Hvala🤩Imam ih 5, raspon godina od 12 do 2. Sve dječaci. Moj šesti dječak je naš anđeo, prijevremeni porod u 24tt.
Prvih 5 je škoskih trudnoća i poroda, a eto zadnja ništa školsko nije bilo. Što se riče šećera, vidim da pišete, kod nas se vadi u 24tt, s tim da u prve 4 trudnoće je bio na foru pojedi krofnu popij čokoladno mlijeko, ništa glukoza. 😂Tako da to ništa mjerodavno nije bilo. Jedino u petoj je bilo a glukozom i tada je sve bilo ok. Cura koja je napisala da su je rijetko naručili, kod nas mi zovemo pa se naručimo ali to je uvijek barem svako 4 tjedna. Znači ja sam 10tt, bila već dva puta, i sad opet s 12tt. Pratim i čitam, ali nikako da upamtim nadimke…🤦
Palonkice pratim i ja ali isto nikako da upamtim nadimke😆 Kod mene isto 5 klinaca. Isto najstariji ima 12god😀, pa opet dečko od 9 , pa cure od 7 i 5. I rodila prije 8 mjeseci deckica. Ova trudnoća ne da nas jd iznenadila nego blago rečeno još sam u soku. Nismo ni planirali vise s obzirom da imam 39 god i ono posla oko njih koliko ti srce poželi. Ali evo, tu smo da prihvatimo sto nam je došlo😊Samo da prođu mučnine,pa ce biti lakše. I meni su bili sve trudnoće super i porodi osim 4. kad je mala bila okrenuta poprečno pa sam morala na carski...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja bas jutros vadila kks, fe, TSH ft4 guk ,zvala sam med sestru da mi dodje doma vaditi. To ni je spas da ne moram izlaziti.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure dali ste vi upisale negdje trudnički tečaj? Ja sam htjela premda nije da mi je baš neophodno kad mi je treća trudnoća nego sam htjela zbog muža jer vidim da su sad neke bolnice uvele da muž mora imati potvrdu o završenom tečaju da može samnon na porod a bio je prisutan na prva dva pa mi je stvarno glupo ako Rijeka to uvede da mi on ostane ispred bolnice i da nemože ući unutra zbog toga. Mene jučer zvala fizijatrica iz naše općine i počeo je trudnički tečaj kod nas u općini online i jučer je bilo prvo predavanje i prijavila sam se i poslušala sam no neznam dali je taj tečaj dovoljan zbog muža jer nije to klasični tečaj od Rječke bolnice i sad neznam dal bolnica ovaj tečaj priznaje a koliko sam vidjela naša bolnica još ni nema zasad online tečaja

Palonkice zna li se uzrok prijevremenog poroda? Meni je prijateljica tako u 22. Tj isto izgubila bebu😥
Ja sam imala spontani ali to je opet nekako drugačije,beba se od 5tj uopce nije razvijala dalje. Ipak je drugačije kad je to već veca beba...
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure dali ste vi upisale negdje trudnički tečaj? Ja sam htjela premda nije da mi je baš neophodno kad mi je treća trudnoća nego sam htjela zbog muža jer vidim da su sad neke bolnice uvele da muž mora imati potvrdu o završenom tečaju da može samnon na porod a bio je prisutan na prva dva pa mi je stvarno glupo ako Rijeka to uvede da mi on ostane ispred bolnice i da nemože ući unutra zbog toga. Mene jučer zvala fizijatrica iz naše općine i počeo je trudnički tečaj kod nas u općini online i jučer je bilo prvo predavanje i prijavila sam se i poslušala sam no neznam dali je taj tečaj dovoljan zbog muža jer nije to klasični tečaj od Rječke bolnice i sad neznam dal bolnica ovaj tečaj priznaje a koliko sam vidjela naša bolnica još ni nema zasad online tečaja
Najbolje ti je nazvati rodilište u kojem planiras roditi pa pitati.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja sam isto razmišljala da odem ponovno. A to za tečaj da muž mora imati potvrdu nisam upućena, raspitat ću se
.
U Zagrebu, u Petrovoj, muz ne moze biti prisutan uopce! Moju frendicu je muz ostavio ispred bolnice i dosao po nju nakon tjedan dana jer je mala dobila zuticu! Dakle, i posjete su bile zabranjene pa on tek kada je dosao po njih, vidio dijete.. E sad, to je bilo prije mjesec i pol pa dal se sta promijenilo u medjuvremenu 🤷♀️

👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ines, Miki pratim vas da, kad sam navikla na vas 🤗
Veselim se skupa s vama svim dobrim vijestima
I nadam se da ce Bajo isto uskoro doc s divnom vjescu ❤️.
Ja sam dobro. Imala sam urednu ovulaciju pa ocekujem normalno i mengu ovaj vikend
A onda brisevi i papa pa ako to bude ok idemo u pohod na novi plus. Dobro mi dođe ova pauza da se malo psihicki obnovim 🤗
Bas mi je drago da ti je ova pauza dobro dosla :) Obnovi se, oraspolozi psihicki i idemo dalje :) Dati ce Bog da sve bude u redu :)

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Palonkicezna li se uzrok prijevremenog poroda? Meni je prijateljica tako u 22. Tj isto izgubila bebu😥
Ja sam imala spontani ali to je opet nekako drugačije,beba se od 5tj uopce nije razvijala dalje. Ipak je drugačije kad je to već veca beba…
Mene sada brine taj prijevremeni porodjaj, i iz razlicitih razloga se desava, ja sam u vise slucajeva vidjela da je to bilo zzbog bakterija koje prouzrokuju nazalost to. Sta je bio razlog kod tvoje prijateljice??

31.12. 👰❤🤵 21.02.2021. 👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji