Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    25. Siječanj 2021. 09:26

Sto se tice porodiljnog ja cu koristiti svih 12.mj, muz ima vecu placu i dog smo se da ce on raditi, tako nam odgovora jednome i drugome. S obzirom da ce mi porodiljni biti gotov u 5.mj, a mislim da imam pravo na stari godisnji koji necu iskoristiti sad u 2021, i ja cu opaliti jos mj dana godisnjeg prije povratka da to potrosim do 30.06. Necu ih srediti uopce.
    Bar se nadam da je to tak izvedivo 😊

Lonmi
    25. Siječanj 2021. 09:27

Stediti*

Lavica13
    25. Siječanj 2021. 09:33

Jutro cure! 
    Jedva sam uspjela sve pročitat 🙉 bila s malim u bolnici 3 dana i naravno, nisam ni virnula na forum i sad cijeli tjedan vas lovim.. Danas konačno uspjela 💪🏻😄🎉🎉

Sretno svima na pregledima danas i svima želim uredne nalaze. Super za uredne preglede i nalaze prošlog tjedna. Bilo je puno lijepog ulova za bebice i lijepih trbuščića 😍 i puno fineee papice 🤤🤤 to je to što sam zapamtila 🤣

Thera - ja isto imala tu bakteriju u prošloj trudnoći i dobila amoksicilin kao i Palonkica. Meni nakon ture antibiotika, nalaz UK bio sterilan. Bit će to ok 😉

Ja mislim da je moja curka homeopat. Sad 2 dana kako je bila kiša baš se umirila, ništa od udaraca, samo neko meškoljenje i baš sam se zabrinula. Jučer navečer, promjena vremena i hvala Bogu, počela opet lupkati. I da, smjestila sa na moj mjehur 😬
    Šta vi mislite da li bi trebalo reagirati kada beba ne udara neko vrijeme nego se samo meškolji, recimo dan-dva? Znači meškolji se kroz čitav dan pomalo, ali nema nikakvih udaraca? 🤔

25. Siječanj 2021. 09:49

Lonmi

zabica

Meni upravo krenuo zadnji tjedan na poslu, sada sam opet u uredu, u petak cu traziti gin.doznake za trudnicki

Sad si me sjetila da moram ovaj tj po doznake, tocno sam to smetnula s uma. Hvala ti 😂
    Mi tu moramo po njih doktoru i onda na hzzo, kameno doba.
    I uvijek mi ispadne pregled pocetkom mj tako da idemo 2 put 😂

Da ko i kod mene hahah u petak idem na OGTT i po doznake pa to nosim sefici i na hzzo i rekla je da se u petak narucim za iduci tjedan na pregled
    Taman onda tjedan iza moram opet u grad na pregled😅
    Ovaj taksi ce zivjet od mene hahah samo se vozikam🙄
    Taman sam si priredila da u petak odem na pranje kose i feniranje nakon kaj to rjesim, da si dam oduska
    Muz ima rockas u petak,pa nek sam mu lijepa 🤣 bogec me od ljeta gleda bez sminke 😅 samo sam se za Bozic malo nasminkala hahahah
    Pa cu u cetvrtak slozit kokos-nutella cake (al posto vise voli bijelu linoladu od nutelle, stavit cu linoladu🤤).. ta mu se svidjela odkad sam ju prvi puta radila,pa reko zasto ne🙈💖

• EmEn9
    25. Siječanj 2021. 09:50

Cure tako mi drago da sam vam pomogla oko doručka, bas sam sretna da mogu pomoći i dati ideje da se fino najedete 🤣🤣🤣🤣, znala sam da će moj recept zasjeniti pavlovu zato sam vam i dala recept da guštate, pavlova je sada pala u zaborav 🤣🤣🤣🤣😂😂😂 evo upravo mi se peče u pećnici današnji doručak i slikam vam kad bude gotov da možete za večeru napravit 🤗🤗
    .
    Sretno svima danas na pregledima🥰😍🤩😘

Lavica13
    25. Siječanj 2021. 09:55

* meteopat, a ne homeopat 🤣🤣 trudnički mozak 🤷🏻‍♀️🙈

Lonmi
    25. Siječanj 2021. 09:58

Cure ubijate me s tom hranom, imajte milosti prema nama koje to sad ne mozemo pripremati, ili saljite na probu 😂😂.
    Ja vise slike ne otvaram. 
    Sad mi cure sline za tortom koju ce Lussi spremati 😂
    EmEn tako i ja cesto pripremim jaja, super mi je to 👍
    Lussi mene bolje da ne vidis, modne kombinacije su sve u sta stanem iz ormara, a sminka, kaj je to?😂
    Vrhovi su mi ispucani i grozni, zvat cu frizerku da mi da neki termin pa ce me netko odkotrljati do nje da to odreze, ne mogu gledati ispucalu kosu.

Lavice mislim i da je meskoljenje ok, pitanje koliko mjesta ima vise tvoja bebica, ali ako te jako brine nije na odmet nazvati ginicku. 
    U mojem slucaju javila bi ti se nadrkanda sestra koja bi rekla : pa ne moze se stalno pomicati nezz kak 🤦‍♂️.
    Te sestre su postale pravi dijagnosticari preko telefona. 

zabica
    25. Siječanj 2021. 10:07

Ja upravo narucila pecivo iz pekare pa promijenila narudzbu u burek sa sirom

zabica
    25. Siječanj 2021. 10:10

Danas sam si sva nekako cool, nasminkana, sredjena, planiram isto naruciti se u frizerski, ali za bojanje-zadnje prije bolnice, neka neka, zadnji su to trzaji prije turbulentnog razdoblja zivota s malom bebom

zabica
    25. Siječanj 2021. 10:17

Ali sam zato muzu vec najavila soping kompletno nove obleke kad rodim, obzirom na koronu i trudnocu rekla sam mu necu trositi na to i koristim samo ono sto imam, kupila sam samo najnuznije....
    .....aaaali kada rodimmm, onda sve novo hocu, od balonera, cipela, suknji, bluzi, sakoa ma sve sve po redu, ovo kaj imam u ormaru nije dostatno-inace sam minimalist i volim imat sve najnuznije, ali sada kako nisam nista od tih lijepih uskih stvari koje obozavam mogla nositi, zelim pun ormar svega jer cu imati novu liniju i zelim ju pokazati, naravno, u setnji s bebom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani