Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunflower! 🌻
    24. Siječanj 2021. 21:38

Sretno sutra na pregledima cure, javljajte nam kakva je situacija 💪💪

mom_of_4
    24. Siječanj 2021. 21:56

Ines realno najveca briga i strah mi je da dodem uredno i sretno do cilja..znaci da sve ide po planu i da dodemo do termina zivi i zdravi a onda cu se mislit o porodu.Doduse jedva cu cekat da krene jer svaki put cim dode 39 tj jedva cekam da krene da se rijesim.Ali eto zaključavamo temu o porodu i nezz cemu nastavite s kolacima 😂😂

mom_of_4
    24. Siječanj 2021. 22:01

danica85 sjme Izvini koji si ti sad tjedan ja sve zaboravim..nadam se da ce sutra sve biti ok na pregledu 🙏🏻

Jagodica125
    24. Siječanj 2021. 22:23

Nije sad da sam bas luuuda za time, ali ako ce biti potreban klistir, brijanje, kaj vec, nek rade za sto misle da je potrebno i nuzno👍
    .
    Ja se otusirala i sad uzivam u rastezanje bebice 🥰🤗
    .
    Idem spat, imam zutra jutro zubara🦷👩🏼‍⚕️
    .
    Sretno na pregledima curke!🤗

• EmEn9
    24. Siječanj 2021. 22:29

Uglavnom da i ja zaključim o tome sto god mislite da je bed kad dođete tamo ništa nije bed, to je njima svakodnevnica a vama uopce nije bitno kako taj tren izgledate ni ne razmisljate uopce o tome dal je bed ili nije bed. Odradite sto vam kazu i gotovo i stvarno meni je sve bed i sram me ali kad dođeš tamo kao da si dosao u neki drugi svijet di je to sve normalno i sve bude ok i normalno. Tako da ne sekirajte se to sve ide svojim tokom i sve vam kazu i polako i bez opterecenja samo mislite npr ok ovaj trud je prosao za korak sam bliže da vidim svoju bebu, kad prođe sljedeći evo još sam bliže da vidim svog bebača i tako to nekako prođe lakše.
    .
    Pitala si za epiduralnu,  u Rijeci kad sam radala sami pitaju i to zvuči ovako, kad sam prvu curu isla rodit kad me prvi put pregledala bila sam jos zatvorena i onda nista jos od toga trebas bit otvoren ako se ne varam nekih 4-5cm i onda kad me drugi put pregledao je rekao 10cm si otvorena i ja kazem da bi epiduralnu i kaze on sad je kasno rodit ces tako da nisam mogla uzet. A drugi porod pogleda on mene i kaze sad ti mogu dat epiduralnu ako zelis znaci nisam pitala sam je pitao i kazem ja ma ne treba izdrzat cu i dosao on za nekih sat vremena i kazem ja jako me boli nemogu vise sad bi epiduralnu i pogleda on i isto kaze sad je kasno skroz si otvorena rodit ces. Tako da ona se daje koliko sam skuzila u tom određenom trenutku. Također sad razmisljam da ako ju nisam dva puta uzela necu ju ni sad. Radije to odtrpim nego da slucajno imam nuspojave. 
    .
    Dosta o porodima krenimo na veceru 🤣🤣
    .
    Danas sam za večeru umutila jedno jaje i ispekla kao palačinku i namazala svježim sirom. 🤗🤗 sigurno sam vas sad ful namamila da cete odmah ujutro ic to ispec kao sto ste sve isle radit pavlovu tortu, necete moc odolit mom receptu, osjecam to🤣🤣🤣🤣
    .
    Jedva čekam pregled u utorak da se počastim s nečim nezdravim 🤗🤗🤗

Lonmi
    24. Siječanj 2021. 22:32

I ja bi isla spavat, ali sta vrijedi samo gledam ko dezurna sova i brojim sta me sve probada po meni. 
    Ljubomorna sam na muza koji legne i zaspi, tak sam ja nekad, ali mi ne fali posao ni dizanje ujutro kako god bilo 😂.
    Mi smo na porodiljnom 45 dana prije poroda i sve do navrsene 1 godine djetetova zivota? 

mom_of_4
    24. Siječanj 2021. 22:50

Lonmi suosjecam s tobom i ja sam legla Al samo osluškujem Di me sve probada,pece ,zateze i to..jel ti tebi osjecaj kao da ces se pomokrit u gace svaki cas znaci mene ona lupa tocno po mjehuru.kao da ce nogom vanka horor

Lonmi
    24. Siječanj 2021. 22:58

mom_of_4

Lonmi suosjecam s tobom i ja sam legla Al samo osluškujem Di me sve probada,pece ,zateze i to..jel ti tebi osjecaj kao da ces se pomokrit u gace svaki cas znaci mene ona lupa tocno po mjehuru.kao da ce nogom vanka horor

Ne samo da mi je osjecaj nego imam i mokru flekicu do kad dođem do wca 😂, a tamo 15 kapi. Moja malena isto tuce po mjehuru.
    Mene i nutra kroz znas sta probada i pika u tom donjem dijelu trbuha 🥴. To je sve novo od ovog tj.
    Bit ce ovo jos jedna neprospavana noc 😵.
    Mozda nam se sljedeci tj ti bolovi povuku i curke malo podignu, drzimo fige da su trenutni 🤞

bebolinka
    24. Siječanj 2021. 22:59

Teško da je trenutno, ja 35ti tjedan i isto jr tako hahahah

Petra982
    24. Siječanj 2021. 23:29

Lonmi, prvih 6mj je porodiljni, a onda drugih 6mj ide roditeljski. 
    Ja grickam kokice i gledam seriju i tražim pozu na kauču.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani