U Zagrebu, u Petrovoj, muz ne moze biti prisutan uopce! Moju frendicu je muz ostavio ispred bolnice i dosao po nju nakon tjedan dana jer je mala dobila zuticu! Dakle, i posjete su bile zabranjene pa on tek kada je dosao po njih, vidio dijete.. E sad, to je bilo prije mjesec i pol pa dal se sta promijenilo u medjuvremenu 🤷♀️
U zgu i dalje jedino Sv Duh dopusta pratnju, a posjete nisu nigdje dopustene, koliko sam ja popratila. Ja planiram na Sv Duh i iako nisam sigurna dal moramo imati potvrdu za tecaj, ja cu radije odraditi neki tecaj pa da smo mirni, ko zna koje odluke mogu donjeti do proljeca ☺️ samo sto se jos nisam krenula raspitivati o tecajevima 😏

Pozdrav cure🙂 Već vas neko vrijeme pratim. Ja sam danas taman 10tt, moja sedma trudnoća 💗 Ako vam se mogu pridružiti?
I ja sam danas točno 10 😀
Ruska , ne zna ni ona ,najednom je prestalo srce kucati. Do tada sve bilo uredno. Imala je ona i jednu vanmatericnu. Sada ima 7 ero zive djece. Nije trudnatrenutno😁
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Meni je tako još sve frisko od poroda...ono cijela noć u trudovima koji su varirali malo hoće malo neće,pa ta neprospavana noć, i rodila tek popodne u 17.30...to je bilo 1.2...taman prije korone...inače muž me spašava u pratnji,uopce ne znam kako bih izgurala bez njegove podrške. Nadam se da ce do proljeća proći korona..😊
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
I sad kako mi je ta bol tako friska bas me nekako lovi strah da moram opet kroz to prolaziti. Razmišljam o epiduralnoj ..možda je ipak malo lakše s njom
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Hej curke, kako ste?
Sto se tice pregleda, ja sam sada u 18.tj i bila sam do sada na 4 pregleda (3 redovna i jedan u bolnici) i ovaj tj bih trebala na 5.pregled.
A Ines mozda stvarno bude tako da rodimo isti dan, sve sto je desetak dana prije i poslije moze biti na isti dan..
Prvi puta sam imala inducirani porod u 42.tj, a drugi puta planirani carski u 38.tj, tako da je sve moguce...
Iva ja sam isto gledala po netu ali također nemogu ništa pronaći. Ukoliko nešto saznaš javi a i ja ako saznam javim. Uglavnom sad može muž na porod bez tečaja u Rijeci to je tako zasad ali zbog ove korone nikad neznaš šta odluče do mog termina 🤣🤣🤣🤣 Treba bit spreman. Sad mi 2 frendice rodile pa znam pouzdano da sad može. A u Puli je sada obavezno da muž mora imat položen tečaj, frendica sad mora rodit tamo 😉

Zabice zašto si imala carski nakon vaginalnog?
Ma nisam imala prvi vaginalni, nego inducirani na drip i nije vrijedilo jer se nisam otvorila dovoljno pa su me onda prebacili na carski..
Da se nadovežem što se tiče pratnje u rodilištu. Tko voli nek izvoli. Osobno sam gledala porod i iskreno,ništa od toga meni nije bilo lijepo. A ako bude sve u redu s mojom trudnoći kad pođem u rađaonu ne želim muža uz sebe iako imam dvoje za rodit. Razlog je taj da mislim da će mi bit lakše bez njega. A i želim malo dostojanstva zadržati. Nemojte sad paljbu na mene,rekli smo da svatko ima pravo na svoje mišljenje. I zanima me da li netko misli slično kao ja.
+ 18.08. 👶🤰💗
Blizanci 💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji