Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bebolinka
    20. Listopad 2020. 19:53

nikkas

Drage moje proljetnice, nažalost, danas moje putovanje na ovoj temi završava
    Bila sam na pregledu i utvrđeno je da je plod ostao na 8 tjedana, veličine 2,14 cm i da srce nije prokucalo (trebala bih biti 10+5 danas). Sutra sam već naručena u bolnicu na još jedan pregled i kiretažu. Nema riječi kojima bih opisala ovu tugu i muku.
    Prva trudnoća, prva radost i nažalost ostvaren onaj strah koji me pratio cijelo vrijeme
    Čuvajte svoje mrvice i budite dobro.

Jako mi je zao 😔😔 nemogu ni zamisliti kako se osjećaš ali drži se, glavu gore, i nadam se da ćeš sto prije uspjeti ponovno ❤️

• Bebanomoje
    20. Listopad 2020. 20:03

nikkas

Bila sam na pregledu i utvrđeno je da je plod ostao na 8 tjedana, veličine 2,14 cm i da srce nije prokucalo (trebala bih biti 10+5 danas). Sutra sam već naručena u bolnicu na još jedan pregled i kiretažu. Nema riječi kojima bih opisala ovu tugu i muku.
    Prva trudnoća, prva radost i nažalost ostvaren onaj strah koji me pratio cijelo vrijeme

Zao mi je jako 😢 razumijem tvoju bol i sve osjećaje. Drzim fige da fizički oporavak sto brze prodje, a za psihu polako, uzmi vremena koliko ti treba. I sretno dalje u novim pokušajima ❤

Gabylola

nikkas - jako, jako mi je žao 😞😞

Dora2021 - hvala na informaciji za Petrovu 3 

Emmie

Nikkas, jako mi je žao. 💗

Miki94
    20. Listopad 2020. 20:05

nikkas

Nikas, znam da nema prave rijeci utjehe, i iskreno mi je zao zbog tog sto ti se desilo. Nadam se da ces se u skorije vrijeme oporaviti od svega i krenuti u nove pobjede i nove plusice. Drzim fige i zelim ti svu srecu da ponovo uspijete i da izneses trudnocu do kraja. Nije sve gotovo❤

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶

Lonmi
    20. Listopad 2020. 20:05

nikkas

Iskreno mi je zao 😔❤️

Bubica1
    20. Listopad 2020. 20:11

nikkas

Jako mi je žao... 😞 Teško je reći nešto za utjehu, drži se, a ja ti želim svu sreću i da ubrzo ponovno ugledaš plusić. 😘

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

nikkas
    20. Listopad 2020. 20:39

Hvala vam cure. Držite mi fige sutra

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• MissGraz
    20. Listopad 2020. 20:42

MissGraz

Neke su cure pisale za TSH, evo recimo meni su na pocetku trudnoce ukljucili 25mg jer mi je TSH bio 3.17, na svakoj sljedecoj kontroli mi se vrtio oko 2 - 2.50. Sad zadnji put mi je bio 2.85 i evo danas mi povecali terapiju na 50mg. Uvz stitnjace mi je skroz uredan, cak je i TSH u granicama normale, ali evo u trudnoci terapija… i to me bas iznenadilo danas kad sam citala da neke od vas nisu ni dobile terapiju na 3 i nesto, a evo meni povecali… 🤷‍♀️

Prvi put kad sam vadila TSH isla sam odmah dan - dva iza na pregled i UVZ stitnjace gdje mi je prvi put dr. dao terapiju. Svaku sljedecu kontrolu (svako 4tj.) nalaz ostavim "na komentar" endokrinologu. Znaci kad dobijem nalaz TSH, FT3, FT4, taj "novi" nalaz ostavim sa svim predhodnim nalazima na klinici doktoru da pogleda. Sestra preuzme, preda doktoru na misljenje/komentar, a ja nakon 7 dana to dodjem predic. Na osnovu nalaza, doktor mi napise misljenje koju terapiju uzimati, za koliko tj. napraviti kontrolu i cega i uvijek u dnu pise "ostaviti na komentar".  Eto takva je praksa kod nas u Splitu. Znaci samo sam prvi put vidjela doktora osobno i to sam se odmah narucila, svaki slj. put dobijem samo pisano misljenje.
    Nikkas, jako mi je zao. 😔 Drzi se 🧡

• MissGraz
    20. Listopad 2020. 20:44

anaAn

MissGraz
    Kad si dobila nalaz od 2.8 TSH jesi odmah dobila terapiju ili si koji dan cekala da odes lijecniku? Jer mene brine sto nakon mjesec dana mi se nije snizio, bio 2.9 ostao 2.9

anaAn, za tebe je gore napisani odgovor, krivo sam citirala 🙂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.