Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Listopad 2017. 16:24

A za kupovanje gluposti recept nam je ma imamo malo mjesta, mala pada preko igracaka, ne moze prolazit, ma nemojte nista kupovat, kupit cemo mi kad joj bude trebalo haha i onda daju pare... To je recept mog dragog i pali stvarno

ikyri
    18. Listopad 2017. 16:34

Odmah rec roditeljima da ne kupuju kolica bez da se vas pita. 

18. Listopad 2017. 16:55

ikyri

Zar ima i takvih? 

ikyri
    18. Listopad 2017. 16:59

kaktus

ikyri

Zar ima i takvih?

O da. Kad ti poklone kolica iz metroa nepoznate marke i sl. Jedvaš čekaš da se raspadnu da kupiš nova. 

ikyri
    18. Listopad 2017. 17:06

Naravno i oni koji kupe stokke sa svom opremom i onda imaš osjecaj da si nešto dužan.

18. Listopad 2017. 17:10

ikyri

kaktus

ikyri

Zar ima i takvih?

O da. Kad ti poklone kolica iz metroa nepoznate marke i sl. Jedvaš čekaš da se raspadnu da kupiš nova.

Hahaha ma dajjjj pa ja bi ekaplodirala od bjesa... 

panda102
    18. Listopad 2017. 17:14

Meni je vec sestra od muza rekla da mi je ostavila mnogo stvari od krevetica do lezaljke. Neke stvari bih stvarno voljela kupiti za prvo dijete. Kako da joj to objasnim. Naravno ne zna da sam trudna ona jesva ceka da postane tetka i ne bih je voljela uvrijediti jer je odlicna. Glupo mi uzeti pa ne koristiti... vec sam joj govorila da to da nekom kome bas treba ili da proda. Nece...

ikyri
    18. Listopad 2017. 17:26

panda102

Meni je vec sestra od muza rekla da mi je ostavila mnogo stvari od krevetica do lezaljke. Neke stvari bih stvarno voljela kupiti za prvo dijete. Kako da joj to objasnim. Naravno ne zna da sam trudna ona jesva ceka da postane tetka i ne bih je voljela uvrijediti jer je odlicna. Glupo mi uzeti pa ne koristiti… vec sam joj govorila da to da nekom kome bas treba ili da proda. Nece…

Sve mi je jasno. Ja bi osobno uzela te stvari iako da mi je prvo dijete bi željela kupit. Oni tako brzo prerastu sve to skupa i onda već uređuješ veću sobu. Krevetic i komodice, ležaljke, vrtiće...ma sve bi uzela. Sve u ducanu izgleda jako slatko a doma kad sastavljaš sve je to slično sranje... 
    Osim ako su stvari neočuvane ili jako ružne.
    Dok si trudna i spremaš sve ...bit ćeš alergična na svaku sitnicu i sve će morat bit tip top... Ali kasnije ti nije baš bitno. 

ikyri
    18. Listopad 2017. 17:28

Ako se u nešto zaljubiš shvatit će svi!

Honey
    18. Listopad 2017. 17:30

Tu ti je moja Panda najbolja iskrenost! Reci da bi stvarno voljela kupiti da imas svoje po svom ukusu i da si to mozes piustiti pa zasto ne, da ne moras misliti da to trebas sutra vratiti i u kakvom stanju..itd. A ona ako se toga hoce rijesiti jer ne misli imati djecu vise, nek pokloni u caritas ili neku udrugu. Mislim da bi to ona trebala razumit, svako normalan..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.