Bokic curke, bome mi je trebalo vremena da sve procitam. 🤓Pa idemo redom:
Ruzica - da, to sa tabletama i dojenjem si vec neko vrijeme postavljam i zato jedva cekam da odem na kontrolu. Ipak sam na ljekovima od 2014., a htjela bih obavezno dojit, bas mi je to ono zelja, pa se zelim na vrijeme skinut da se tijelo ocisti.
.
Ines - bome si i mene ostavila bez teksta, mogu misliti kako je tebi bilo 😳☺ zaista prva otvaras "sezonu" 🥳 zelim ti u svakom slucaju da budes sto dulje sa svojom curkom🤗 a kad krene - da bude skolski🙏
.
Lussi, Lonmi - ja i dragi idemo sutra k njegovima u Zapresic, prije toga u Lessninu pogledat, a vec pikiram na Megic tam negdje 😅 barem jedan Big Mac i krumpirici, ne trazim nista vise 😇
.
Rodin tecaj - hvala na linku, budem ga definitivno i ja odslusala, bas kako je netko napisao, ako je drugi tek u ozujku, zasto ne sad to "obavit", dok imamo jos vremena👍
.
4D - ja od pocetka trudnocu vodim kod soc.ginekologa u domu zdravlja i bolnici, bas sam si mislila da bi se mogla "pocastiti" 4D ultrazvukom za punih 30 tjedana 🤗 imate kakve preporuke gdje u ZGu otici na dobar 4D privatno?
.
Ja vecer provela gledajuci The Voice i dijete mi bilo aktivno uz glazbu, posebice kad bi Massimo nekaj komentirao😅 a pravi sou je poceo kad su pjevali pjesmu "Benzina" pa smo se decko i ja slozili da je to bebina pjesma 🥰🎵🎶🎷🎸🎹 ja veceras prvo udri po Tuc krekerima, pa kikiriki, pa zavrsila sa par napolitanki i pola case cole. Sutra smo opet na gestacijskoj dijeti 🤓
.
Svima vam laka i mirna noc🥰😴
Planiram do elbi medikal, ali piše da sutra ne rade.. (?) NevaEva provjeri da ne ideš bezveze, ako ideš samo radi toga.. inače, davno je bio popis onih stranica gdje se trudnice mogu registrirati – ja sam se naravno na sve registrirala i dosta tih nekih uzoraka i dobila, čak neke i korisne stvari koje sad neću kupovati za rodilište – hipp i trudi vlažne maramice, la roche vodica za osvježavanje lica i tako :)
Hvala, Ines na opisu i linku krevetića.. Nažalost, u našem malom brlogu nema mjesta za tako nešto – moramo tražiti 120x60 cm s ladicama u podnožju krevetića :) I .. svaka čast, i trebaš biti ponosna na sebe, tj vas :) Mi smo nešto stariji (oboje ćemo 30 kroz mjesec-dva o-oo :D), a zajedno od 17.e… Hrpetina lijepih pa i onih manje lijepih trenutaka, ali uvijek zajedno kroz sve… izgradite kroz to vrijeme zajedno i sebe, kako je netko napisao, a onda i tu sliku zajedničkog života kojoj skupa opet težite i koju gradite, a koju čine sve one male svakodnevne sitnice, ali i rješavanje životnih pitanja tipa stanovanja, braka, beba <3 Baš je blagoslov imati nekoga tako :)
Apsolutno, tocno to 🥰 ma da li je moguce da toliko slicnosti ima medu nama 🤔😁
Bas mi je zao sto krevetic ne pase, ali vjerujem da cete naci nesto 👍
Nea 💗
Planiram do elbi medikal, ali piše da sutra ne rade.. (?) NevaEva provjeri da ne ideš bezveze, ako ideš samo radi toga.. inače, davno je bio popis onih stranica gdje se trudnice mogu registrirati – ja sam se naravno na sve registrirala i dosta tih nekih uzoraka i dobila, čak neke i korisne stvari koje sad neću kupovati za rodilište – hipp i trudi vlažne maramice, la roche vodica za osvježavanje lica i tako :)
Hvala, Ines na opisu i linku krevetića.. Nažalost, u našem malom brlogu nema mjesta za tako nešto – moramo tražiti 120x60 cm s ladicama u podnožju krevetića :) I .. svaka čast, i trebaš biti ponosna na sebe, tj vas :) Mi smo nešto stariji (oboje ćemo 30 kroz mjesec-dva o-oo :D), a zajedno od 17.e… Hrpetina lijepih pa i onih manje lijepih trenutaka, ali uvijek zajedno kroz sve… izgradite kroz to vrijeme zajedno i sebe, kako je netko napisao, a onda i tu sliku zajedničkog života kojoj skupa opet težite i koju gradite, a koju čine sve one male svakodnevne sitnice, ali i rješavanje životnih pitanja tipa stanovanja, braka, beba <3 Baš je blagoslov imati nekoga tako :)
https://www.banaby.hr/krevetici/drveni-krevetici/p/djecji-krevetic-alek-s-odvojivim-letvicama-prirodan/
Mi naručili odavde :)
Ines, cula sam dosta prica di su zene bile otvorene/ulozive prst, dva, vise… pa su na kraju presisale termin. Samo se ti pazi, odmaraj, ne dizi tesko… bit ce sve ok. 🙏 Bol u preponi se meni obicno javi kad tako negdje puno hodam, skitam… tako da mislim da je to skroz normalno…
Evo, ja s prvim bila uloziva 2 prsta, i to od negdje 34 tjedna ak se dobro sjećam.... Rodila indukcijom na kraju u 41+6🙈
Ajmee cure koliko se mi raspisemo, pitam se da li i u ostalim grupama na forumu imaju takvu komunikaciju, a nikad ne skicam sta pisu drugdje, imam i ovdje dovoljno stiva svaki dan 🤣 nije cudo da uz posao i forum ne stizem trenutno knjige citat 🤣🤣 salim se malo...
Ja sam danas uzivala u shopingu sa majkom, odlucila sam dragog ipak postedjet popluna, dimenzija... 🙃 i odraditi to sa gustom u zenskom drustvu ❤️
Sve sto postoji u Puli za bebe smo obisle i na kraju sve kupile u Lesnini. Definitivno najveci izbor svega na jednom mjestu, ugodno sam se iznenadila.
Kupila sam madrac, poplun i jastuk, set posteljine, donje plahte, podlogu za presvlacenje i najmekseg i najdivnijeg plišanca u kojeg sam se zaljubila na prvi pogled, jedva cekam vidjeti svoju mrvicu u njegovom drustvu, overdose skatkocom 💕😃
Saljem fotkice da vidite ulov
https://ibb.co/MhQyQtR
https://ibb.co/Jr36DKs
https://ibb.co/v3LNTRS
https://ibb.co/5B4wpvc
Pula, 33 god, prvo dijete, curica Darla rođena 24. 04.2021. 💕
Odlicne vijesti za rijecko rodiliste, drzimo fige da i ostali slijede njihov primjer 🙏
Ridja vau Plitvice 😍 puno puta sam bila ali nikad zimi, uvijek sam zeljela vidjeti ih u zimskom ruhu.
Ines citajuci tvoje zrele komentare koji odisu zivotnim iskustvom, bas sam se iznenadila kad sam procitala da imas samo 25 godina 😮😧 svaka cast na stavu i mudrim zivotnim odlukama, kladila bi se da si blize cetrdesetima nego dvadesetima 😆
Da podijelim svoj ponocni grijeh sa vama, ovo je predobro da se ne bi proculo dalje 🤣
Naletila u plodinama na neku novu cokoladu, fantazija! Jedva cekam probati i ostale okuse!
Od sutra su na akciji 😆
https://ibb.co/MyTtLLP
Ines- samo hrabro i bit ce to sve ok 🤞🤞🙏 i ja sam od 20tj bila uloziva i vec otvorena oko 36.tj...rodila 40+3 .
Prvo sam se uplasila,pa ne smije pre rano...onda me bila vec prpa kad je termin prosao 😂 tjedni su ti super.izdrzite jos samo malo 🤩
https://lb1f.lilypie.com/sLAfp2.png
Dok sam sve pročitala samo malo nešto zapamtila 🤣🤣
.
Mislim Ines da si ti komentirala da si ti valjda jedina koja ide samo soc gin ali nisi ni ja ne idem privatno, nisam niti jednom bila privatno osim što sam napravila panorama test i to je to. Tvoj bebač spreman za izlaz 🤗 nemogu vjerovat kako je sve to brzo proslo premda kao što i cure kaže da to nemora značit da ćeš rodit kroz dva tjedna i može bit i nemora kako bebolina odluči🤣 sve će bit ok uglavnom vec bebica ima preko 2kg. Ja kad su mi trudovi krenuli i s prvom i drugom nisam bila otvorena ništa i kroz 2h sam se otvorila 10cm tako da je to sve individualno.
.
Netko je spominjao sluzni čep kao početak poroda, ja to nisam vidjela ni u prvoj ni u drugoj trudnoći tako da nemora značit da će počet s tim a moja frendica to vidjela i zove me ej ispao mi sluzni čep i stvarno odmah nakon toga dobila trudove. Ja nemam iskustva s tim.
.
Uveli nam pratnju u Rijeci i ja danas vidjela jupiiiiiii bas sam bila sretna, sad nemoram pakirat malu torbu samo kofer koji ce mi muz donijet u rađaonu kad rodim kao i prosli put naravno ako sve bude po planu 🤗🤗🎊🎉
Pozdrav svima,
S obzirom da me i dalje muči nesanica... Čitala sam zadnjih sat vremena vaše objave da malo nadoknadim štivo :) i evo raspisala se i ja malo...
Netko je pitao za baby monitor... Nemam to ali imam baby phone, to je bez kamere i vrijedi svaku lipu! Barem meni. Čujem malog dok se okrene doslovno i to mi je super. Gledam film u miru u boravku ne razmišljajući šta on radi tamo.
Mi imamo krevetić, kadicu i komodu od prve bebe.
Ono što smo kupili od većih stvari su kolica Cybex, ljuljačka Joie. Plahte i pletenicu za krevetić isto kupili. E, da, i ergobaby nosiljku/klokanicu.
U dm-u sam kupila ona mini pakiranja za moju osobnu higijenu,i odlučila uzeti za tih nekoliko dana šampon za suho pranje kose tek toliko da izbjegnem pranje kose i nepotrebno naprezanje.
U Baby centru i ljekarni higijena za bebu plus bočice i dude varalice.
Odjeću sam kupovala po svuda.:Pepco,Kik,C&A,Baby centar, H&M. Najslađe kompletiće sam pronašla u Kiku i povoljno je, a kvaliteta mi se čini sasvim ok. Ručnike i plahte s gumicom uzela u Ikei.
Jučer mi je svekrva rekla da želi kupiti onu AquaScale kadicu. To je neka koja ima digitalno mjerenje temperature vode, vagu ugrađenu i anatomski umetak baš za bebe...i kupit će nam mobil za krevetić. Reko, može😊
Spakirala sam ruksak za rađaonu i manji kofer za rodilište, pripremila odjeću za bebu i sebe koju će muž naknadno donijeti.
Također sam uzela pelene, kremu i vlažne maramice za bebu ako bude trebalo, to još moram pitati na idućoj kontroli.
Pitala sam svog doktora za pratnju za Vinogradsku bolnicu, rekao je da nek se ne nadam previše da će se to uskoro mijenjati. Tako da...Rijeka👍👍
Sortiraj odgovore
Najstariji