Happy birthday Lara 😍💕💕 Jao Sarita, evo ja bi sad da se mogu teleportirat da vas vidim 💗 uzivaj uzivaaajjj!!! Frckava ima Grete ima 😍 a i u tebe sisaaaaa, imat ce se Greta s cim borit 🤣😜😘
Zrinchy aj ti rijesi u nedjelju, pa u utorak me posjetis na ctgu na odlasku 😉 Javu pijemo sigurno, ako ne sad onda poslije sa kolicima. Gumbek sad cemo mi jos malo, imat cete se kome smijat na temi. Kad dodemo mi iskusne sa svojim prvim bebama 🙈 Ja sad ispratila goste, aj vise da legnem. Jela iz pristojnosti a muka. Iden sad malo po tresnje.
Haj jest mi dijete al je luda danas. Pa jbt dokle vise. Oplakala sam 1000puta od jutros. Pa zar se moze ovako gurat i izbacivat. Vadite jeeeee!!!!
Mala na tatu. Stalno u pokretu, stalnooo. 😁 i moja je na tatu, samo sto je njen tata srecom vise na kaucu 😜
Honey 😂😂😂😂 ima nas u svakom pogledu 🤣🤣
A rekli su da bude mala beba. Cisto nekak sumljam u to. Bas sam primjetila da se potegnula unatrag 2 tj.
I do sad je bila dosta aktivna. A sad samo premjesta guzu lijevo-desno. Same izbocine imam 😂😂
Frckava bas si lijepa 😍💕😍💕😍💕
Adrenalin mi skoci kad vidim kako se koja reda s trudovima...sad cemo i mi💪💪💪
Panda izdrzi😅😅😅😅haharica sarci je opaka igracica vidim💕❤💕❤💕❤
Jutrooo!!! Panda jesi izbacila Sarči ili cemo ipak dobiti sliku?? Punih 39 🎉🎉🎉 e falit ce mi podsjecanje da stavis slikuuuuuu 😭❤ meni se vise ne spava a ovaj hrce li ga hrce pored mene. Sta da radim. I susjedove kokosi su budne 🤷♀️
Joj nisam je izbacila a mnogo je nemirna... mogla sam. Cak sam u pola noci molila Boga da sam mokra jer je pukao vodenjak a ne sto sam se sva preznojila hahahaha
Ja sama moj otisao na posao. Niko ne hrce 💪💪💪
Jutro!
Nemojte o hrani, bar ne jos. Davno je bila vecera, dorucak nemam pojma kad ce. A moj biser je zaboravio kupiti mi pecivo. Tako da imam samo krekere i vodu.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita sad mu reci kako je on zamislio da nahranis dijete kad nisi jela ti??? Malo nabij. Ipak si ti 👑 rodila mu kcer, neznam kako se usudio doc brz hrane. Di je mater jel na putu sa kiflama?? I ja sam gladnaaaa. Idem spremit dorucak, napokon se probudio!
Sortiraj odgovore
Najstariji