Cure gdje ima za kupiti spavacice za trudnice i dojilje, a da nije web shop?
Gledam po netu koliko toga treba i za mene i za bebu i primi me panika da cu nonstop visiti po ducanima ili nezz kako cu toga svega dovoljno nabaviti, od sve kozmetike do odjece, carapica, rucnika, podloga itd.
Cim vidim artikle u panici sam 😂
Ja sebi kupila super pidjamice za dojenje u waikikia. Bas su namijenjene dojenju i trudnoci. Imaju oko grudi gumbice za rastvoriti, a hlace su siroke i udobne.👌 slikam ti kad stignem ako te zanima.
Cure gdje ima za kupiti spavacice za trudnice i dojilje, a da nije web shop?
Gledam po netu koliko toga treba i za mene i za bebu i primi me panika da cu nonstop visiti po ducanima ili nezz kako cu toga svega dovoljno nabaviti, od sve kozmetike do odjece, carapica, rucnika, podloga itd.
Cim vidim artikle u panici sam 😂
Ja sebi kupila super pidjamice za dojenje u waikikia. Bas su namijenjene dojenju i trudnoci. Imaju oko grudi gumbice za rastvoriti, a hlace su siroke i udobne.👌 slikam ti kad stignem ako te zanima.
Fotkaj pls, i mene zanima. Lonmi, mislim da je Jagodica rekla da je kupila prek puta Petrove? Da ima dućan s tim stvarima valjda za žene koje završe neočekivano u bolnici da im netko može skoknut po to..
https://www.lcw.com/en-UK/p/functional-collar-detailed-cotton-maternity-pajamas-set-0W7410Z8-LEG
https://www.lcw.com/en-UK/p/minnie-mouse-printed-polka-dot-maternity-nightgown-0W7404Z8-LRW
...
Evo nasla sam linkove, ja sam sebi kupila ove na mikije i jos jednu pidjamu kao sto je ova prva koju ne mogu naci na netu. A ovu spavacicu na mikije planiram nositi isto na neke hlace od pidjame ili na tajice, ali sam si kupila tu jednu kratkih rukava ako mi bude vruce u rodilistu ili sl.
Sad nisam doma pa vam ne mogu poslikati tu trecu. Tokom dana cu.
Moze fotka, ma nezz uopce kud bi to isla gledati kupovati, s tim da je prvo potrebno da vise ne budem na mirovanju 🥴. Djecju opremu i to cemo rjesiti kako god, ali mene vise brinu ove sitnice. Dok vidis sve te podloge, rucnike, ovo ono 😂. Jastuk ovakvi, pa onakvi. Imam ogromnu kucu i vec sad nezz kud cu s svime time, sve ce biti zatrpano s djecjom opremom 😂
Nije im isti izbor na netu i u trgovini, mislim da nije cak ni u svim trgovinama isti, ali u svakom slucaju imaju pidjame namijenjene bas za rodilje pa se stvarno moze naci. I grudnjake, gacice, potkosulje za dojenje... cak trudnicke hulahopkice koje je inace jako tesko naci a da ne kostaju 100kn, kod njih su jeftine stvarno.
Curke koje mislite kupovati pidzame, ako rodite vaginalno, dva puta dnevno cete morati skidati donji dio i gacice u sobi s ostalim zenama, za pregled reza od epi, tako da ne bi bilo lose da si kupite barem jednu spavacicu da vam to bude lagodnije izvesti, ovo se ne odnosi za curke sa carskim, iako je meni osobno lakse sa spavacicom, jer onda sestra lakse barata sa mojim gacicama i uloscima prva tri dana, dok mi ona to rjesava.. nas ne pregledavaju i ne zaviruju cure koje su vise puta rodile znaju o cem pricam i njih vjerojatno vise ni ne rezu za epi, ali prvototkinjama to cesto rade..
Evo stvarčica :
https://ibb.co/jWp2QZx
https://ibb.co/zV9y23c
Fali mi još za pupak, deterdženti i za mene nisam nasla uloške i te mrežaste gaćice. Mislim da je to to, ako nije napomenite me 😁
Curke koje mislite kupovati pidzame, ako rodite vaginalno, dva puta dnevno cete morati skidati donji dio i gacice u sobi s ostalim zenama, za pregled reza od epi, tako da ne bi bilo lose da si kupite barem jednu spavacicu da vam to bude lagodnije izvesti, ovo se ne odnosi za curke sa carskim, iako je meni osobno lakse sa spavacicom, jer onda sestra lakse barata sa mojim gacicama i uloscima prva tri dana, dok mi ona to rjesava.. nas ne pregledavaju i ne zavirujucure koje su vise puta rodile znaju o cem pricam i njih vjerojatno vise ni ne rezu za epi, ali prvototkinjama to cesto rade..
Rezanje za epi? Ja fakat ništ ne znam o porodu. Mislila sam da te piknu u kičmu i to je to. Znači kaj, dođem u bolnicu, recimo da imam trudove i da sam dovoljno otvorena za porod. Spiče mi epi, idemo u boks? Se za porod stavlja kateter ili nešt, ne kužim to ništ. Netko je napisao da od epiduralne nije ništa osjetio od boli ali nelagodu od ovih ostalih stvari koje ti rade. Sad se ja pitam koje ostale stvari ti rade. Mogu pitat dr. ako sam predirektna u pitanjima? Šta ne mogu nakon poroda sama stavit gaćice i uloške, to sestre rade? OMG. Napadaj panike.
Sortiraj odgovore
Najstariji