Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebanomoje
    21. Siječanj 2021. 07:05

Ines i mom_of_4 hvala cure, budem još razmislila onda... al kako se muz rastopio na tu haljinicu, joj joj, jedva cekam da ju krenemo oblaciti u to sve, mislim da će on biti gori od mene kad krene to sve isprobavati 🤣

Ili maloprije sam si prvi put sama vadila krv za guk profil, ajme majko 🙄😥🤦‍♀️ nisam napunila epruvetu do kud treba ali su rekli da se ne brinemo za tu prvu, mogu nam oni sutra ujutro izvaditi krv kad donesem ostale epruvete. Ali ja ne znam kako ću tokom dana skupiti toliko krvi, pa ful brzo mi se rana zatvorila i nema više 🤷‍♀️

Lunica
    21. Siječanj 2021. 07:09

Jutro cure🌺
    Evo ja otpratila prijateljicu na carski jutros..bas je u panici,prvi joj je porod. sad sam u iscekivanju..
    Ninach suosjecam s tobom glede briga , moj malac ce sad napuniti tek godinu dana a ne skida se sa cice..necu se stici ni odmorirti vec cu sljedeceg poceti dojiti...a da ne govorim o kinderbetu i ostalim popratnim okolnostima. Razmisljam naci pomoc u kuci kad rodim..😅

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

MareiKate
    21. Siječanj 2021. 07:37

NevaEva zujim u prazno jer mala odmah skuži kad tipkam i budi se 🙄 čuvanje mlijeka bitno još za napomenuti ako spajaš mlijeko od više rundi izdajanja moraš paziti da spajaš mlijeko iste temperature. Ako je prethodno stajali u hladnjaku, moraš prvo ohladiti i ovo drugo. Također u zamrzivaču mlijeko često promjeni okus i bebe ga neće. 
    Ninach koliko je star tvoj sinčić? Moja će idući tjedan napuniti dvije godine ☺️ mi smo imali svakakve faze s jelom, jako dugo ništa nije jela. Samo doručak je prolazio ostalo sisanje. Sad jede, ali zadnjih mjesec dana se stalno žali da ju boli trbuh, pa ima proljev, pa par dana ok pa opet, a jede sve kao i inače i baš pazimo. Isto čekam još max tjedan dana, ali se ne stabilizira morat ćemo do doktora. Svakakve faze oni imaju, nadam se da će biti sve u redu kod vas.
    Lunica i ti imaš malog sisavca? Planiraš dojiti u tandemu ili kakav ti je plan?

mom_of_4
    21. Siječanj 2021. 07:46

Jutro i od mene..kako bi bilo da barem jedna od nas ne započinje od jutra paničariti .. mene onako znaju nekada uhvatiti grcevi kao menstrualni ,npr sinoc me bas sastavilo pa se sve tjesim i nadam da je sve ok i da mi je to od umora,preforsiranja i da sam garant opet mjehur nahladila...najgori scenarij koji mi se pojavi je da se nebi pocela otvarati ili jos sta gore od toga 😬 ajme u utorak jedva cekam da me pregleda ko ce prezivit do tad 🤭 .. pa kazu lako je biti mama, da bas .. jednom kad si mama nikad vise nisi bez brige ni sama.

Girl1234
    21. Siječanj 2021. 07:50

Cure, pomoć. Fb stranica Svijet trudnica - mislim da su tu narucivale NevaEva, Lussi itd. Zanima me jesu li ažurni? Poslala sam im poruku, ali ne odgovaraju. I da, imaju li spavacice vel S ili ide od M?  I koji je najmanji grudnjak? 😂 I je li ok grudnjak? Vidim da je jako jeftin

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

21. Siječanj 2021. 07:56

Bebanomoje

Mi smo danas kupili jos par bodija i gegica sa kopčanjem naprijed sa strane, velicina 56. I muz se zaljubio u jednu haljinicu sa kojom smo dobili i stramplice i odlučila sam popustit mu pa smo kupili to za izlazak iz bolnice 🥰 e sad sto nas malo brine je to da li beba može odmah nositi stramplice zbog pupka, da li znate mozda? 🤔

Ja sam htjela haljinicu pa mi je susjeda jucer rekla da joj to sve bude usko preko glave i te stramplice a meni je prva beba pa da ne kompliciram bas previse s tim za izlazak🤷🏼‍♀️ jos mi je samo nadodala da je dobro kad oni u bolnici obuki bebu,al ja cu doma sama morat to skidat a bit ce me strah🤣 tak da sam odustala od haljinice one,vec cemo ju negdje obuc😍 ako nigdje drugdje,dok idemo baki i dedi u posjet 😄

21. Siječanj 2021. 07:57

Girl1234

Cure, pomoć. Fb stranica Svijet trudnica - mislim da su tu narucivale NevaEva, Lussi itd. Zanima me jesu li ažurni? Poslala sam im poruku, ali ne odgovaraju. I da, imaju li spavacice vel S ili ide od M? I koji je najmanji grudnjak? 😂 I je li ok grudnjak? Vidim da je jako jeftin

Ja jos nisam narucila,al planiram narucit grudnjake i spavacice☺️ mislila sam prvo skicnut na plac ako uopce ima kaj kad je sve smanjeno,onda naruciti

MareiKate
    21. Siječanj 2021. 08:13

Curke, ima li koja od vas iskustva sa eteričnim uljima? Uvijek za bebu perem robu bez omekšivača, sa octom, a sad si mislim kompletno izbaciti omekšivač za sve nas i miješati ocat i eterična ulja, ali nigdje ne nalazim točne omjere neke 🤔

Petra982
    21. Siječanj 2021. 08:19

Girl1234

Cure, pomoć. Fb stranica Svijet trudnica - mislim da su tu narucivale NevaEva, Lussi itd. Zanima me jesu li ažurni? Poslala sam im poruku, ali ne odgovaraju. I da, imaju li spavacice vel S ili ide od M? I koji je najmanji grudnjak? 😂 I je li ok grudnjak? Vidim da je jako jeftin

Meni su odgovorili unutar 24h. Najbolje ti poslikati modele koji te zanimaju i pitat dal ima u tvojoj veličini. Grudnjak je solidan za tu lovu. Najmanji je 85 , to bi bio opseg ispod sika. ja sam uzela košaricu B. Paket stigao u 2 dana. 

Ninnach
    21. Siječanj 2021. 08:25

MareiKate

NevaEva zujim u prazno jer mala odmah skuži kad tipkam i budi se 🙄 čuvanje mlijeka bitno još za napomenuti ako spajaš mlijeko od više rundi izdajanja moraš paziti da spajaš mlijeko iste temperature. Ako je prethodno stajali u hladnjaku, moraš prvo ohladiti i ovo drugo. Također u zamrzivaču mlijeko često promjeni okus i bebe ga neće.
    Ninach koliko je star tvoj sinčić? Moja će idući tjedan napuniti dvije godine ☺️ mi smo imali svakakve faze s jelom, jako dugo ništa nije jela. Samo doručak je prolazio ostalo sisanje. Sad jede, ali zadnjih mjesec dana se stalno žali da ju boli trbuh, pa ima proljev, pa par dana ok pa opet, a jede sve kao i inače i baš pazimo. Isto čekam još max tjedan dana, ali se ne stabilizira morat ćemo do doktora. Svakakve faze oni imaju, nadam se da će biti sve u redu kod vas.
    Lunica i ti imaš malog sisavca? Planiraš dojiti u tandemu ili kakav ti je plan?

Moj ti ima 2 i pol god. Mi muku mučimo. S hranom od kad je navršio godinu dana. Od tad i vrabac pojede više od njega. Nikakvo meso, voće ni povrće, ni žitarice ne jede... A ma ništa takvog. Same gluposti pojede u mizernim količinama i svašta smo pokušali ali s mjesta se nismo pomakli. Samo mlijeko prolazi i to mu miješamo Nan formulu. O tom je ovisan😏. Iz kinderbeta se kako sam navela neda premjestiti... A i moj se svako malo žali da ga boli trbuh. Danas idemo na gastro pregled privatno jer njegova pedijatrica je žali bože.... Javim baš kak je prošlo, al se sve nadam da je ipak sve u redu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.