Evo i ja već dva dana plačem, trazim neke gluposti da se svađam sa dečkom i onda cmoljim ko kreten 🙄 a sama sebi radim to
Ja mislim da sam tek danas spoznala da sam stvarno trudna kad sam počela plakati gledajući Krv nije voda 🙊
Hahaha, genijalno, baš si me nasmijala 😄 Nevjerojatno kako nas hormoni lupaju, ja već par dana dramim za taj pregled kad će više doći. Pa analiziram trbuh, svako malo se važem i ludim jer ništa ne osjećam i ne znam kud bi sa sobom da mi vrijeme brže prođe. 🤔
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Znači nisam ja jedina psihički nestabilna 🤣 plačem isto za svaku sitnicu. I sve me živcira. Ne stalno,nekad sam ok.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Cao cure, osjecam da me pocinje boluckati grlo i povisena mi je blago temperatura, vec me paranoja puca zbog ove korone 🤦♀️🤦♀️ sta uopce smijem koristiti za ublazavanje 🤔🤔
Cao cure, osjecam da me pocinje boluckati grlo i povisena mi je blago temperatura, vec me paranoja puca zbog ove korone 🤦♀️🤦♀️ sta uopce smijem koristiti za ublazavanje 🤔🤔
Meni je rekao doktor samo Lupocet.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Cure ja cekam nalaz nifty testa. Kolikokg ste dobile i u kojem tjednu? Meni polako prolazi 12.tjedan, i trbuscic se pocinje vidjeti
ElmaM - ja sam se razboljela proslu subotu sinusi, grlo, glava uzas i evo jos smrcam, ali hvala Bogu temp. nisam imala..popila lupocet samo dve noci bas kad vise nisam imala snage za nista.Jedino se on smije.
Avama - ja sam kao sto i pise 20+0 dobila 2-3 kg do sada, vagala sam se prosli tj i bilo je ravno 2kg
Nea 💗
Je li taj lupocet isto sto i paracetamol, na poslu sam a imam samo paracetamol kod sebe 😒
Ines topp kako si dobila malo kila 😍
Meni je nekako sve u trbuhu al opet dosta sam dobila 😁 malo su me zeznule mučnine pa sam se trpala sa pecivima itd
Sortiraj odgovore
Najstariji