Ertzui, ketyi ostalim curama cestitke na urednim pregledima, Kety divna si, Ertzui jejjii jos jedna curka na forumu 👏🍾🥳💗
Bubica - evo da javim, iduci pregled prvi na bolnici 25.1. 🤗
Sluzni cep - pitanje za iskusne koje su se susrele s time, da li on bude zuckaste boje onako kao balac iz nosa? I koliko ga puno bude? Meni se prekjucer i danas pojavio prilikom brisanja, velicine malog nokta, nisam primjetila ranije tako nesto pa sam ostala zbunjena 🤔🤷♀️
Ja nisam iskusna, ali ako se sjecas takvog su ga opisivale na Rodinom tecaju. Zuti, slinav i moze biti pomijesan s sukrvicom. Ima ti po netu slika kako izgleda, pogledaj si tamo nema niceg loseg za procitati, vidjeti itd. Ja sam jednom gledala jer me sve zanima 😂.
Ti se priblizavas porodu moguce da izlazi lagano 🙃
Pogledaj fotke za usporedbu, a moja kolegica ti je zvala i ginicku jer nije bila sigurna, mi prvorotke ne mozemo na temelju nekog opisa biti 100% sigurne 🥰

Čestitke Ertzui na curetku!
Thnx Ridja, ako stigneš, javi! Nemam iskustva s tom markom!
Ines, sluzni čep bude žućkast, prošaran sukrvicom uglavnom, al meni ga je bilo onako poprilično puno po papiru. Kad sam vidjela prvi put, bila sam malo zbunjena, al drugi put sam bila sigurna.
https://ibb.co/cL4JGHS
.
Evo i nas,spremili se i sad dosli i cekamo🥰
.
Super za dobre preglede😍 tako treba💖💖
Kako sexy haljinicaaaa 🥰, odkud je ako slobodno pitam?
I ja zelim nesto takvo 🥰

Ines, tu na missmama ti je dobar članak o sluznom čepu pa pročitaj!
Cestitke na urednim pregledima, divno je cuti da curke i djecaci rastu kako treba🥰
.
OGTT - i ja se cudom cudim da si/ste smjele bademe grickati 🤔 meni je receno eventualno sto se tice kretanja mogu do wc-a, a voda samo ako je prijekopotrebna. Ja sam pred kraj popila gutalj, vise da si usta navlazim. Sutra vadim krv za GUK profil, a nosim na Vuk Vrhovec u srijedu. Iskreno me jaaako muci to samostalno vađenje krvi iz prsta jer mi prvi put nije uspjelo, a sestra me oprala onak postenski, pa sam se osijecala kao zadnji bedak 😅 sutra idem totalno opusteno u taj... "projekt"😌
.
Slazem se s tobom, Neva, mi koje cemo nakon poroda bit dosta same s bebicom, moramo skombinirat kako cemo kuhat, prat, obavljat 100 kucanskih i mama poslova, a ipak zelim imat bebicu stalno uz sebe 🤗
.
Ja evo smazala maaaalu sarmicu i to s gustom 🤤 bez krumpira, sa pola snite razenog kruha. Bila sam s dragim i pesekom u setnji, malo smo se cak uspijeli i grudat 😋☃️ danas jos u planu imam otici s dragim u speceraj i C&A, meni zbog donjeg vesa, bebici za jos robice ako bude kaj iiiii navecer dok dragi vijesti gleda, planiram nastaviti rodin tecaj 🤓📚
Kako nam je Danica?
Ako citas javi se, jesu se sta smirile kontrakcije? 🙃

Ines dva puta mi je ispadao sluzni u prvoj trudnoci i u trecoj..U prvoj je ispao u jednom komadu doslovno dok sam piskila culo se bluup u skoljku ja mislila da mi je kovanica iz dzepa upala kako je lupilo haha i tu mi je porod nekako krenuo tu vecer.U trecoj je ispadao danima gadljivo rastezljivo slinavo ko najveci smrkalj (oprosti na opisu detaljnom) 🤮 haha tek zadnji dan ispadanja postao je lagano zamućen krvnim žilicama sigurno 4-5 dana je ispadao lagano..Al nemoj se brinuti nekome ispadne i deset dans prije pa nista jos..Ali u ovoj trudnoci sam vec imala taj žućkasti zelenkasti iscjedak odmah sam pomislila na cep sto naravno nijee jer ono kud ce prije pa mi je gin vaginalete preventive radi jer sam se bila nahladila...i eto proslo

https://ibb.co/cL4JGHS
.
Evo i nas,spremili se i sad dosli i cekamo🥰
.
Super za dobre preglede😍 tako treba💖💖
Kako sexy haljinicaaaa 🥰, odkud je ako slobodno pitam?
I ja zelim nesto takvo 🥰
Trgovina Ivana🥰 doduse prosle godine sam ju uzela tj sad vec pretprosle,ali moguce da ju i sad imaju jer se kolekcije ponavljaju😅
.
Hvala curke💖💞
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji