beba ili nije 🤔 ali bas kako su cure napisale, kad se bebica pocne javljati, bez sumnje cemo znat da je to to👌 
    .
    Imam osijecaj da sam pocela pozurivati "bebicu" i trudnocu, pa redovito podjsecam sebe da nema zurbe, dajem sebi vremena, svome tijelu da se privikne na stvaranje novog zivota i bebici uvijek kazem, javi mi se kad ces bit spremna, mama ce cekat😇 uopce ne sumnjam da nesto nije u redu. Citav 1. trimestar sam se nepotrebno ubedirala sa svakakvim strahotama, sad vjerujem u sebe, svoje tijelo i nadasve molim da je sve u redu i da tako ostane. Naravno, sto ne znaci da se ne uplasim ili ne stvaram svakave scenarije u glavi, ali se pokusam koliko toliko urazumit🤯
    .
    Posao - ja danas popodne imam razgovor sa svojom nadredenom prek Skypea. Budem joj danas priopcila da ne nastavljam sa radom.
    .
    Cure koje imate danas preglede sretno! Jedva cekam da i ja opet vidim svoje sunasce🌞🥰🤗

Jagodica125
    30. Listopad 2020. 09:10

EmEn9

I sad se već osjeti bebica pa znaš da je sve ok pa je nekako lakše i mirniji si. I dobiješ volju za sređivanje po kući, ja sam krenula bacat i čistit kutije s igračkama od cura jer ih je puna garaža pa da malo reda napravim prije termina 🤣🤣 i da sređujem sobu jer sam imala neki bezveze ormar i sad naručila ormar i noćne ormariće i čekam da muž složi da krenem slagat. 🤗🤗
    A kad sredim sobu do kraja ja se nadam do Božića 🤣🤣 onda kreće spremanje za bebicu slaganje krevetića, pregledat što od robe i ostalog još moram kupit itd. itd

E bas tome se i ja veselim🤗 nama ce sad uskoro radovi citav stan razrondat, ali barem se nesto radi i to dok ja mogi biti od neke pomoci, naravno stemericom uokolo mahat, ali barem pomest, pobrisat. Prvo dolaze novi prozori, pa krecemo sobu po sobu. Prvo spavaca di ce biti beba. Van ide stari krevet, tepison, parkete cemo koji su ispod samo pobrusiti i polakirati, zivove zagletat pukotine od potresa i ofatbat. I onda mogu ja pocet lagano uredivat, dok se ronda u kuhinji itd... Iako sada vec ostanem bez zraka kad krevet pospremam, a sinoc sam kad sam legla bila tako gladna da sam se isla jos jednom ustat po 2 medenjaka i pojela ih u krevetu u mraku 😅
    .
    Bit ce to sve dobro, slatke su nam to muke😇

zabica
    30. Listopad 2020. 09:38

Ah, strije..
    Najvise sam ih dobila u pubertetu kada sam izrasla-po koljenima i grudima. U trudnocama sam trbuh mazala body butterima iz dm-a i naravno popucale noge naprijed, uz gacice, i donji dio na ledjima iznad gacica a to mi nije padalo na pamet mazati. Sada mazem to sve.

Girl1234
    30. Listopad 2020. 09:47

Cure koje su se narucivale na anomay scan u Petrovu, može mail, plizzz. Ja sam u pon poslala, ali nema odgovora, očito je krivi haha 

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

• Ena1
    30. Listopad 2020. 10:25

Curke pozdrav, pratim vas cijelo vrijeme, ali pisem jako rijetko. Sada sam 16+5 i uskoro cu na anomaly scan pa me zanima ako znaju cure iz zagreba i okolice koja je dobra privatna poliklinika za odradit pregled i ako znate tko pusta pratnju?  Hvala unaprijed. Svima zelim ugodnu i mirnu trudnocu♥️

[OBRISANO] 30. Lipanj 2021. 16:39
    Ines
    30. Listopad 2020. 11:32

Pozdrav ekipica kako ste mi danas? Evo mi prvi dan da odmaramo izjutra i da ne moramo nikuda zurit na sto strana. Vidim da je netko spomenuo za pokrete bebice, da ja sam svoju osjetila prilicno rano za prvu trudnocu (16tj) sto je i gin komentirala, al je rekla da mi je posteljica straga, em sam mrsava i vitka pa nemam masnoce na trbuhu sto olaksava jos jace osjecaje, em imam u obitelji genetski da su sve zene s mamine strane pocele dosta prije drugih osjecati bebicu u prvoj trudnoci, tako da ima tu dosta faktora koje mogu utjecat na ranije ili kasnije osjecanje bebe 😊🤭 evo recimo ima zena koje u mojim tjednima ili su tek pocele osjecat od nedavno ili osjecaju skroz malo, dok ja osjecam ful ful di me udara, kak se gura, a kad se okrece da ne pricam i sve se vidi na van, sto sam bas komentirala s muzem sad nam je postala zanimacija samo promatrat trbuh i gledas sta izvodi 🤣😁 tako da sve je to individualno i od trudnoce do trudnoce. 
    Strije - ja bas potrosila onu kremu iz DM- a sto je dosla u paketicu i pocela koristiti ulje od sljeza. Mada znam da mi strije ne ginu jer sam im genetski sklona (od koljena do struka ukljucujuci i guzu ja sam puna strija, leda takoder duz kraljeznice), s tezinom nikada nisam imala problem, sve je nastalo u pubertetu od naglog rasta 🤷‍♀️ pa sam opustena po tom pitanju ne sekiram se, mazem se onako vise iz tog nekakvog povezivanja sa mojom curkom. 
    Curke koje su bile na pregledima bas mi je drago sto je sve uredu i da bebice lijepo napreduju 🥰💜👏
    Ako ima jos koje tek idu, sretno svima 👍🤗

Nea 💗

Lonmi
    30. Listopad 2020. 11:37

Pozdrav svima!
    Evo nas s pregleda, sve je u redu! Dosta je dugo trajalo, sve je mjerila. Beba ima 7 cm, nuhalni je dobar, beba se jako micala i gin. je jedva neku slicicu uspjela uhvatit, cak smo na moment vidjele otvorenu saku, cisto se vidjelo 5 pristica i kao da mase, bas preslatko!
    Isla sam odmah vadit krv za kombinirani i uskoro ce mi nalaz doci na mail. 😊 Rekla je da nosim malo nize ali da obzirom na sitniju građu je sve ok, osim sto cu morat na wc svakih 5 min 🤣
    Sljedeći pregled je 27.11. i tome se bas veselim jer bi mogli saznati spol 😍😍😍 ovaj put je rekla da se ne bi bas moglo pogoditi, pretpostavljam da je necemu vise naginjala, no nije bila sigurna pa nisam ni ja puno ispitivala 😊😀

Takav pregled i mene ocekuje u utorak i nadam se dobrim vijestima 😊. I ti si cekala pregled 4 tjedna?
    Nadam se da i moja bebica mase s rukicama. Na kombinirani salju svakog ili to isto samo ako zelis? 

• Erika33
    30. Listopad 2020. 11:42

Ena1

Curke pozdrav, pratim vas cijelo vrijeme, ali pisem jako rijetko. Sada sam 16+5 i uskoro cu na anomaly scan pa me zanima ako znaju cure iz zagreba i okolice koja je dobra privatna poliklinika za odradit pregled i ako znate tko pusta pratnju? Hvala unaprijed. Svima zelim ugodnu i mirnu trudnocu♥️

Poliklinika Harni, zasad dopustaju pratnju. 

• Erika33
    30. Listopad 2020. 11:42

Lonmi

Pozdrav svima!
    Evo nas s pregleda, sve je u redu! Dosta je dugo trajalo, sve je mjerila. Beba ima 7 cm, nuhalni je dobar, beba se jako micala i gin. je jedva neku slicicu uspjela uhvatit, cak smo na moment vidjele otvorenu saku, cisto se vidjelo 5 pristica i kao da mase, bas preslatko!
    Isla sam odmah vadit krv za kombinirani i uskoro ce mi nalaz doci na mail. 😊 Rekla je da nosim malo nize ali da obzirom na sitniju građu je sve ok, osim sto cu morat na wc svakih 5 min 🤣
    Sljedeći pregled je 27.11. i tome se bas veselim jer bi mogli saznati spol 😍😍😍 ovaj put je rekla da se ne bi bas moglo pogoditi, pretpostavljam da je necemu vise naginjala, no nije bila sigurna pa nisam ni ja puno ispitivala 😊😀

Takav pregled i mene ocekuje u utorak i nadam se dobrim vijestima 😊. I ti si cekala pregled 4 tjedna?
    Nadam se da i moja bebica mase s rukicama. Na kombinirani salju svakog ili to isto samo ako zelis?

Kombinirani te pita želiš li ili ne, jer se radi u određenom tjednu. Ja odbila. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI