Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    09. Siječanj 2021. 13:15

Evo druge: https://ibb.co/Wvw6jH8
    .
    Vrkutu sam i ja pila prije trudnoce 🥰

Emmie
    09. Siječanj 2021. 13:20

Drage cure, samo da prijavim da smo mi još uvijek 2 in 1 😊. Čitam vas, ali budem više komentirala kad krene porodiljno.
    Spavanje po noći je i dalje 0, mogu zaspati samo od 5 ujutro.
    Prijavljujem gubitak od 3 kg, šećer i dalje super.
    Čestitam svima na urednim OGGT nalazima, pregledima, kupovini, tlaku itd. Onima koje čekaju nalaze želim da sve bude u redu.
    One koje ste bolesne, čuvajte se i odmarajte koliko možete💗

Lonmi
    09. Siječanj 2021. 13:30

Jagodica125

Ja cure nasla u ormaru 2 prastare haljine koje sam prije trudnoce nosila kao haljine, sad cu ih na debele trudnicke tajce furat kao … dulje majce, bravo ja i beba🤣🤗🥰 evo jedne:
    https://ibb.co/PxyCkp1

Tako su ti i moje haljine 😂. A tunike su mi ko obicne majice i jos me tiskaju u cicama, ramenima i rukama 😂🤭.
    Vidla sam u H&M na trudnickom da su dobili neke onak jednostavne haljine u njeznim bojama sa gumbicima napred.
    Sreca pa mi je uskoro rođendan 🤭

Lonmi
    09. Siječanj 2021. 13:32

Emmie

Drage cure, samo da prijavim da smo mi još uvijek 2 in 1 😊. Čitam vas, ali budem više komentirala kad krene porodiljno.
    Spavanje po noći je i dalje 0, mogu zaspati samo od 5 ujutro.
    Prijavljujem gubitak od 3 kg, šećer i dalje super.
    Čestitam svima na urednim OGGT nalazima, pregledima, kupovini, tlaku itd. Onima koje čekaju nalaze želim da sve bude u redu.
    One koje ste bolesne, čuvajte se i odmarajte koliko možete💗

Isuse pa i ti si nam pri kraju, beba se okrenula na glavu na lily traci 🤭🥰.
    Samo ti nama budi 2 in 1 jos malo 😊🤗

Emmie
    09. Siječanj 2021. 13:38

Lonmi🥰😘 daaa beba dolazi uskoro, a ja još nisam sve to registrovala u glavi. Vidjet ćemo u petak koliko je teška, imat ću još jedan ultrazvuk. 
    29.1. Odlučuju kad ću imati carski rez pa vam javim.
    Samo da kažem da mi nikada nisu mjerili cerviks niti dirali išta "dolje". Nemam pojma da li je cerviks kratak, da li sam otvorena,  ne znam ništa🤷🏻‍♀️

Lonmi
    09. Siječanj 2021. 13:52

Emmie

Lonmi🥰😘 daaa beba dolazi uskoro, a ja još nisam sve to registrovala u glavi. Vidjet ćemo u petak koliko je teška, imat ću još jedan ultrazvuk.
    29.1. Odlučuju kad ću imati carski rez pa vam javim.
    Samo da kažem da mi nikada nisu mjerili cerviks niti dirali išta "dolje". Nemam pojma da li je cerviks kratak, da li sam otvorena, ne znam ništa🤷🏻‍♀️

A da, ti ides na carski 😊. Bas sam sretna zbog vas kojima je termin tako blizu, i ja jedva cekam svoj 🥰

pupetta
    09. Siječanj 2021. 14:01

NevaEva

Ja cu spavacicu za bolnicu uzet u pepco il negdje neku vecu a da nije trudnicka, imam samo trbuh i 65kg do sad, recimo da cu imat 70-72 do kraja, sigurno stanem u neku l, xl, ove trudnicke su tak skupe a realno cu imat samo u bolnici, doma sam u tunikama i tajicama koje nisu trudnicke. Gledala sam spavacicu u reserved, svaki dio 250kn, ne planiram dat 500kn za nest sta cu imat 3 noci. Kakve su bile cijene kod vas drugih koje ste kupile bas trudnicke?

Ja sam narucila na fejs stranici Svijet trudnica. Uzela sam s dugim rukavima jer sam zimogrozna, a ako mi bude vruce lako cu zavrnuti rukave. Nju sam platila 59 kn. Uzela sam i kombinaciju kratki rukav + ogrtac za 99 kn. Ako ces uzimati obicne spavacice pripazi samo da ima veci otvor ili gumbice da mozes lakse dojiti. Pogotovo u bolnici moras cesto stavljati bebu na dojku da ti sto prije nadode mlijeko 

Baby P 03/21 💙

MareiKate
    09. Siječanj 2021. 14:03

NevaEva, ja sam svoju spavaćica za prvi porod kupila u Bosni za 40 kn 😁 istih takvih se da naći na raznim stranicama na FB za tipa 60 kn. Svako toliko mi iskaču reklame, kad naiđem opet stavim link. A nešto malo skuplje ima M&A desire, na FB ih možeš naći, svašta imaju i provjerena je stranica.
    Ja se upravo vratila iz dma, kupila pelene za stariju, pelene za bracu, za sebe i još par sitnica za bolnicu i bam 360 kn, uz već uključenih 15% popusta. Ne kužim uopće šta sam toliko platila 😅

MareiKate
    09. Siječanj 2021. 14:08

I da, ako imate kakav plac blizini vjerujem da bi našle nešto kao te spavaćice što se prodaju po fejsu...

Lonmi
    09. Siječanj 2021. 14:16

NevaEva naruci si radije s neta barem 2,3 trudnicke  da imas za bolnicu, lakse ce ti biti jer bebu stalno na cicu stavljas, da si mozes gumbice otkopcati. S ovim klasicnima ces se vise namuciti. Kao sto ti kazu cure onda bar da ima neki veliki otvor. I ja sam narucila 2 iz Svijet trudnica na fb i super su, pamucne i ugodne, sad sam uzela L, mislim da ce biti ok velicina. 59kn stvarno nije puno za spavacicu. A imas ih jos svakakvih po fb koji ti prodaju, od 60kn pa nadalje 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.