Mi smo danas kupili jos par bodija i gegica sa kopčanjem naprijed sa strane, velicina 56. I muz se zaljubio u jednu haljinicu sa kojom smo dobili i stramplice i odlučila sam popustit mu pa smo kupili to za izlazak iz bolnice 🥰 e sad sto nas malo brine je to da li beba može odmah nositi stramplice zbog pupka, da li znate mozda? 🤔
Pa ja osobno ne bih nista sto jako stisce bebici tako maloj oblacila, vise sam za sire i slobodnije varijante. Mi cemo ili bodij kombinirat s sirim hlacicama ili cemo najjednostavnije bodij ispod i preko kombinezon, nekak za taj izlazak necu nista specijalno. Bitno da je bebci sto udobnije.
Nea 💗
Bebanomoje mislim da mozes stramplice bez problema,pupak ako je otpadne u rodilistu svakako na nhega ide sterilna gaza i pelena preko tako da je zaštićen nebi mu trebale smetati ni stramplice ni nista👌
Mi smo i dalje bezimeni! 🤯 I bojim se da će Bebo još dugo biti bebo…
Umoriše me djeca danas jer sam solo s njima! Gledali smo film i onda sam maloj čitala titlove i bome se zapuhala, kao da sam vrt kopala.
Ne sjećam se da su u Ri nudili taj rajski plin. Iva, ako što spomenu na tečaju, javi nam! Meni trenutno ne odgovaraju ti termini pa ću pokušat u 2. mj ako bude bilo organizirano.
Netko je jednom spomenuo da misli kupiti ili već je kupio one spužve za šipke od krevetića. Ne kužim kako je to fiksirano, čičkom ili se veže? Ne želim stavljati ogradicu, al kad zazimi moram neš stavit uz zid jer je vanjski.
Pozdrav, evo da ti pomognem s info o kopčanju spužvi na šipke krevetića.... Ja ih imam i kopčanje je na cif cijelom dužinom spužve. Barem su moje takve. Kupila sam ih prije 2god na sajmu za trudnice u Westgateu. Iskreno, jako korisno i praktično. 👌
Bubica1 - na tečajeve se moze bilo tko prijaviti, nema veze gdje zivi. Ja sam slušala ovaj od doma zdravlja zapad i stvarno mi se čini odličan, puno korisnih informacija. Screenshotala sam prezentaciju pa ću je sutra kad dodem do laptopa uploadati ako si netko hoće pogledati.
Kad sam već budna.... Da se i ja malo javim. Ujutro vadim krv za šećer jer mi zadnji nalaz nije bio najbolji. Tako da, vidjet ćemo sada... Prije 3 dana uklještio mi se i živac, na desnoj donjoj strani leđa i bol se širi u desnu nogu. Veselo uglavnom! Moji pregledi su 26.1.u trudničkoj amb I 8.2. Privatno. Ponekad me trbuh steže i grči ali brzo prođe. Nisam upoznata s BH kontrakcijama pa ne znam jel to to. Pitat ću na pregledu.
Od aquascale kadice sam odustala jer imam uz komodu jednu već pa sam samo kupila onaj nastavak što ide u kadicu da na njeg stavim bebu, da si olakšam. Sin mi je stalno klizio po rukama kad sam ga kupala pa možda sad bude praktičnije...
Već sam pisala da sam stvari pripremila, sad pitanje ksksv će biti porod. Prirodni ili carski rez. Već se psohički pripremam da ću biti solo bez pratnje nažalost jer nema naznaka za vinogradsku da će dopustit tako nešto, ah....
Vrijeme mi leti, sin se i dalje neda iz kinderbeta, nemam pojma šta ćemo. I da se izjadam i ja malo vama ovdje, imamo strašnih problema s njegovom prehranom jer uglavnom on skoro ništa ne jede ni u vrtiću ni doma. Zato danas popodne idemo privatno na pregled s njim i molim Boga da je samo izbirljiv, ništa drugo. Zbog sveg tog teško mi se fokusirati na trudnoću i skori porod općenito. Nadam se najboljem ishodu oko sveg tog.
Baš kako je netko napisao... Sad smo na sto muka dok su bebe u trbuhu još, a kad se rode... Ne prestaje briga ni tad ni ikad više.
Evo da ne pišem previše... Ostanite mi sve dobro i sretno dalje! ❤️
I ja opet budna, bez tegoba fizickih, probudila se piskit, skuzila da spavam na ledjima i sad mi 547 scenarij prolazi glavom jer se mali ne mice. Vjerojatno spava ali eto.. bolesno je to kak te sve brine dok si trudan i postanes roditelj..
Sretno svima koji imaju preglede sutra! 🤩
I, sta radis MareiKate? 😂 Ja sam procitala sve portale, imam polako osjecaj da sam bila ba Bidenovoj inauguraciji 🙊
Mali se protegnuo pa mi je lakse. Ali zaspati jos ne mogu 😟
Ovo sam nocas saznala o mlijeku: podojeno mlijeko ne smije stajat dulje od 4 sata na sobnoj temp, u frizideru moze bit do 8 dana ali je preporuka potrosit prva 4 radi svega korisnog u mlijeku sto gubi na svojstvima nakon 4 dana i nebi se trebalo stavljat u vrata frizidera nego iza. Ako se zamrzava, moze stajat do 9 mjeseci u skrinjici u frizideru ili do godine dana u velikom zamrzivacu. Podgrijavanje- najbolje stavit u vodu od 40° na 20 min, ne preporuca se mikrovalna. Neke bebe vole hladnije, ovo 20min na 40 je najtoplije sto treba bit. Ako ima miris, mozda se pokvarilo, ne koristit vise.
.
Iskustva? Ja vec sad znam da mu necu davat mlijeko koje je stajalo dulje od 3 dana u frizideru makar se smije, ni mlijeko za kavu mi ne stoji dugo otvoreno 😅 Ali ostalo mi se cini ok i jednostavno.
Dobro jutro, cure. I ja budna 😑
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji