Ja sam prije trudnoće radila dosta stresan posao i uvijek me bilo strah da ću zakasniti na posao iako mi je bio jako blizu. Mislim da sam tad već započela s ranim buđenjima. Zatim, kad i zaspim, bebač spava s nama u sobi još neko vrijeme(ne želi spavati u svojoj novoj sobi😒😒) pa me i on probudi, a treće je pun mjehur svako malo. I kad sve zbrojiš.... Nema spavanja! Kad popodne mali spava, tek onda i ja odmorim.
Evo i mene 🤣🤣🤣🤣
Emmie ista stvar počne me ful trbuh bolit za pišat i kad se vratim u krevet gotovo. Samo što je danas još i ful dobro tek u 4 prvi put inače sam već od 2 budna 🤣🤣
.
Miki kužim da svima rade te preglede detaljno a neznam.zašto je meni to tako brzo ali opet razmišljam bar se nadam da bi vidio i u te 2 min da nešto nije u redu. Neznam ni sama ne želim bit paničar jer nisam ali da mi je svejedno nije. Vidit ću baš malo danas i razmislit dal da idem privatno na jedan utz pa sam na miru ili ću čekat svoj pregled. Nemam pojma ni sama baš mi ovo glupo jer me gin poslala u bolnicu bas iz razloga da se detaljno pregleda jer kao ona nema onaj 4d pa ipak da se malo bolje vide organi a mislim da ona kvalitetnije utz napravi nego što mi ovaj u bolnici napravio. A neznam ni sama razmislit ću danas. Baš mi glupo to što nas dovode u te situacije da se razmišljamo oko toga.
Drago mi je da možeš spavati preko dana Ninnach. I ja se odmorim preko dana. Problem je u tome što ću se ubrzo morati vratiti na posao, pa moram ovo spavanje popraviti jer inače ću imati problema sa energijom i koncentracijom.
EmEm9, stvarno su te stavili u nezgodan položaj. Samo da kažem da ja nisam imala 4D ultrazvuk, nego onaj standardni crno-bijeli. Vjerujem da je tvoja gin. imala dobre namjere kad te je poslala na pregled sa boljim ultrazvukom, ali ne mogu shvatiti zašto nisu uradili malo detaljniji pregled.
Ni je ne kužim al opet mislim pa vidjeli bi valjda ili ona ili on da nešto nije ok, do sad je uvijek bilo sve ok tako da vjerujem da je al opet uvijek si u razmišljanju. Ma bit će sve dobro. 😉
Mislim da je to to od mog spavanja za danas idem nac neki film na netu 😉🤣😂
Ja sam jos budna tolika mi je mucnina da ne mogu zaspat,vise ne razlikujem zgaravicu,glad,mučninu od cega je znam samo da sam grlila skoljku oko 03:00
Cure, jel koja imala slucaj da je TSH bio iznad 2.5 uvedena terapija i da se nakon mjesec dana terapije nije snizio?
Stigao mi nalaz 2.9, identican proslom mjesecu, na Euthyroxu od 25 mg sam.
Bitno je koristiti terapiju ako stitnjaca ne radi sama dobro jer je i ona odgovorna za razvoj bebe. 2.9 nalaz bez ikakve terapije je malo povisen, idealan je 2.5 tako da se nemoj previse opterecivat s time. Meni je trebalo 5mj da mi pogode terapiju. Sto se tice trudnoce, mislim da danas ima previse stvari na koje bi "trebali " pazit. Mojoj mami su dijagnosticirali probleme sa stitnjacom tek prije par godina, a vrlo vjerojatno s obzirom da svi sa njene strane imaju problema ih je imala i puno prije, al se nije pazilo na to. 2 trudnoce, brat i ja bez ikakvih komplikacija, i eto dan danas zdravi
EnEn9 🌷
Mom_of_4 ja imam višak stomačne kiseline ujutro, to je užas jedan. Osim toga osjećam ili žgaravicu, ili glad i tako sve u krug. Stvarno mi je dosadilo.
Ni je ne kužim al opet mislim pa vidjeli bi valjda ili ona ili on da nešto nije ok, do sad je uvijek bilo sve ok tako da vjerujem da je al opet uvijek si u razmišljanju. Ma bit će sve dobro. 😉
Mislim da je to to od mog spavanja za danas idem nac neki film na netu 😉🤣😂
Odmah napominjem da ja nisam stručnjskinja za pregldde, ali ako pričamo o uzv na kojem se radi anomaly scan, mislim da bi stvarno trebao trajati duže od 10min. Ovo tvoje mi zvuči kso običan uzv, a ne onaj pregled na kojem se mjere sve mjere bebine i da se vidi da je sve ok. Sad ne znam na koji uzv si ti trebala ići... Ja nisam nažalost niti strpljiva niti mirna pa sam privatno odradila taj veliki anomaly scan. Mislim da bi bilo pametno nazvati ginekologicu i objasniti joj ksko je prošao pregled te ga eventualno ponoviti ili otići privatno. Mislim, bar pola sata sam ja bila kad je mjerio ruke, moge, opseg trbuha i glave, pa protoke itd... Ajde se ti raspitaj pa da si mirna što se tog tiče, Sretnoooo
Moj nalaz TSH je bio 3,5, endokrinolog Ica mi je rekla da je 2,5 referentna vrijednost za trudnice koje imaju povišena antitijela. S obzirom da su meni antitijela ok Onda mi je nalaz od TSH 3,5 uredan i nisam dobila terapiju
.
Eto to je moje iskustvo sa endokrinologom iz Pule
Sortiraj odgovore
Najstariji