Sretna i uspješna nova 2021. Godina svim budućim mamama i njihovim bebicama!😘😘😘 EmEn znači ti blagi menstrualni bolovi nisu opasni, mogu pričekati još 10 dana za pregled?
Koliko ja znam nisu. Meni to npr bude par sekundi pa prođe pa za npr 5min opet par sekudni pa prođe i nema onda par sati pa opet. To se dole sve polako priprema. Koliko ja znam nije opasno ako ne traje stalno naravno i ako nema nekih iscjedaka uz to i slično. Ja mislim da mozes čekat pregled ali opet ako te strasno boli naravno da ces ic pogledat sta je pa bar da ti daju spasmex ili nešto da ti umiri to ako te jako boli. Ja mislim uglavnom da nije ništa strašno dok ne boli ono ful da razmišljaš da moras na hitnu jer nemožeš više izdržat. Jer kad počnu pravi trudovi na početku misliš to nije još to ali nakon pol sata sat znaš da je to to. Znači to ti baš boli da moras ic negdje kao da ti pomognu da ti bude lakse. Ne mislis bas dal da ostanes doma ili ides nego krećeš . 🙂
Dobro jutro, drage moje! Sretna Nova godina svima, želim vam obilje zdravlja, mira, radosti i sreće i da nam ova godina donese puuuno lijepih uspomena i da je sve ono loše otišlo sa starom. Svim vašim najmilijima i naravno bebicama! 😊❤️🙏
Kety, drago mi je da ste se smjestili da budete ovih dana barem smireniji. U ovim teškim trenucima najbitnije je da ste svi dobro, a vjerujem da je i s bebicom sve super. ❤️ Ako ti išta bude trebalo, samo javi, tu smo za tebe.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Drage zene, zelim vam sretnu i radosnu 2021.g. Da porodi budu skolski a bebice nam se zdrave rode 🌺🌺💕💕
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
EmEn9 puno ti hvala na tvom iskustvu.
Jako puno znači savjet od nekoga tko je to prošao.
Nisu jaki bolovi, tako da ću se primiriti malo i čekati pregled.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sretna vam Nova Godina, curke!!!🥳
EmEn9 puno ti hvala na tvom iskustvu.
Jako puno znači savjet od nekoga tko je to prošao.
Nisu jaki bolovi, tako da ću se primiriti malo i čekati pregled.
Ružica, i mene od nocas muce ti "grčići", isto sam malo zabrinuta 😔 osijecam da se mališa unutra meskolji, ne bih htjela panicno na hitnu, budem danas vise mirovala i molila da se stanje primiri. Nadam se da budem mogla docekati 07.01., da odem napokon na kontrolu, imam 100 pitanja.
.
Magnezij - koji vi cure pijete? Naravno, necu nista kupovati na blef, ali dosad nisam pila, pa me zanima jel on pomaze kod tih laganih ranih grceva🤔
.
Svima zelim lijepi 1. dan u Novoj Godini🤗
Neka vam je svima sretna i blagoslovljena Nova Godina! Neka vam je svima samo zdravlja, ljubavi i mira i da svoje bebice sretno i sigurno donesemo na svijet! ❤
Zara, strucno pitanje za tebe. Od cega se moze pojaviti titranje kapka? To mi se jucer pojavilo... povremeno krene to titranje koje ne mogu samovoljno zaustaviti, traje kratko i prodje... pa sve tako... nema to valjda neke veze s tlakom ili slicno? 😱
Sretna i blagoslovljena 2021 godina svimaa 🥳🥳🥳🥳 mnogo zdravlja ,srece ,mira i ljubavi vam zelim od srca💜
MissGraz mislim ds titranje kapka nema veze s tlakom opusti se 😉 zna se i meni nekada dogoditi slicno to je neki zivac pa malo zaigra hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji