Gabylola, mnogo mi je drago da se radi samo o nestrucnosti tvoje soc.dr. Nastavi ici tu gdje si danas, smanji si nepotreban stres. I ovo ti je bilo opterecenje. Cuvaj se i uzivaj😊
.
Jagodica, ja sam ranije, prosle godine radila posao gdje sam vecinu vremena obavljala razgovore sa klijentima, i obzurom da se radilo o novoj usluzi, bili su vecinom nezadovoljni, svaki dan sam slusala kritike, nabrajanja, istresanja, nekako sam to lose podnosila, jer sam valjda i taj tip osobe koja ne moze bas cuti svasta i da me to ne dotakne. I bas si neki dan mislim da u ovom stanju takav posao ne bih mogla raditi, mislim da bih prolazila kroz mnogo veci stres, i nije vrijedni. Stoga, i ti dobro razmisli, kako si se ranije osjecala, da li si kao ja znala bas imati teske dane. Ili probaj barem malo, vidi kako ce ici, ako pak bude lose, ostani doma i gotovo. Uglavnom, zdravlje na prvom mjestu. :)
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Evo ja Kuham juhubod rajčice iz kesice. Došla mi zelja i nitko me ne bi uspio zaustaviti😂
Inače to nikad ne kupujem😁
Imate li VI nekih čudnih zelja😋
Ja bi trenutno krafnu 🤣😂
Cao ekipa, kako ste mi danas? 🤗
Odnosi - mi ispocetka nismo ni htjeli niti sam imala volju, tek nekako poslije 10tj smo poceli ponovno jer smo imali zeleno svjetlo od gin, medutim od sad pa nadalje vise ne jer smo dobili zabranu posto nosim nisko i malo mi je skracen cerviks. Ali nije da se nesto previse time opterecujemo, nekako prihvatili smo da je to za dobrobit svih i na kraju krajeva nije sve u sexu.
Ruzica - trbuh mi je otvrdnuo tu negdje oko 12tj mada sam ja osjetila pod prstima i puno ranije. Al od 12tog tj se bas ono vidjelo, pogotovo kada sam na ledima onda se bas curka izbaci i vidjelo se gdje je.
S desnima hvala Bogu dragom nemam problema, zna mi tu i tamo malo kao procuriti kad ujutro perem zube, ali tako mi je znalo i biti prije kada bih bila prehladena. Inace sve okej, inace jako puno voca jedem i mislim da definitvno i to ima utjecaja.
Prenatale pijem redovno svaki dan, nekako vec mi je u navici i ne razmisljam dal bi to bilo previse ili ne, ne smetaju mi, nemam nikakvih problema po nicemu pa cu ih nastaviti piti tako i dalje.
Probava - takoder nemam problema, uredno svaki ili svaki drugi dan bez problema. Voda s limunom svako jutro na prazan zeludac je majka za probavu. Ni Mg mi ne pomaze tako dobro kao voda i limun 😁👍
Slazem se da nije sve u sexu. Ja imam zelju kao i mnoge cure ovdje, i kazem da ne znam kako bih mjesec dva bez toga, ali da dodjem u situaciju ne daj Boze, da mi je stanje bebe dovedeno u pitanje, odrekla bih se naravno, to je samo tri, cetiri mjeseca, a smanjiti ce nepotrebne probleme i brige. :) Brzo ce to sve da prodje, i ti se cuvaj sada, a kada bebica dodje i oporavis se, svi zivi, zdrav, sretni, i onda je nebo granica 😊😊
31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Hrana - ja bih non stop jela suši, i to od friškog lososa, ali ne smijem. Neko vrijeme su mi se jela tradicionalna bosanska jela , tipa pita ili burek 😆
Hrana- ja bih non stop jela suši, i to od friškog lososa, ali ne smijem. Neko vrijeme su mi se jela tradicionalna bosanska jela , tipa pita ili burek 😆
Meni je burek isto super sad
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cao ekipa, kako ste mi danas? 🤗
Odnosi - mi ispocetka nismo ni htjeli niti sam imala volju, tek nekako poslije 10tj smo poceli ponovno jer smo imali zeleno svjetlo od gin, medutim od sad pa nadalje vise ne jer smo dobili zabranu posto nosim nisko i malo mi je skracen cerviks. Ali nije da se nesto previse time opterecujemo, nekako prihvatili smo da je to za dobrobit svih i na kraju krajeva nije sve u sexu.
Ruzica - trbuh mi je otvrdnuo tu negdje oko 12tj mada sam ja osjetila pod prstima i puno ranije. Al od 12tog tj se bas ono vidjelo, pogotovo kada sam na ledima onda se bas curka izbaci i vidjelo se gdje je.
S desnima hvala Bogu dragom nemam problema, zna mi tu i tamo malo kao procuriti kad ujutro perem zube, ali tako mi je znalo i biti prije kada bih bila prehladena. Inace sve okej, inace jako puno voca jedem i mislim da definitvno i to ima utjecaja.
Prenatale pijem redovno svaki dan, nekako vec mi je u navici i ne razmisljam dal bi to bilo previse ili ne, ne smetaju mi, nemam nikakvih problema po nicemu pa cu ih nastaviti piti tako i dalje.
Probava - takoder nemam problema, uredno svaki ili svaki drugi dan bez problema. Voda s limunom svako jutro na prazan zeludac je majka za probavu. Ni Mg mi ne pomaze tako dobro kao voda i limun 😁👍
Slazem se da nije sve u sexu. Ja imam zelju kao i mnoge cure ovdje, i kazem da ne znam kako bih mjesec dva bez toga, ali da dodjem u situaciju ne daj Boze, da mi je stanje bebe dovedeno u pitanje, odrekla bih se naravno, to je samo tri, cetiri mjeseca, a smanjiti ce nepotrebne probleme i brige. :) Brzo ce to sve da prodje, i ti se cuvaj sada, a kada bebica dodje i oporavis se, svi zivi, zdrav, sretni, i onda je nebo granica 😊😊
Ja nisam imala odnose od kad sam saznala za pozitivan NIFTY jednostavno nit volje nit želje .
A protekle dvi trudnoce bez problema imala cilo vrime odnose
Eto cure da vam se javim toliko sam dugo čekala ovaj svoj kao velikiiiii pregled utz u bolnici sa 20 tjedana da bi mi napravio utz doslovno u 2min više mi je trebalo da spustim tajice nego što je utz trajao i nije mi ni okrenuo ekran u te 2 min bar na sekundu da vidim bebu ni ništa i odjednom kaže možete se obrisat sve je u redu a ja mislila tek počeo 🤣🤣🤣
Tako da nisam uopće bebu vidjela niti ništa,neznam kako je on to sve tako vidio da je dobro u minuti ali dobro nadam se da je i sretna sam da je sve dobro.
Meni odgodili 4d privatno u Poreču jer je bila neka zaražena pacijentica sa coronom kod njih i sad su zatvoreni 😔😔😔
Javit će mi ako će imati termin dok ne budem 24ti tjedan
Netko je pitao za trbuh meni je isto sad već dosta tvrd na dodir, a što se tiče zubnog mesa to mi je koma, čim dotaknem krvari.
Neznam kako je vama koje ste blizu tjednima kao ja dali možete sjedit? Mene to sjedenje ubija, već nakon 10min počne bolit donji dio trbuha i beba me počne ful gurat i lupat dole kao da mu smeta to i kičma ubija sjedeći. Uglavnom ja ili stojim i radim nešto ili ležim i to mi je ok ali čim moram sjedit sve počne bolit.
Što se tiče posla ja sam odmah čim sam mogla išla na komplikacije jer sam ionako mislila aime kako cu sad jer su mi cure u različitim smjenama u školi pa sam stalno razmišljala kako ću to iskobinirat tako da mi super ovo došlo da ih ja mogu vozit u školu i bit doma i baš mi je lijepo doma baš uživam. Uglavnom naradim se doma više nego na poslu ali nema veze lijepo mi je i uživam dok mogu jer naradit ću se poslje još do penzije hehe Treba iskoristiti sve šta se može i uživati koliko se god može jer sve to brzo prođe. Za čas će nam termini doć nećemo se ni okrenut to će biti tu, meni baš ful brzo dani prolaze 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji