Proljetne bebe 2021

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mom_of_4
    01. Siječanj 2021. 19:13

MissGraz evo ja sad padam s marsa jer vjerovatno si vec rekla al sam malo senilna u trudnoci ,jel ti doma tlak 140/90 od pocetka Ii sad u zadnju da odmah sebe izbediram i preplašio hmm.
    Leda i prepone i da opet sam vjerovatno procitala i zab ali mene vec sada u 21. tj bole leda donji dio i ne mogu dugo sjediti jer imam osjecaj da cu se dole raspast,prepone trtica sve zivo boli i ukocim se ponekad me isijas zna strefit da to bude strasno.jeli vama kojoj u ovom tjednu to bilo(ja trudna 4.put pa sve zaboravila)😂

Lavica13
    01. Siječanj 2021. 19:13

Sretna Nova godina curke uz obilje zdravlja, mira, ljubavi i radosti ❤️🥳🍾🥂

Kety - drži se, ne mogu ni zamisliti kroz što prolaziš ❤️  Stalno mi je sve to u glavi, baš sam tužna 😔 ne ponovilo se 🙏
    Mi smo baš jučer odnijeli pakete koje smo spremili pa su otišli za Sisak. Ponosna sam na zajedništvo i složnost cijele Hrvatske koja se udružila ❤️

Nikac - super fotkice 😍
    Titranje kapka - joj, meni je to jedno vrijeme bilo jako često pa su mi rekli da su to živci 🤷🏻‍♀️

Mi smo dočekali pola noći uz film i onda na spavanac. Jučer ujutro sam malo više bila na nogama jer sam motala po kući pa sam nešto išla obavit u grad i poslije su me tako boljeli kukovi, zdjelica, nemam pojma uopće šta, neki bolovi iznutra.. Baš sam se bila zabrinula i cijelo popodne sam ležala.. Bebica se hvala Bogu redovito javljala i bolovi navečer popustili pa sam odahnula. Neću si više to dozvoliti.. Samo se stresiram 😏
    Ugodnu i opuštenu večer želim svima 🤗

mom_of_4
    01. Siječanj 2021. 19:16

Zasto ja ni jednu sliku ne mogu učitati ? 🙀

Lavica13
    01. Siječanj 2021. 19:19

Danica - žao mi je jer nisi ništa konkretno saznala..nadam se da će ti se sve smiriti čim prije da se možeš opustiti i uživati u trudnoći 🙏
    Mom_of_4 - meni je sve to boljelo baš tako oko 20.-tog tt. Prošlo za par dana, samo sam malo više odmarala 🙂

mom_of_4
    01. Siječanj 2021. 19:33

Lavica13 Hvalaa ,ma nekako sam pretpostavila da ce to doc  ali nisam se nadala sad vec pa imam jos punaaa duga 4 mjeseca Hahahhaha tako da ok ako prestane.od sutra cu na dijetu Bdw (pripaziti na prežderavanje) do sada sam dobila 3,5 kg ali sam krenula s puno 79 tako
    da ne smijem puno se utovit,ne zelim na kontrolu doc sad s plus pet ionako sam teska sama sebi ..E da i jos jedan od simptoma je zapusem se ajme kao da mi zraka fali dok pricam dok setam dok nezz ni jja sta pa se kao i moje supatnice oko tlaka odmah zabrinem ali kada izmjerim bude cca 120/70 a otkucaji najvise 70-80 tako da nije to,jel moguce da mi smeta vec to sve sta treba tek pred porod ahahhah ili sam ja zaboravila kompletno sve.

01. Siječanj 2021. 19:38

Hej curke, nisam jos sve stigla procitat. Titranje ispod oka i kapka sam imala dok nisam bila trudna, nedostatak vode i magnezija mi je receno, bezopasno, vise vode i koji magnezij.
    Neki dan je netko pisao da ostaku tragova od carapa, danas evo i meni, valjda noge mrvicu naotekle.
    Nemam menstrualne bolove ali tak imam osjecaj da mi je trbuh tvrd.. s malim je sve ok jer sam bila na dva iznenadna pregleda u zadnja 3 dana, al ne znam.. cudno mi je, mozda je naraso a ja se nisam uopce zdebljala pa ne znam.. valjda nije nest krivo. Imate iskustva?
    Kety, ne mogu si ni zamislit kroz sta prolazis. Mi se ne usudimo jos vratit u Zagreb u stan, ali mozemo, nije neupotrebljiv. Tako da znam da je vama puno teze i zao mi je. Ako mogu ista napravit, javi, ne ustrucavaj se, to nisu nikakvi klisei, ozbiljno ti kazem, kak idem sebi u dm kupit za bebu i rodiliste, uzmem i za tebe sta ti treba i posaljem postom u pulu ili kam treba. 
    Sincic vrlo vrlo aktivan. Srce mi je na mjestu :) druge organe on siba po meni kak mu se koji tren sprdne. Lezi poprecki i dalje, noge savinute skoro do glave tak da pritisce glavicom zeludac (zgaravica) i lupa posvud. Cijeli trbuh mi se pomakne. 
    Drzite se djevojke.. :*

01. Siječanj 2021. 19:40

Jagodica125

Lussi, pa ti si na pola puta danas!!! 🥳🎉🎊 cestitke mila, neka ti druga polovica trudnoce bude mirna i uredna 🥰
    .
    Magnezij - curke, mene maloprije opet uhvatili grcici, rekoh ja svom dragom ajmo mi skocit do ljekarne. Mislim si noc je preda mnom, a ljekarna mi je ono doslovce 10 min autom. Neka sam ja mirna😇
    .
    Mi maloprije sjedimo za stolom i papamo štrudlu, taman je decko imao ruku na trbuhu, curke moje kad je malisa udario 3 puta za redom👶💙🥋, gledali smo se ja i decko u stilu 😳😅

Daa, ne mogu vjerovati kud je to proletilo🙈 neki dan razmisljam kak sam gledala dok ste ti i NevaEva se priblizavale 18-19 tj a sad ste vec na 25🙈🙈🥰🥰🥰
    Hvala tii❤️❤️ nek i druga polovica bude mirna i uredna❤️🤗

01. Siječanj 2021. 19:47

Lussi

Jagodica125

Lussi, pa ti si na pola puta danas!!! 🥳🎉🎊 cestitke mila, neka ti druga polovica trudnoce bude mirna i uredna 🥰
    .
    Magnezij - curke, mene maloprije opet uhvatili grcici, rekoh ja svom dragom ajmo mi skocit do ljekarne. Mislim si noc je preda mnom, a ljekarna mi je ono doslovce 10 min autom. Neka sam ja mirna😇
    .
    Mi maloprije sjedimo za stolom i papamo štrudlu, taman je decko imao ruku na trbuhu, curke moje kad je malisa udario 3 puta za redom👶💙🥋, gledali smo se ja i decko u stilu 😳😅

Daa, ne mogu vjerovati kud je to proletilo🙈 neki dan razmisljam kak sam gledala dok ste ti i NevaEvase priblizavale 18-19 tj a sad ste vec na 25🙈🙈🥰🥰🥰
    Hvala tii❤️❤️ nek i druga polovica bude mirna i uredna❤️🤗

Polovica je nekak meni oznacila brzi prolazak vremena 😂😂 do 20.tjedna normalno, nakon 20.letiiiii!
    Cestitke draga, jos samo tolko. 😍

• MissGraz
    01. Siječanj 2021. 19:57

mom_of_4

MissGraz evo ja sad padam s marsa jer vjerovatno si vec rekla al sam malo senilna u trudnoci ,jel ti doma tlak 140/90 od pocetka Ii sad u zadnju da odmah sebe izbediram i preplašio hmm.
    Leda i prepone i da opet sam vjerovatno procitala i zab ali mene vec sada u 21. tj bole leda donji dio i ne mogu dugo sjediti jer imam osjecaj da cu se dole raspast,prepone trtica sve zivo boli i ukocim se ponekad me isijas zna strefit da to bude strasno.jeli vama kojoj u ovom tjednu to bilo(ja trudna 4.put pa sve zaboravila)😂

Haha, meni ti je ovako... 
    Znaci na pocetku trudnoce (prva 3.mj) krenulo je uzasno niskim tlakom, tako da bi se skoro kod kuce rusila i jedva stajala na nogama... a kod Vulica bi mi bio normalan, odnosno, oko 130/80 svaki put.😆 I onda mi je odjenom kod Vulica bio 167/90. Tad me uputio da mjerim doma 3 puta dnevno ili kad osjetim "tegobe" (znaci glavobolju ili slicno). Doma mi se popne do 140/145 gornji, donji se vrti oko 90. I sad zadnji put kod njega je opet bio 162/92 i rekao mi je ovaj put da mu zapisivam tj. da vodim "dnevnik tlaka" do iduceg puta i u slucaju da mi donji predje 100 da se odmah zaputim na hitnu bez da se njemu uopce javljam. A gornji ako predje 150, da se prvo javim njemu, pa cemo viditi sto cemo. Eto tako otprilike, koliko sam shvatila, taj donji je opasniji. 

Lavica13
    01. Siječanj 2021. 20:19

mom_of_4

Lavica13 Hvalaa ,ma nekako sam pretpostavila da ce to doc ali nisam se nadala sad vec pa imam jos punaaa duga 4 mjeseca Hahahhaha tako da ok ako prestane.od sutra cu na dijetu Bdw (pripaziti na prežderavanje) do sada sam dobila 3,5 kg ali sam krenula s puno 79 tako
    da ne smijem puno se utovit,ne zelim na kontrolu doc sad s plus pet ionako sam teska sama sebi ..E da i jos jedan od simptoma je zapusem se ajme kao da mi zraka fali dok pricam dok setam dok nezz ni jja sta pa se kao i moje supatnice oko tlaka odmah zabrinem ali kada izmjerim bude cca 120/70 a otkucaji najvise 70-80 tako da nije to,jel moguce da mi smeta vec to sve sta treba tek pred porod ahahhah ili sam ja zaboravila kompletno sve.

Ja isto od sutra pazim na prehranu. Sada sam si dala malo oduška sa slatkim, ali od sutra nema više. Ja sam do sada dobila 10 kg 🙈
    Meni je isto bila ta faza di sam se zapuhala čim sam napravila par koraka ili samo dok sam pričala, baš kako si i rekla. To me povremeno ulovi, ali nije mi tako stalno. Meni je tlak do sada bio uredan tako da nije do toga..valjda smo si jednostavno teške 🤷🏻‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.