Onda valjda nije povezano s vitaminima, jednostavno vas je ulovilo, tj.vjerojatno je netko prenio na vas. Zvuci koma :/ Ne znas jel gore dok te sinusi bole i zatvore se ili dok je grlo i kasalj u pitanju. 🤒🤕😞😔
Cure, danas nam muzeva baka radi krpice sa zeljem, tijesto radi doma, prefino nesto. Stavlja dosta kima unutra. Vidim kontradiktorne informacije o kimu, kazu da uzrokuje grcenje maternice i prijevremeni porod 😳😳 pa do toga da nije stetan uopce. Imate kakvo saznanje o tome? Smijemo li jest kim za vrijeme trudnoce?
Lonmi - meni su sinusi u potpunosti zacepljeni, glas mi se promijenio. Hvala Bogu ne kasljem, grlo ne boli, samo taj dio sinusa, jer doslovno je zacepljeno. Preko noci spavam s otvorenim ustima, ujutro su mi usta ko smirgl papir🤣
Jucer sam se parila s cajem od kamilice, znaci imam osjecaj kao da se sve jos vise zastopalo. Zracim stan non stop, ali najbolje mi je na svjezem zraku. Sluznica nosa ocito prodise, skupi se od hladnoce, a u toplom se sve rasiri i na skrge onda disem.
Lonmi - nadam se da ce nam ovo sto prije proci. Jucer sam kupila neki caj od Hipp bas za trudnice, pa ga pijuckam.
Ja uopce ne pijem cajeve, samo toplu vodu s limunom i limunade, nisam ljubitelj cajeva i ne mogu se natjerati 🥴, a mozda bi bas trebala.
Zao mi je sto je i tebi tako, bas nas je moralo uhvatiti 🤦♂️, mene je bas bacilo u krevet. Onaj grozan osjecaj dok ne mozes disati, plus to skakljanje.
Na to mi se jos jucer pojavio bratic u kuci s malom, reko di ces nenajavljen, bjezi van s djetetom vidi kakva sam. Samo sam s spavace zaviknula, srecom dosli su samo nesto pokupiti, ali svejedno.
Ja bi samo da taj kasalj ode, cijelo vrijeme mislim da mucim dijete s tim napinjanjem i strah me smeđeg.
.
Mozda onaj meralis za sinuse? Ako to sta vrijedi.
Ili cemo se samo pariti i pariti 😂.
Da htjela sam vam reci cure, nikad nemojte citati nista vezano uz pomicanje bebe u trbuhu na netu. Ja od puke dosade znam ici surfat i moram reci da je Internet pun strahota, pogotovo forumi.
Ovaj nas forum je toliko zabavan, edukativan, kao da smo prijateljice vec ne znam kako dugo, toliko lijepo raspravljamo, pisemo, savjetujemo se.
Znaci od puke znatizelje zelim citati o pokretima bebe iz tjedna u tjedan, iskustva, kad se broje pokreti, koliko ih treba biti... jer je moja ginicka dosta troma i to ona vise nesto odmahne rukom na ta pitanja i naletim samo na strahote. Od toga da je beba mrtva u trbuhu, a zena misli da se pomice jer ju je lupila svaki put kad je legla na bok od sile teze, do toga da je prije infarkta posteljice beba jako aktivna i onda se smiri, pa kako je nemoguce procijeniti situaciju, znaci uzas.
Sad bi po tome svaki put kad nesto osjetis mogao misliti da nesto ne stima, ni kad je aktivna ni kad nije.
Fuj su ti forumi, nista lijepoga nema.
U pravilu ovaj nas forum je divan, drugo nemojte ni citati.
Ides s namjerom da nađes nesto lijepo i naletis na strahote.
Eto... samo da vas upozorim, da se ne deprimirate ukoliko volite surfati 😊
Dobro jutro, cure. Može pomoć? Gdje u Cityju ima debelih trudnickih najlonki? Da su povoljnije malo haha
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Dobro jutro, cure. Može pomoć? Gdje u Cityju ima debelih trudnickih najlonki? Da su povoljnije malo haha
Ja sam najlonke za trudnice kupila u pulskom h&m, 100 dena, odlicne su, bile na akciji nekih 40ak kn cini mi se....
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Lonmi, slazem se za internet i forume. 👊
Sinusi - ja sam prije dva tri mjeseca imala tako zacepljene sinuse. Od vitamina sam si cijedila sokove od voca (tad je bila mandarina, limun, naranca u opticaju), a caj odnosno susenu kamilicu (kupila u ljekarni) sam prokuhavala i inhalirala se nad tim dva puta dnevno po 15min. Dan-dva sam onaj sprej od ciste mosrske vode strcala u nos kad mi je bilo najgore. I proslo mi je u roku par dana. Sve je sigurno za trudnice. 👌
Girl, Calzedonia ti ima onako prilicno sukplje 100 i nesto kn kostaju, u h&m standard cijena cca 69kn ja mislim nisam ti sigurna... a ja kupila u waikikia za 27kn 😉 trebao bi navodno imati i Muller, ali ja sam isla i nije bilo. 🤷♀️ svakako mozes kupiti normalne samo veci broj i da im nije gore ona lastika predebela, ja imam i par takvih i uopce me ne zatezu, posto su vece velicine nategnu se do ispod grudi skroz, a stomcic bude udobno smjesten bez zatezanja.
Ja se cure prijavila na trudnicki tecaj "pripreme za porod" od Rode, prema onom linku koji sam nasla tu, jel i ti Lonmi sudjelujes u tom?
Ja se cure prijavila na trudnicki tecaj "pripreme za porod" od Rode, prema onom linku koji sam nasla tu, jel i ti Lonmi sudjelujes u tom?
Sudjelujem, krecem sa pracenjem u ponedjeljak 🤗
Ja sam najlonke za trudnice kupila u pulskom h&m, 100 dena, odlicne su, bile na akciji nekih 40ak kn cini mi se….
I ja kupila u H&M i stvarno su odlicne, isto na akciji. Stane trbuscic u njih i ne stezu 😊.
Jedino sam primjetila ukoliko duze sjedim da me krenu malo stezati gore, najbolje su tajice 🤗
Imamo iste tajice, vidjela sam prije tvoje na slici s cokoladom 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji