Suput sam vidjela u west gateu inema bas tako mali trbuh kao na slikama. (Mislim da ga je malo sakrila)
ahahaaha vrh :D
Pa i meni se čini nemoguće, beba bi joj sigurno već 30ak cm trebala imat i 600,700 grama, ne možeš sakrit ni da hoćeš. A i zašto bi..
Dobro jutro! 👋 vani maglaaa, hladno, pozdravi sa yoga prostirke!🧘♀️
.
Gotova izolacija - to vec znate😅 otisli su moji ukucani odmah u speceraj, ljekarne itd...
.
Zub - i dalje boli na griz i oteceno meso, danas pocinjem sa Klavocinom i nadam se najboljemu👍
.
Spavanje - nocas nikako 😒 probudila se u 02h30, ukocena ko' stap. Jos sam mislila dragog zamolit da mi malo ledja izmasira, ali je buncao nekaj u snu, pa rekoh bolje da spava. Ja malo setala po katu, gledala noc i bozicne lampice u susjedstvu 🥰🎆🎇✨
.
Ukocena sam i dalje. Pokusavam malo jogirat da otpustim, slabo to ide🤔
.
Ja sebi zabrijala da mi se bebolino ne javlja kak spada...🤦♀️ osijetim ga da se meskolji i s vremena na vrijeme lagano udari, ali nocas lezim u mraku i mislim si ja jos uopce ne osijecam udarce u rebra, ono jako. Pa onda naravno isla guglati... ne znam, nekako sam tjeskobna, a sljedeci pregled je 07.01. I cini mi se dalekoooooo😥
.
Ines - ja pokusavam sebi osvijestiti sav šrot koji si mislim i bas kak si rekla, sama sebe smiriti i primiriti da je sve u redu i da nema potrebe za nepotrebnim zamaranjem. Ne znam uopce otkud mi to sad doslo tak🤔 tjeram se gledat vedriju stranu
Jutro curke! Ima vas danas za preglede, sretno vam bilo! 😊🤞
Shopping - i mi smo jučer išli po špeceraj, majko mila, ja sam bila tolko umorna ko da sam cijeli dan kopala, a bili smo samo u dva dućana. 😁 Moj dragi jadan nosio 4 pune teške vrećice, a ja samo kore za mađaricu (budući da se ne namjeravam zaj.... s pečenjem kora ove godine). 🤣
Uglavnom, sve mi je to teže i onda me opet uhvatila panika kako ništa neću stići. I danas isto, gledam punih 28 tjedana, još samo 12. 😱 Poslije nove idem odmah u nabavku svega jer mi je baš grozan osjećaj da nisam ništa još pribavila, osim nešto odjećice i za sebe za bolnicu (ali opet ne sve).
Blossom, super za OGTT. 😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
A i nekako sam nabrijana danas... hormoni me peru sve u 16😅 pokusavam ostati pribrana i zaokupit se raznim zadacima - pecem danas tortu za tatin sutrasnji rockas, radim francusku, cistim stepenice, brine me hocu li opet povracat od Klavocina (jer mi tesko padne na zeludac), secer itd... ali izludit cu na taj nacin... jos k tome ovo sa nasim bebolinom - mogao bi on biti aktivniji... a da dam djetetu i sebi jednostavno mira?!
.
Sretno cure na pregledima danas i super za uredan OGTT! 🥰😇
Dobro jutro svima,
Nisam uspjela sve pročitati jer sam na poslu. Vidim da je Blossom imala uredan OGGT! Čestitam Blossom!😊
Uglavnom da javim da od danas moram uzimati metformin jer ne više uspijevam kontrolisati jutarnji sećer samo dijetom. U poslijednje vrijeme jutarnji šećer mi se uvijek vrti oko 6.0, a to je previsoko.
Javit ću vam iskustvo, ali očekujem probleme sa probavom od metformina.🤷🏻♀️
Uf Emmie, jel osjećaš neku slabost ili koje simptome imaš dok ti je šećer visok? Držim fige da sve bude ok!
Jagodica kakve crne stepenice, pusti to! Ne se saginjati. Tortu radit i to ok, to nije toliki napor ali bude te trbuh bolio od saginjanja. Mene je od kićenja bora. Krenula sam kao i u dućan puna energije i "ja to sve imam u malom prstu" pa nisam znala kam da prije sjednem. Tek sam na kraju skužila da sam kutije s nakitom i kuglicama mogla stavit na kauč, ali ne, ja se saginjem do poda. Spor mi je mozak..Kužim te za pregled, moj je još dalje, 15. Bude to brzo prošlo sad uz neradne dane.. Kad ćemo na 4D?
Pokreti bebice - kod mene je već "na poziv", dobro komuniciramo, javlja se često, ima periode od par sati kad ga uopće ne osjetim, valjda pajki ili se zabavlja sam sa sobom. Tu i tamo me jače ritne, najviše kad priča s tatom ili slušamo muziku. Kad smo putovali u Podravinu je cijelim putem, sat i pol, lupao. Ne znam jel moguće da osjeti da se krećemo u autu ili se tak potrefilo. Upravo me riče, najgore mi je dok me oko pupka
NevaEva, ne osjećam se loše, umorno, niti drugačije na bilo koji način ali eto, šta da radim. Šećer je visok. Prije spavanja sinoć mi je bio 5.8 (2.0 manji nego dozvoljeni 7.8). Ali nešto se desi preko noći i moj šećer je veći ujutro nego prije spavanja🤷🏻♀️.
Super za uredan OGTT!
Ja isto prijavljujem uredan pregled.. Bebica aktivna i zivahan kao i inače :) još je cijelo vrijeme širio noge i doktor meni govori: vidite kako je besraman, pokazuje nam kiticu... Umrla sam 😂
Uglavnom, sve je kako treba biti za tu dob.. I da, rekao je da sam zatvorena tolko da bi mogla na Sljeme ić.. 😅
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Super za uredan OGTT!
Ja isto prijavljujem uredan pregled.. Bebica aktivna i zivahan kao i inače :) još je cijelo vrijeme širio noge i doktor meni govori: vidite kako je besraman, pokazuje nam kiticu… Umrla sam 😂
Uglavnom, sve je kako treba biti za tu dob.. I da, rekao je da sam zatvorena tolko da bi mogla na Sljeme ić.. 😅
hahaha bravo! :) Odlične vijesti.
Bas mi je drago za cuti za uredne preglede🥳
Jagodice,napokon gotova izolacija🥰🥰
Curke,lezim i osjetila sam pulsiranje u trbuhu,posto je posteljica straga, to bi moglo biti to,kaj ne😍😍😍🙈🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji