Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    25. Svibanj 2018. 21:13

Happy birthday Lara 😍💕💕 Jao Sarita, evo ja bi sad da se mogu teleportirat da vas vidim 💗 uzivaj uzivaaajjj!!! Frckava ima Grete ima 😍 a i u tebe sisaaaaa, imat ce se Greta s cim borit 🤣😜😘 
    Zrinchy aj ti rijesi u nedjelju, pa u utorak me posjetis na ctgu na odlasku 😉 Javu pijemo sigurno, ako ne sad onda poslije sa kolicima. Gumbek sad cemo mi jos malo, imat cete se kome smijat na temi. Kad dodemo mi iskusne sa svojim prvim bebama 🙈 Ja sad ispratila goste, aj vise da legnem. Jela iz pristojnosti a muka. Iden sad malo po tresnje.

Honey
    25. Svibanj 2018. 21:16

panda102

Haj jest mi dijete al je luda danas. Pa jbt dokle vise. Oplakala sam 1000puta od jutros. Pa zar se moze ovako gurat i izbacivat. Vadite jeeeee!!!!

Mala na tatu. Stalno u pokretu, stalnooo. 😁 i moja je na tatu, samo sto je njen tata srecom vise na kaucu 😜 

• frckava28
    25. Svibanj 2018. 21:29

Honey 😂😂😂😂 ima nas u svakom pogledu 🤣🤣
    A rekli su da bude mala beba. Cisto nekak sumljam u to. Bas sam primjetila da se potegnula unatrag 2 tj.
    I do sad je bila dosta aktivna. A sad samo premjesta guzu lijevo-desno. Same izbocine imam 😂😂

Bublica123
    25. Svibanj 2018. 21:41

Frckava bas si lijepa 😍💕😍💕😍💕
    Adrenalin mi skoci kad vidim kako se koja reda s trudovima...sad cemo i mi💪💪💪
    Panda izdrzi😅😅😅😅haharica sarci je opaka igracica vidim💕❤💕❤💕❤

Honey
    26. Svibanj 2018. 05:07

Jutrooo!!! Panda jesi izbacila Sarči ili cemo ipak dobiti sliku?? Punih 39 🎉🎉🎉 e falit ce mi podsjecanje da stavis slikuuuuuu 😭❤ meni se vise ne spava a ovaj hrce li ga hrce pored mene. Sta da radim. I susjedove kokosi su budne 🤷‍♀️ 

panda102
    26. Svibanj 2018. 06:14

Joj nisam je izbacila a mnogo je nemirna... mogla sam. Cak sam u pola noci molila Boga da sam mokra jer je pukao vodenjak a ne sto sam se sva preznojila hahahaha
    Ja sama moj otisao na posao. Niko ne hrce 💪💪💪

panda102
    26. Svibanj 2018. 06:15

P.S. ne spominji kokosi. Gladna sam 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Sarita_00
    26. Svibanj 2018. 06:37

Jutro! 
    Nemojte o hrani, bar ne jos. Davno je bila vecera, dorucak nemam pojma kad ce. A moj biser je zaboravio kupiti mi pecivo. Tako da imam samo krekere i vodu. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    26. Svibanj 2018. 06:45

Joj i ja sam se probudila gladna ko vuk. Hhhahah biser pravi 🔫🔫

Honey
    26. Svibanj 2018. 07:37

Sarita sad mu reci kako je on zamislio da nahranis dijete kad nisi jela ti??? Malo nabij. Ipak si ti 👑 rodila mu kcer, neznam kako se usudio doc brz hrane. Di je mater jel na putu sa kiflama?? I ja sam gladnaaaa. Idem spremit dorucak, napokon se probudio! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.