Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    20. Siječanj 2021. 21:39

IMENA
    Ines - 💜 Nea
    Lussi - 💜 Aurora
    NevaEva - 💙 Valerian
    Blossom - 💜 Lorena
    Tea2807 - 💙 Bruno / Vedran
    Bubica1 - 💜 Sara
    Emmie - 💜 Ayaat

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    20. Siječanj 2021. 21:42

Oprosti NevaEva, evo ispravljeno. 😉 
    Emmie, znala sam da je Ayaat, ali nisam bila sigurna kako se piše pa reko, javit ćeš se ti sigurno pa da se ja ne zdurim bezveze. ☺️

👩 37 - AMH 13

Ines
    20. Siječanj 2021. 21:42

Bubica1

Evo curke, nova lista s imenima, javljajte one koje ste odlučile! 😊❤️
    Evo i da se ja nadovežem na teme koje su bile ovih dana. Najprije, čestitkesvima na dobrim pregledima i nalazima i sretno onima koje sutra idu! ☺️
    Lonmi, sretan ti rođendan, od srca ti želim sve najbolje, neka ti se sve želje ispune i neka ti trudnoća nadalje protekne u najboljem redu! 🎂🥂 Danas je i mom dragom ročkas. 😉 Što se tiče iscjetka, cure su sve rekle, a ti napravi kako misliš da je najbolje za tebe i za bebicu. Vjerujem da je to takva trudnoća i hvala Bogu da je s bebom sve OK. 🙏😊❤️
    Ines, svaki put se iznova šokiram kakve si sve situacije u tako mladim godinama doživjela i kako si uspjela sve to izgurati i okrenuti na pozitivu, divim ti se.
    Također i ostalim curama koje ste imale neuspješne trudnoće i svakakva negativna iskustva, svaka vam čast da sada uspijevate pozitivno gledati na sve, stvarno vam naklon do poda. Hvala Bogu, nisam takve stvari doživjela, ali sam opet imala potpomognutu oplodnju pa vas u potpunosti razumijem što znači iščekivati da li će sve biti u redu. Tako da, mi smo žene stvarno čudo koliko smo jake, prvenstveno emocionalno, a i fizički. 😊💪💪💪
    Pušenje - ja sam prestala prije 3 godine i to mi je bila jedna od najboljih odluka u životu. Prije toga sam pušila po kutiju dnevno. Sad kad se sjetim, užas jedan kolko sam zdravlja i novaca ostavila na to. Danas sam gora nego netko tko nikad nije pušio, strašno mi smeta i smrdi, ne mogu više podnijeti cigaretu. Zbog toga mislim da ću i Saru pokušati maknuti čim dalje od toga.

Hvala za ti puno, iskreno u jednu ruku mislim da sam se uspjela bas zato izvuci jer sam bila jako mlada i jos sam i samu sebe pronalazila, vjerujem da bi u kasnijim godinama sve teze podnosila takve stvari. I hvala za listu s imenima 🥰

Nea 💗

MareiKate
    20. Siječanj 2021. 21:43

Lonmi

Cure ja negdje procitala da taj rajski plin ne daju sad u doba korone 🙄
    Mislim ja nezz nist o tome, ni kak to izgleda, ali znam da sam to procitala.

Ihh, ovo zvuči razočaravajuće ☹️ to ti je doslovno boca s plinom na kotačiće koju ti dovezu i ima crijevo i masku koja ti pokriva usta i nos i na to dišeš u trudu, kad nije trud valjda ne bi trebao u to disati ali nisam sigurna. Kad su meni davali nisu znali točno 🤣 babica mi je vikala da ne dišem u to dok nema truda a doktorica mi je rekla slobodno diši 🤣 moguće da zbog ovog dijela kad ne dišeš u to, ne daju jer bi bilo komplicirano svaki put vraćati masku se između...
    NevaEva  nasmija me 🤣🤣 

Emmie
    20. Siječanj 2021. 21:52

Hvala ti Bubice! 😘
    EmEn09 tvoj recept zvuči odlično. Baš ću ga probati napraviti preko vikenda pa ti javim i šećer😆
    Blossom da, inspekcija je sutra pa ćemo vidjeti. Hvala ti na lijepim željama💗
    Bol oko pupka mene koža često zateže i peče baš oko pupka. 

Lonmi
    20. Siječanj 2021. 21:54

Bubica1

Evo i da se ja nadovežem na teme koje su bile ovih dana. Najprije, čestitkesvima na dobrim pregledima i nalazima i sretno onima koje sutra idu! ☺️
    Lonmi, sretan ti rođendan, od srca ti želim sve najbolje, neka ti se sve želje ispune i neka ti trudnoća nadalje protekne u najboljem redu! 🎂🥂 Danas je i mom dragom ročkas. 😉 Što se tiče iscjetka, cure su sve rekle, a ti napravi kako misliš da je najbolje za tebe i za bebicu. Vjerujem da je to takva trudnoća i hvala Bogu da je s bebom sve OK. 🙏😊❤️
    Ines, svaki put se iznova šokiram kakve si sve situacije u tako mladim godinama doživjela i kako si uspjela sve to izgurati i okrenuti na pozitivu, divim ti se.
    Također i ostalim curama koje ste imale neuspješne trudnoće i svakakva negativna iskustva, svaka vam čast da sada uspijevate pozitivno gledati na sve, stvarno vam naklon do poda. Hvala Bogu, nisam takve stvari doživjela, ali sam opet imala potpomognutu oplodnju pa vas u potpunosti razumijem što znači iščekivati da li će sve biti u redu. Tako da, mi smo žene stvarno čudo koliko smo jake, prvenstveno emocionalno, a i fizički. 😊💪💪💪
    Pušenje - ja sam prestala prije 3 godine i to mi je bila jedna od najboljih odluka u životu. Prije toga sam pušila po kutiju dnevno. Sad kad se sjetim, užas jedan kolko sam zdravlja i novaca ostavila na to. Danas sam gora nego netko tko nikad nije pušio, strašno mi smeta i smrdi, ne mogu više podnijeti cigaretu. Zbog toga mislim da ću i Saru pokušati maknuti čim dalje od toga.

Hvala 😊🥰
    Jel ides Jukicu na wellness tretman? 😂
    Meni je upisao na nalaz za pregled u 32 tj, uzv i color doppler, mada mislim da cu se jos jednom i prije zaletjeti. 

Bubica1
    20. Siječanj 2021. 21:56

Krštenje - mi isto planiramo najkasnije do 3.mj. starosti ju krstiti i tada mislimo obaviti i crkveno vjenčanje. Kumove smo izabrali, samo oni to još ne znaju. 🤣 Budemo ih uskoro pitali. 
    Pratnja na porodu - moj dragi je odmah na početku rekao da ne želi ići. Ja bi htjela da ide, ali svakako ga neću siliti tako da sam se već pomirila s tim da idem sama. K'o zna da li uopće i bude dozvoljena pratnja s obzirom na situaciju. 
    Cure koje ste pisale za tečajeve od Doma zdravlja u ZG-u, da li znate da li se možemo i mi ostale iz drugih krajeva prijaviti?
    Jagodice, i mi smo kupili Kinderkraftova kolica, model Prime Lite i jako smo zadovoljni. Mislim da cijena u potpunosti odgovara kvaliteti, a i vizualno su nam predivna. Vrlo jednostavna, funkcionalna, lagana, ma stvarno top. Tako da mislim da koji god njihov model odabereš, nećeš fulati. 😊

👩 37 - AMH 13

Jagodica125
    20. Siječanj 2021. 21:57

Bubice, kada ces dodavati druga imena, meni stavi Fran 🥰 lako ja tebe zamolim da prepravis ako je ipak Magdalena 🤣🤷‍♀️

Bubica1
    20. Siječanj 2021. 22:03

Lonmi

Bubica1

Hvala 😊🥰
    Jel ides Jukicu na wellness tretman? 😂
    Meni je upisao na nalaz za pregled u 32 tj, uzv i color doppler, mada mislim da cu se jos jednom i prije zaletjeti.

Da, k Jukiću, već mi fali haha 🤣 Evo ja taman 32.tj., možda će i meni onda raditi taj color doppler? Naručena sam za kompletan pregled, i vaginalno i uzv preko trbuha pa ćemo vidjeti onda u petak kakav će biti tretman. 😁

👩 37 - AMH 13

Bubica1
    20. Siječanj 2021. 22:06

IMENA
    Ines - 💜 Nea
    Lussi - 💜 Aurora
    NevaEva - 💙 Valerian
    Blossom - 💜 Lorena
    Tea2807 - 💙 Bruno / Vedran
    Bubica1 - 💜 Sara
    Emmie - 💜 Ayaat
    Jagodica - 💙 Fran
    Gita_kc - 💙 Mak

👩 37 - AMH 13

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.