Ines hvala💜 treba mi tako da me netko vrati na tracnice i ukaze na stvari. Taj osjecaj nisam imala nikad kao danas, sto stvari proslo kroz glavu, onak neeee… Muz spavao malo, a ja u dnevnoj sama sa svojim mislima i doktorom Googlom.
Necu vise guglati niti opterecivati mozak, na neke stvari ne mogu utjecati.
Cure, vi kad kazete da nosite nisko jel to osjecate ili?
Zato i jesmo tu jedna za drugu, da se medusobno guramo i podupiremo ❤
Oo da itekako se osjeti, pogotovo posto je moja znala zalutati zadnja dva puta i do lijeve i do desne prepone i bas onako imas osjecaj da ce ispat ahhah ne doslovno, al takav je osjecaj. Kada lupi u cerviks to tek osjetim, i bas me plasilo kao da hoce van, dok nisam to rekla svojoj gin koja je rekla bez brige to je samo takav osjecaj, nece ona nikuda..i to mi uglavnom bude ako duze hodam, stojim ili sjedim..cim sam u polulezecem ili lezecem polozaju odmah ju osjetim vislje 😊
Nea 💗
Bas si nesto razmijam... koliko Maja Suput tek treba magnezija da si stvori mjesta za bebu? 🤔 Majo, ako nas citas, daj baci neki komentar sestro.
.
Samo pozitivne misli cure 💜
Sve ste predivne na slicicama i kolacici su vrh. 💫
.
Laku noc i sutra svima sretno ! 💜
Joj cure tako sam bila sretna da sam dogurala do 22-og tjedna prakticki bez ikakvih tegoba, toliko sam se "hvalila" kako sam super da sam se valjda urekla ☹️
Citam o vasim zgaravicama i pitam se sto je to uopce, kad ono danas i mene uhvatila, prvi put u zivotu valjda. Nista novo nisam jela sta inace ne jedem, krenulo lagano ujutro nakon zobene kase koju jedem svako jutro, nastavilo se lagano popodne i sad pojacava navecer. Uglavnom naoruzala sam se mlijekom i bademima po vasem savjetu 👍
Nadam se da je nesto prolazno i da me nece to sad krenut muciti prije svih tih finih blagdanskih ruckova, francuskih salata, sarmi, kolacica…
I jos mi je jucer i danas isla krv na nos..
A valjda i te tegobe moraju krenut prije ili poslije 🙃
Pa moze biti samo prolazno, a moze se nastaviti i samo se pojacavati kako tjedni budu odmicali, ovisi kakve si srece 🤔 meni je bila jedno vrijeme, pa stala i onda kad je ponovno krenula od tad ne staje, samo sto ju ja uglavnom imam navecer pred spavanje i ne pomaze nista specijalno ili bar jos nisam pronasla tu dobitnu kombinaciju. Sto se tice svih blagodati na jelovniku koji nam slijede ovih dana, opet ovisi koliko ce ti nesto zasmetati, moze bit da nece nista, a moze bit da ce sve. Kod mene oscilira kako kada i ovisi u koje doba dana sto jedem. Skuzila sam da ju mogu izbjeci ako ne jedem bar 4 sata prije spavanja, sto je meni skoro nemoguca misija jer je meni vecera oko 7 pol 8, al cu kasnije jos do 11 sigurno pojesti jos stosta tako da da, zna biti dosta zahtjevno ponekad 😲🙈🤷♀️
Nea 💗
Cure, vidim da vas dosta pije magnezij. Radi bolova u nogama i grceva? Kad to pocinje, oko kojeg tjedna?
Cure, vidim da vas dosta pije magnezij. Radi bolova u nogama i grceva? Kad to pocinje, oko kojeg tjedna?
Ja sam imala problema s grcevima u listovima jos i prije trudnoce, tako da ja pijem od samog pocetka.
Nea 💗
Bas si nesto razmijam… koliko Maja Suput tek treba magnezija da si stvori mjesta za bebu? 🤔 Majo, ako nas citas, daj baci neki komentar sestro.
.
.
Heej evoo i menee! 🙋♀️ Ja sam imala neki smeđkasti iscjedak prekjuče pa sam se oko toga zanimala. Hvala Bogu nije bilo mnogo. Sutra 17:45 idem na pregled, ne mogu dočekati.
Pokušala sam da vas ispratim ali nisam uspjela. Posljednjih par stranica sam pročitala.
Magnezijum - ja pijem tablete za održavanje stabilnog stanja cervixa. Aleract im je naziv. Ugl kombinacija alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma (225mg) i vitamina B6. U početku sam pila 1 tabl.a od prije nedelju dana 2 dnevno. Dodatno jos uzimam vitamin c i jos neku kombinaciju koja se preporucuje i tokom trudnoce, a i dojenja.
Više nisam imala kontrakcije ( bar nisam osjetila 🤔).
Nisko nošenje uh kao sto Ines napisa i meni je najgore kad me lupi u cerv. Danas sam imala taj osjecaj kad ustanem, kao da ce da izleti dole, nije prijatno ali sta da se radi. Ja se izvalim jastuk pod guzu i noge u vis. Takodje čim mi se napuni bešika on TAP pravo u nju, tako da odmah skacem u wc jer imam osjecaj ce puci 😆
Fotke - prelijepe trudniceeee! Ppstavicu i ja cim skontam kako se to radi 😂
Spisak prije pregleda sam prošli put napravila i onako diskretno pogledam i prisjetim se sta sam imala da pitam. Sutra cu takodje imati milion pitanja. 😄
Prva trudnoća 💙
Pozdrav svima!
Evo mi jučer bili na pregledu, bebačica se okrenula pravilno i sad je glavicom prema dolje. Teški smo 1557 grama! 👌🤗 Taman koliko treba za ove tjedne u kojima smo. Doktoru sve izgleda uredno i idući pregled je već 5.1.s obzirom da on radi u smjenama po 10 dana, pa je rekao bolje da se vidimo za 2 nego tek za 4tj. Ja se osjećam kako koji dan... Nekad me uhvati žgaravica ali ja sam si kupila Rennie za trudnice baš i uzmem jednu i sve se smiri u sekundi. Ne znam, pokušala sam s bademima i mlijekom ali to je bilo kratkog vijeka. Toliko me peklo sve da sam morala po Rennie. Nesanica je i daljed prisutna, ponrkad naoteknu ruke i noge ali sve ok zasad. Bolovi u donjem dijelu leđa su također tu i jedino što me brine baš je suhi kašalj koji mi se neki dan javio, sve me nešto počne škakljati tjera na kašalj. Bojim se da nije ovo smeće od korone u nekom svom obliku, da nisam pokupila negdje. Jedino još može biti da sam od malog pokupila jer i on kašljuca a išao je do prošli tjedan u vrtić. Vidjet ćemo, nadam se da je prolazno.
Što se kolača tiče, ja sam s kilažom u debelom plusu, tako da ih izbjegavam i peći i jesti. Dalje...
Nastavak....
S obzirom na dane mama, beba i trudnica i popuste... Uxeli smo Joie električnu ljuljačku koju sam imala i s prvom bebom ali smo je bili prodali... I sad eno je u sobi, kupljena. Do nedavno, nigdje je nije bllilo i konačno dobili u magic baby trgovini.
Moram pogledati šta još trebam ali čini mi se da je više manje sve kupljeno.
Vure koje imate iskustva, jel onaj mobil, ona igračka što svira i visi iznad dječjeg krevetića služi ičemu
Ja ga s prvom bebom nisam imala i opet ok, a sad sam ga spazila pa reko da pitam vas... Ako netko ima nek se javi molim i unaprijed zahvaljujem na info.
Ako se sjetim još čega pišem...
Ovaj forum je super, kad god stignem pročitam si malo... Sretno svima na pregledima! Pozdrav od nas🤗
Bas si nesto razmijam… koliko Maja Suput tek treba magnezija da si stvori mjesta za bebu? 🤔 Majo, ako nas citas, daj baci neki komentar sestro.
.
.
Heej evoo i menee! 🙋♀️ Ja sam imala neki smeđkasti iscjedak prekjuče pa sam se oko toga zanimala. Hvala Bogu nije bilo mnogo. Sutra 17:45 idem na pregled, ne mogu dočekati.
Pokušala sam da vas ispratim ali nisam uspjela. Posljednjih par stranica sam pročitala.
Magnezijum - ja pijem tablete za održavanje stabilnog stanja cervixa. Aleract im je naziv. Ugl kombinacija alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma (225mg) i vitamina B6. U početku sam pila 1 tabl.a od prije nedelju dana 2 dnevno. Dodatno jos uzimam vitamin c i jos neku kombinaciju koja se preporucuje i tokom trudnoce, a i dojenja.
Više nisam imala kontrakcije ( bar nisam osjetila 🤔).
Nisko nošenje uh kao sto Ines napisa i meni je najgore kad me lupi u cerv. Danas sam imala taj osjecaj kad ustanem, kao da ce da izleti dole, nije prijatno ali sta da se radi. Ja se izvalim jastuk pod guzu i noge u vis. Takodje čim mi se napuni bešika on TAP pravo u nju, tako da odmah skacem u wc jer imam osjecaj ce puci 😆
Fotke - prelijepe trudniceeee! Ppstavicu i ja cim skontam kako se to radi 😂
Spisak prije pregleda sam prošli put napravila i onako diskretno pogledam i prisjetim se sta sam imala da pitam. Sutra cu takodje imati milion pitanja. 😄
Ako si nas pratila i prije, ja ti vec dugo imam problema sa smeđim iscjetkom tek su mi nedavno otkrili polip koji krvari, do onda sam umirala od brige (i sad ipak umirem od brige kad ga vidim), ali znam bar razlog, tako da ne brini mozda je nesto takvo, a mozda ti se vise nikad ni ne pojavi 🤞.
Jel si mi i ti na mirovanju? Ja mirujem od 13.tjedna, ne skroz strogo, ali jako puno lezim i ne idem nigdje.
Ja isto ponekad imam osjecaj velike tezine u trbuhu zato jer je nisko, a najbolje osjetim kad se dizem, onda je onak kao da se nesto premjestilo s jedne strane u drugu. Za sad ne osjetim jos ona bas jaka lupanja, bit ce skoro 😂, ali lupka me i meskolji se jako cesto. Tocno kako kazete, po mjehuru ima party. Prosli put me stisnula mislila sam da moram trcati, a kad ono pritisak popusti i 2 kapi.
Ja imam pregled sad ujutro, javim sta moja ginicka misli o tom polipu i nastavku smeđeg 🥰
Drzite fige da mogu u mali shopping 😂❤️
Dobro jutro, curee. I ja imam pregled uskoro 🙈
Blighted ovum, 6/2020, 10. tt 💔
Rainbow baby 🌈🙏 7/2020 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji