Majuska, sretno na pregledu! Nadam se da ce ti sve biti ok. 🙏 sretno svima danas!
.
Nego kako je bilo price da je nekom doktorica rekla da beba nema mjesta, da treba piti magnezij itd. Sinoc skrolam instagram, naletim na Šuputicu, kad ono, ona u 28. tj. ima manji stomak nego ja kad nisam trudna... pa reko, di njoj ta beba stane, koliko njoj magnezija treba? I uhvatim se smijati sama sa sobom. 😄
.
Joj cure moje mene ledja ubijaju. Ne znam da l' sam pretjerala s hodanjem ili sta, ali uzas... 😔
Jutro drage moje💗
Sretno na pregledima tko ima, nadam se samo dobrim vjestima🤞🏼
Bas su vam slatke buske🙈❤️ a od kolacica mi odma sline cure🤤
Moji su jucer "ispeceni", odmah sam probala kakvi su, https://ibb.co/NsbjJbX , za prste polizat🙈
.
Jucer smo bili u malo vecem shopingu za kucu tj namirnice i bome ne mogu ja tak dugo se šlepat po ducanu, nije to vise sam tak🤔😅
Ja jos ne pijem magnezij,ali ako pocnu grcevi onda budem🤗
.
Kako se osjecate danas?🥰🥰
Jutro curke!
Sretno na pregledu tko ima, Lonmi i Majushka!
Krasni su ti kolači Lussi! Nama ništa ne izdrži dulje od 24h. Jučer nisam ništa pekla pa ću danas kad se vratim iz grada jer ostadoh bez pek papira i još nekih namirnica.
Toliko od mene za sada, idem još malo odmorit. Trbuh mi je nekako krut i bebo partija i svako malo tresne!
Jutro curke!
Sretno na pregledu tko ima, Lonmi i Majushka!
Krasni su ti kolači Lussi! Nama ništa ne izdrži dulje od 24h. Jučer nisam ništa pekla pa ću danas kad se vratim iz grada jer ostadoh bez pek papira i još nekih namirnica.
Toliko od mene za sada, idem još malo odmorit. Trbuh mi je nekako krut i bebo partija i svako malo tresne!
Naruceni su,zati kazem "ispeceni" 🤭 ali bome su i fini🥰🥰 ove godine sam pekla samo gingere i zvjezdice,lijena sam🙈🙈
Zato se danas bacam na francusku😍😍😍
Lonmi pratim odavno. Ukljucim se ponekad. Nisam precesto pri telefonu. I ja mirujem. Jos od 6 nedelje, s tim da sam se u pocetku malo vise kretala ali od 12 sam najvise u krevetu wc, spremim jelo i to je sve.
Srećnoo i tebiiio na pregleduuu! 🍀
MissGraz
🤣 ja sam mislila mene zezas. Kad sam se prvi put javila bila je šala je li Maja Š . Jos imamo isti problem. Jer sam spominjala da i moj bebac već ima malo prostora, veći je za 6 dana. 😄
Baš se ismijah 🤣🙈
Prva trudnoća 💙
Jutreko🌺javite se cure s pregleda..Palonkice j
nema te...si u guzvi?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Jutro cure...prijavljujem uredan nalaz ogtt-a...jeee sad blagdani mogu početi
Nakon godina rada od doma, putujem na posao u stan (još mi nisu sredili internet u kući) - i super mi je ta promjena
Jučer je i mene žgaravica mučila, baš je bila jaka, valjda taj silni šećer šta sam popila upalio sve...večerala sam sir/vrhnje s malo maslinovog i šunke - ne znam dal je taj sir pomogao ali kao rukom odneseno
Već par dana zovem i ne mogu dobit patronažnu da pitam ima li šta kod nas od tečaja...pa sam se prijavila na online tečaj roda - sviđa mi se pristup
Knjige - volim čitati i ne znam tko je pisao, ali i mene najviše zanima sama psihologija i pristup...za ostalo ću pitat mamu a ima i vas tu sa iskustvom tako da ne brinem
Kolači, francuska, kićenje - sve ostavljam za Badnjak
Slike su vam super i lijepe ste...i ja sam malo nepovjerljiva prema objavljivanju slika, tako kad stavim bit će bez lica
Magnezij i majušuput umirem od smijeha...ako i maja slučajno prati pozdravljamo ju
Ako sam koga izostavila, ne zamjerite nisam popamtila sve, ali mislim na vas...e da Jagodice uživaj, izolacija je gotova
Sretno svima danas na pregledima
Drage djevojke, prijateljice rekla bih već
Sretno na pregledima!
Sad ste me splašile s ovim mjestom i magnezijem, neću da mu bude neudobno, da nema mjesta.. da počnem i ja to pit onda, ha?
Nemam grčeve još. Jednom sam imala negdje u 19.tj. u potkoljenici.
.
Netko je pisao da teže ide shopping. Dodajte i mene na tu listu. Ja kao sve mogu još, na trenutke zaboravim da sam trudna, idem po stepenicama na 5.kat, ništa ekstra.. i odem u dućan po stvari za stan, ništ sad ono ni teško il nekaj, muž sve nosi skoro, ali nekak već nakon kratkog vremena ne mogu. Sjela sam u mileru na neke igračke za djecu, baš mi dobro došlo
Idem, idem i hop.. moram sjest. Nije neka bol nego težina u trbuhu.
.
Šuput ima dosta mali trbuh. Moj je duplo veći a ona je trudna 2tj.više. To je valjda sve ovisno o tjelesnoj građi i mišićima. Ja sam inače "normalna", nosim S i sad se u trudnoći nisam nešto ekstra zdebljala, 5 kg, mišići mi se vide na leđima samo u donjem dijelu, nigdje drugdje. Kod nje se vide, možda onda žene koje imaju više mišića imaju manje trbuhe? Nemam pojma..
Suput sam vidjela u west gateu inema bas tako mali trbuh kao na slikama. (Mislim da ga je malo sakrila)
Sortiraj odgovore
Najstariji