Bubice, bit će sve ok! I ja smatram da nema potrebe privatno. Ja sam se rodila u 37. tjednu sa 2800kg i niš mi ne fali, dapače danas imam i viška!
Orgazmi ne otvaraju, ali sperma može pred sam kraj! Ja ih skoro redovito doživljavam, vikendom u paru, kroz tjedan sam svoj majstor! Kad sam išla rodit drugu, uvjerena sam da je sperma odigrala svoju ulogu pri otvaranju! Iskreno, draža mi je ta opcija neg da me doktori čačkaju dole da bi me otvorili.
Mom torba je 🔝🔝🔝 🔝, obzirom da nosiš 4. nakon poroda reci mužu da da limitless karticu i lipo u shopping nać cipele i jaknice da pašu uz torbu!!!
anaAn, jeeeeeej, raduju me tvoji nalazi i nadam se da ćeš doma uskoro!
Ne znam čije su krafne, ali ono, prvi craving u trudnoći na prvi pogled. Vani magla i kiša, nema druge nego da se uhvatim sama i napravim!!! Ajme ajme meni!!!
Lussi, moje saučešće. Trudnicama nije mjesto na pokopima, a obzirom na sve, ne osjećaj se dužnom.
Da, ponekad se zaboravim koliko je ovo javno i dostupno svima, al tako me zaboli džon! Ako se nekom čita, slobodno! Što se mene tiče možemo napraviti i grupu na WhatsApp.
Koliki psihopat moraš biti da otvaraš teme i praviš se trudan i tako svašta nešto?!? 😱
***2800 gr.... Dobra sam!!! Pokušavam vas pratit i tjeram prvašicu usput da rješava zadaću!
Curke molim pomoc. Dobit cemo na poklon jane rocket kolica...ja kolko vidim to su kisobran kolica, jel mogu koristit od rodenja ili ne?
Jagodice daj zabri da imaju svoj forum🙈 moj muz je na nekom forumu ali to je o autima,alatu i svemu osim zenama i porodu🤣
Iako doduse,na fejsu sam u grupi Zenski RecenziRaj i neki dan kaze on meni da imaju i onk RecenziRaj al muski, reko super🤣
.
Mi ni ne pokusavamo haha odustao je kad vidi da mi se neda ii pogotovo zbog mirovanja da nebi bilo nismo znali🙈
.
Hvala ti Petra💗
Znaci cure,pred kraj krece seks🤷🏼♀️ bolje da se tak otvorimo nego da cackaju
.
Slazem se za Whatsapp,kaj se mene tice mozemo tam, posaljemo nekom na mail brojeve i napravi grupu 🥰
A ak se nekom cita tolko stranica da nas spijunira,neka🙄 nacitat ce se hahahah🤣🤣
.
Tea nazalost nemrem pomoc,ja sam laik,idem guglat kakva su to kolica, ja sam jos uvijek u istrazivanju,ovaj mj idem po kolica🙈
Curke molim pomoc. Dobit cemo na poklon jane rocket kolica…ja kolko vidim to su kisobran kolica, jel mogu koristit od rodenja ili ne?
Jel to onaj sportski dio pa se spuste skroz u ležeći pa kao za bebu? Ako ti trebaju kolica imam ja na poklon 2 u 1 abc design, naranđasto-crna, znači fali samo autojaje...
Curke molim pomoc. Dobit cemo na poklon jane rocket kolica…ja kolko vidim to su kisobran kolica, jel mogu koristit od rodenja ili ne?
Baby centar kaze od rodenja🤷🏼♀️ https://www.babycenter.hr/jane-kisobran-kolica-rocket-bronze-2309t52-819782.html
Jel to onaj sportski dio pa se spuste skroz u ležeći pa kao za bebu? Ako ti trebaju kolica imam ja na poklon 2 u 1 abc design, naranđasto-crna, znači fali samo autojaje…
Javim se u petak ili sutra, sutra navecer ce mi ih dofurat pa vidim, neznam, nisam pametna
Jel to onaj sportski dio pa se spuste skroz u ležeći pa kao za bebu? Ako ti trebaju kolica imam ja na poklon 2 u 1 abc design, naranđasto-crna, znači fali samo autojaje…
Javim se u petak ili sutra, sutra navecer ce mi ih dofurat pa vidim, neznam, nisam pametna
Uguglaj si abc design cobra 2 u 1,ako ce te zanimat, neznam slike postavit tu 😎
Lako vama cure, meni jucer reko da imam odnos da bi se sva raskrvarila odmah od tog polipa, znaci mi mozemo onda racunati na seks u 39tt pa direkt u bolnicu da me za usi potegnu sta radim 🥴 😂.
.
E dok je naopako mora biti naopako, zast bi covjek koji krvarucka imao normalnu stolicu, da se ne napreze na wcu jos i pali vatru di ne treba. Ufff.
.
NevaEva pojela bi te krafne nebi ni znala 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji