Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lonmi
    14. Siječanj 2021. 22:11

ertzui

I ja lagano panicarim jer se danas jako slabo javlja. 🙈 ove dane se javljala u svoje vise-manje odredeno doba..a danas sipak, nesto skroz lagano i jako malo…mozda sutra nadoknadi. 😃

Sutra ima da nas tuku od rane zore 😂

14. Siječanj 2021. 22:22

Ma to mi je koma dok mi se duze ne javi, nagovaram ga na sve nacine i panicarim. Ali mi je sad i ovo cudno 😂 ok.. necu dramit, valjda se zaigrao nesto. Sutra u 5 imam pregled pa cu vidjet sve.. trebalo bi bit ok jer smo bili 29.i 30.na izvanrednim pregledima nakon nesrece. I meni je posteljica iza a on lezi poprecki tak da osjetim i rucice i nozice i dok okrene glavu i guzu i sve. 🙈

Ines
    14. Siječanj 2021. 22:32

NevaEva

Nedaj se, mozes ti to! 😂
    .
    Iskusne zene - kolko dugo se beba treba micat? Evo mene moj rice sat i pol u komadu. 27 tjedana. Nisu svi udarci jednako jaki ali miga se stalno. Jel ne treba napravit pauzu nekad? 😅 Jel to nest kaj moram dr.rec?

Ja sam svoju osjetila uglavnom jednako u odredeno doba dana, skuzila sam vec koji joj je ritam i kada je najaktivnija. Sada ima dana da je bas ful aktivna, a nekad je mirnija ovisi..mada se ja ne zamaram s time, dokle god se ona meni javlja bar u jedno doba dana ja se ne brinem, ni ne zelim si stavljat takve misli u glavu 🤷‍♀️

Nea 💗

14. Siječanj 2021. 22:43

U pravu si.. dobro je sve dok se javi. Pokusat cu se opustit. Sutra bude umoran od tolke tijelovjezbe pa se mozda ne javi do navecer pa cu se onda brinut, sad smo ok. Laku noc drage mame! :)  

Girl1234
    14. Siječanj 2021. 22:56

Uhh.. Svekrve.. Moja je friška al me već počela zivcirat.. Ja trazim neki lijepi kompletić za iznijeti bebu iz rodilista, kaze ona sta ce ti to, nek se u tome krsti.. I takve stvari.. Vidjet cemo dokad cu trpit 😂

Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
    Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️

Elledanse
    14. Siječanj 2021. 23:10

Lussi cestitam na curici 😊 
    Mi zivimo sa muzevim roditeljima i sveki mi izlazi u susret koliko moze. Inace ja ne kuham, nego pocistim wc i slicno. Sad sam i to prestala jer se zelim sto manje saginjati. 
    A vidis Ines ja vise volim kad me ne pita nista i ne mjesa se. Eto jos da i to sveki smanji valjalo bi 😂, ali tesko. Imas muza koji ti moze pomoci oko djeteta npr kupanje bebe i slicno nakon posla. 
    Ja cu svog ukljuciti sto vise, nek se i on uci i veze za bebu! 
    Ali komentiranje opcenito mi nije jasno... Bolje im je da sute. Zato kazem bolje da te pusti ☺️ Mir, mir i samo mir i sloboda hehe

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Elledanse
    14. Siječanj 2021. 23:30

Ja vise ne znam sta staviti da se ne okrenem na leda po noci. Sta god stavim nema uspjeha. Trebali su i za mame osmisliti nesto da se stavi 🙃 
    Ja trenutno imam dvije spavacice i kupit cu jos jednu jer kod nas ne daju u bolnici. Grudnjak sam jedan nabavila i vidjet cu jos neki. 
    Fora ideja za gumbice 👍👍 cool da znam ako zatrebalo za potkosulju. 

https://lb1f.lilypie.com/pi8fp2.png

Emmie
    15. Siječanj 2021. 00:56

Lonmi, prelijep kompletić💗 Mojoj mami se nisu svidjeli kompletići koje smo mi kupili, pa je zato ona hitno kupila kompletić iz Kanade i poslala ga u UK. Roze je boje, i naravno, piše na njemu "princeza". Pored ovakve mame, kome treba svekrva 😄
    Lussi, čestitam ti od srca na curici🥰
    NevaEva, meni se čini da se moja curka non-stop miče, gura me, udara, kopa mi po mjehuru..ne znam ni ja više šta sve radi. Potpuno je tiha samo ponekad. Valjda bebe od 34-35 tt spavaju 95% vremena. Kad je san "dubok" onda su tihe, a kad spavaju laganim snom onda se dosta miču.
    Elledanse...shvatam te potpuno. Čak i sada se znam ponekad probuditi na leđima, pa kad se beba ne javlja poslije mog spavanja na leđima ja izludim jer sve mislim da sam joj naudila. Nekad neće da se javi po pola sata ili 45 minuta, a ja već u panici...zovem je, mazim trbuh, pojedem nešto sve dok se ne javi🙄

Emmie
    15. Siječanj 2021. 01:01

Ridja ne volim ni ja kad moja štuca a ona to isto radi nekoliko puta dnevno! Ne mogu objasniti zašto, jednostavno to ne volim, osim kad neće da se javi, drago mi je kad osjetim nešto, pa makar to bilo i štucanje😄

Ninnach
    15. Siječanj 2021. 03:32

MissGraz

Ninnach

MissGraz,
    Stigao mi rezultat indirektnog antiglobulinskog testa i piše da je negativan. Da li je to onda u redu? Evo nešto čitam na netu da je to dobar nalaz ali bi radije provjerenu info ako ti to već znaš… Puno hvala unaprijed. 😊

Da, to je uredan nalaz. 🙂 kad je pozitivan onda bude cijela "citaba" ispod. 😆

Hvala ti puno na odgovoru👍🤗! Eto i to je riješeno... 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.