NevaEva, nisam 100% sigurna, ali pogledaj, mislim da je od ove godine prema sigurnosim standardima EU kinderbet sa pomicnom stranicom proglašen kao nesiguran i ne preporuča se, isto kao npr hodalice pa se i dalje prodaju...
Sluzni čep mi je ispao cca 2 tjedna prije poroda.
Uživajte u vikendu 😘😘
NevaEva, nisam 100% sigurna, ali pogledaj, mislim da je od ove godine prema sigurnosim standardima EU kinderbet sa pomicnom stranicom proglašen kao nesiguran i ne preporuča se, isto kao npr hodalice pa se i dalje prodaju…
Sluzni čep mi je ispao cca 2 tjedna prije poroda.
Uživajte u vikendu 😘😘
Je, od 2019.u americi i kanadi, ne znam jel i u EU. Ja ga ne budem uzela kao ni posteljine, igracke i ostalo ali cure su rekle da traze a iz kc su pa da znaju gdje ima za kupiti. Mene je toga s kreveticima sve tak strah jer smo imali to strasno iskustvo da je od frendice beba umrla pa se stvarno bojim..
Lonmi i EvaNeva puno hvala na savjetima :)
Girl1234 ja sam vidjela najlonke za trudnice u H&M-u, kupila sam jedne i super su.
Dobro jutro, cure. Može pomoć? Gdje u Cityju ima debelih trudnickih najlonki? Da su povoljnije malo haha
Ja sam najlonke za trudnice kupila u pulskom h&m, 100 dena, odlicne su, bile na akciji nekih 40ak kn cini mi se….
I ja kupila u H&M i stvarno su odlicne, isto na akciji. Stane trbuscic u njih i ne stezu 😊.
Jedino sam primjetila ukoliko duze sjedim da me krenu malo stezati gore, najbolje su tajice 🤗
Imamo iste tajice, vidjela sam prije tvoje na slici s cokoladom 🥰
Ono mi je pidjama, obicna ne trudnicka 😉
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Ja cu spavacicu za bolnicu uzet u pepco il negdje neku vecu a da nije trudnicka, imam samo trbuh i 65kg do sad, recimo da cu imat 70-72 do kraja, sigurno stanem u neku l, xl, ove trudnicke su tak skupe a realno cu imat samo u bolnici, doma sam u tunikama i tajicama koje nisu trudnicke. Gledala sam spavacicu u reserved, svaki dio 250kn, ne planiram dat 500kn za nest sta cu imat 3 noci. Kakve su bile cijene kod vas drugih koje ste kupile bas trudnicke?
Dobro jutro, cure. Može pomoć? Gdje u Cityju ima debelih trudnickih najlonki? Da su povoljnije malo haha
Ja sam najlonke za trudnice kupila u pulskom h&m, 100 dena, odlicne su, bile na akciji nekih 40ak kn cini mi se….
I ja kupila u H&M i stvarno su odlicne, isto na akciji. Stane trbuscic u njih i ne stezu 😊.
Jedino sam primjetila ukoliko duze sjedim da me krenu malo stezati gore, najbolje su tajice 🤗
Imamo iste tajice, vidjela sam prije tvoje na slici s cokoladom 🥰
Ono mi je pidjama, obicna ne trudnicka 😉
Zbiljaaa? 😂🤭
Ja imam tajice s takvim dezenom, crne s tim flekica a trudnicke iz H&M pa sam zamijenila 😂.
Ja sam uzela u nekom ducanu u cityu neku na bretele za dojilje, to mi je bilo bitno da lako mogu spustit bretelu da bebac moze cicati (rodila sam u sred zime, u sobama je bilo prevruce).. Ugl bila je nekih 80kn i jako mi je dobro posluzila jos doma za dojenje..
Vrkutu sam i ja pila prije trudnoce i puno mi je pomogla, ovulacije su bile kak trebaju biti 😊
A dobra je i za zene koje imaju jake menstrualne bolove ili probleme s cistama 😊
Zene, mislim da sam citala da cak i ovdje neke od vas koriste Rennie tab. Moram vam reci da su stvarno spas za zgaravicu. Ja sam povremeno koristila sodu bikarbonu do sad i onda mi je dr rekla da je ovo bolje i zdravije i da propisuje trudnicama
https://ibb.co/Hgpfg1N
Znaci bukvalno do 5h jutros nisam zaspala od nenormalne zgaravice koja je postala gotovo bolna na kraju, ustanem i pokusam prvi put s ovom tabletom, bukvalno je nestala za minutu🙆♀️
Potpisujem za Rennie! Stane sve u minuti doslovno, a baš su namijenjene trudnicama. 👍👍
Ja cure nasla u ormaru 2 prastare haljine koje sam prije trudnoce nosila kao haljine, sad cu ih na debele trudnicke tajce furat kao ... dulje majce, bravo ja i beba🤣🤗🥰 evo jedne:
https://ibb.co/PxyCkp1
Sortiraj odgovore
Najstariji