Lidl mi je omiljena trgovina! I fakat ne mogu reći ništa loše o njihovim proizvodima. Roba za bebe/djecu/odrasle im je baš kvalitetna i povoljna. Znam da ponekad imaju i kolica, Hauck čini mi se. Sad čekam kad će opet imati robu za trudnice da ulovim koje tajice.
Sad mi je Lidl 100 m od kuće - sreća i prokletsvo u isto vrijeme!
Ali selimo oko Božića…mislim da ću najviše plakati za Lidlom (iako mi ni u novoj kući neće biti daleko)
Ma Lidl je zakon!

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aha, zaboravila sam🤦♀️ htjela sam se nadovezati na lakiranje noktiju - ja sam imala umjetne prije trudnoce, onda prestala sa tim, nekoliko puta nalakirala, ali tako mi se brzo lak pocne ljustiti (valjda od pranja suđa 100x na dan😅) da sad nemam cak ni bezbojni lak.
.
Primjetila sam 2-3 sjede vlasi i odmah pomislila moram ofarbat kosu, ali definitivno necu jer ipak nanosim to na vlasiste. Ali naravno, svatko za sebe cini ono sto misli da je najbolje👌
.
Primjetim da mi je trbuh veci kod - tusiranja🤭 sad mi je vec problem si sredit bikini zonu. Onak moram zategnut trbuh, zadnji puta sam se namucila, rekoh, masala, glavno da sam oprana i cista, kao da ginekolog pamti tko dodje dlakav a tko obrijan😌
Eto, otišla po klince u šk i opet mučnina. Fakat mi je puna pipa toga, nek prestane više 🤢
Sad sam malo rezimirala što imam od većih stvari i shvatila da imam kolica, krevetić i prematalicu, robe jako puno ( no pitanje ako će odgovarati jer je prvo dvoje rođeno u prosincu), posteljine dosta i boba nosiljku.
Žao mi je nekih edukativnih igračaka, al vjerujem da ćemo nadoknaditi.
Normalno se saginjem, ali izbjegavam, zamolim djecu da podignu ili nešto dodaju, nek se nauče kad se ne budem mogla sagnuti.
Nadam se da će ta Panorama uskoro doći da im otkriveno veliku tajnu. Danas je deseti radni dan otkad je krv stigla kod njih... Baš igra živaca.
Aha, zaboravila sam🤦♀️ htjela sam se nadovezati na lakiranje noktiju - ja sam imala umjetne prije trudnoce, onda prestala sa tim, nekoliko puta nalakirala, ali tako mi se brzo lak pocne ljustiti (valjda od pranja suđa 100x na dan😅) da sad nemam cak ni bezbojni lak.
.
Primjetila sam 2-3 sjede vlasi i odmah pomislila moram ofarbat kosu, ali definitivno necu jer ipak nanosim to na vlasiste. Ali naravno, svatko za sebe cini ono sto misli da je najbolje👌
.
Primjetim da mi je trbuh veci kod - tusiranja🤭 sad mi je vec problem si sredit bikini zonu. Onak moram zategnut trbuh, zadnji puta sam se namucila, rekoh, masala, glavno da sam oprana i cista, kao da ginekolog pamti tko dodje dlakav a tko obrijan😌
Jagodice, i ja sam prije 3 tjedna jedva sredila bikini zonu, zategla stomak i polako, a sad imam brigu, sad je dosta veci i ne smijem ga bas mnogo zatezati. Dakle, sredjujem se napamet😅 Ajde doktorka je zensko, radjala je, zna kako je😅 Bitno da potrudim, i svaki puta okupam, i uvijek forsiram da idem nakon sto dodjem kuci s posla da bih se mogla pripremiti u tom smislu za pregled 🙃

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Ja sam danas citav dan na wc-u. Mjehur je pun i pun nikako da se ispisam 😂. I opet onaj neki vodenasti iscjedak, bas me izluduje taj iscjedak 😡

Lonmi, i ja imam iscjetka, nemogu bez uložaka ali moj je žućkaste boje već dugo, a nisam imala nikakve probleme s urinom ili mjehurom!?
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Nadam se da će ta Panorama uskoro doći da im otkriveno veliku tajnu. Danas je deseti radni dan otkad je krv stigla kod njih… Baš igra živaca.
Držimo fige nam sto se prije javis sa dobrim vijestima👌 meni je to bila jedna od prvih "pouka" koju mi je nemam pojma tko rekao 🤔 ali da, prva stvar koju te trudnoca nauci je - strpljenje. Cekanje na nalaze, na uvz, na kad ce med. sestra dignut slusalicu i ine stvari😅
Lonmi, i ja imam iscjetka, nemogu bez uložaka ali moj je žućkaste boje već dugo, a nisam imala nikakve probleme s urinom ili mjehurom!?
Moj je ili bijelo zuckasti onakvi sluzavi ili taj cisti vodeni, povremeno par kapi, a nekad cijeli mokri flek. Vec sam se zalila na to, jedino me taj vodeni brine, ali mislim da je ok. Mjehur mi je stalno pun danas, ima takvih perioda. Cekam pregled pa cu to sve ginicki ispricati 🙄. Valjda bebolino pritiske, jedva cekam da ga vidim nakon 4 tj 😊

Moj je ili bijelo zuckasti onakvi sluzavi ili taj cisti vodeni, povremeno par kapi, a nekad cijeli mokri flek. Vec sam se zalila na to, jedino me taj vodeni brine, ali mislim da je ok. Mjehur mi je stalno pun danas, ima takvih perioda. Cekam pregled pa cu to sve ginicki ispricati 🙄. Valjda bebolino pritiske, jedva cekam da ga vidim nakon 4 tj 😊
Hajde bas napisi sta ti dr kaze za to, da se i ja opustim, jer se necu vidjeti s dr jos 20tak dana.

Not that fensi, ekšli..
Cure sad sam našla na netu još jedna kolica koja mi sviđaju ali niti jedna još nisam od tih vidjela uživo pa da vas pitam ako koja od vas zna dali su ok.
Junama 3u1 mi se sviđaju još od prije a sad mi se sviđaju i ova freeon 3u1 dali je netko vidi uživo jedna ili druga i dali vam se čine ok? Ova korona je uzela maha pa nemam pojma kad cu do zg pa da vas pitam ako ste slučajno onako usput vidjele 🤣🤣
Od juname nemam sliku sad a od freeon su ovo
https://ibb.co/HqpMKsb

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji