Dobro jutro cureeeew
Ja ostala kod kuce. Poslala da sam bolesna...ne mogu nigdje pod temperaturom.
Divne ste sve. Vidi trbuscica 😜😜😜
Zrinchy se opet nesto bedira. Nisi debela zeno shvati!!? Kad dolazi muz ne prija ti samoca 🤔
EveM, divnaa blizi se termin 😊
Ja samo izvadila torbu pa me M pitao gdje ja to idem, reko cekam trenutak za bijeg hahaha
Gumbek kod mene pokazuje -16 pa mi se ni ne izlazi van, a moram u HZZO, bila jucer pa mi je falio R1 jer su mi u firmi dali pogresno...ne znas tko je tu lud
Spominjale ste neki nered
A ovo je koliko sam se puta sinoc oznojila od temperature
Jutro cure!!! Ajme lijepih bušica !!! Zrinchy da da da baš si ko trokrilni ormar, ajde nemoj da te tamo moram tražit po Zg da ti dam po guzici, prelijepa si! Pikica mah mah, ti svaki pregled kažeš da imaš osjećaj da si bila ukupno dva puta hahahaha Super, ja idem 14.3., jedva čekam!!!! Yra ja ti isto pijem Kendural C, meni je anemija baš izražena, ali sam se preporodila po njemu, i ne radi problema BLATU. Ja si danas idem probati naći nešto u čemu ću se udati hahaha, stignem.
Eto, muž me sad odgovorio od Nuna njihaljke. On je više za nuna prijenosni krevet, koji kasnije može biti i igraonica. Cjenovno je isto. Kaže da će nam trebati gdjegod odemo na put, jer neznamo kakvi i koliki budu kreveti, a kad bude vruće bolje da je beba u svom. I na kraju sam se složila s njim. Teško mi je malo, al kontam već ću nekome utrpat da mi kupi i njihaljku
Ajme Panda tebe to bas ne popusta.
Pijes li ista za temp?
Meni je pomogla salata od luka, inace luk mrzim i ne mogu ga smisliti ali ovaj puta sam se zrtvovala i nekako ga pojela
Rezanj cesnjaka i pola glavice crvenog luka malo posolila,pokiselila i stavila 3kapi ulja (doktoricin recept) i stvarno mi je pomoglo 😁😂
Spominjale ste neki nered
ajoj Pandice fakat te zašorala temperatura:/ Dobro da si ostala doma. Za nered te kužim, rekla sam da ću danas definitivno počet prat i spremat u ormar jer si jedva raspoznajem namještaj u sobi. Mačketine naravno uživaju, nalazim ih zakopane u stvarima:)
Dragi dolazi sutra popodne, al ne mogu reć da mi ne paše malo odmora hahahaha. Ne moram kuhat, mogu jest u krevetu (inače me špota ko da sam dijete), a i puna mi kuća svaki dan, babe nanjuše da sam sama pa se dolaze smucat:) Ma ajd, ok sam dobila kila, sve je otišlo u trbuh, al bojim se kolko će još narast u 3 mjeseca
Eve divna si, skoro pa spremna za finale!:)
Kako je Palčica?? Ima netko info?
[/url
Panda ovo nije nered ovo je kaos hahaha Al vi ste u stanu, znam ja kako je to.
Žao mi je, nadam se da ti nije visoka temp. Kolika ti je? Moraš pazit, ne smije ti otić visoko. Dobro da si ostala kući.
Eve jao i tebi divna buša, kad bi moja bar bila tolika u tim tjednima, al nekako imam osjećaj da bude jos veća haha
Jutro cure!
Evo mene i danas cuva moj mali muskarac kojem se ne ide u vrtic. 😉
Curkice buse su vam divne 😁
I ja bi trebala na hzzo, al vidim da je cani -12, pa mi se ne vuce dijete van na taj minus, sutra cu ici.
Punih 27tt ajme mene! Slika poslije, jos sam u krevetu 😁
Pandica brzo nam ozdravi!
Honey, bit ces predivna, ne sumnjam. 😉
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
To je u sobi u koju se ne ulazi hahahaha vrata su zatvorena. Cekam da iznese komode iz auta da barem odvojim robicu koja mi se svidja i koja ne. Lijepo je i kod kuce kad je ovako zima 💕💕💕
Sretno Honey u pronalazenju haljine 👍👍👍😜😜😜😜 99 dana 🎉🎉🎉
Ako nista Yra ti salje svoju hahahaha
A ovu robicu po krevetu sam jutros u 6 prevrnula. Bilo je u vrecicama hahahaha
Palcica 😍😘
Sema skinem je lekadolom i onda se iznojim ko konj hahahah sad se dobro osjecam. A onaj refluks ja ionako ne jedem nakon rucka nista. Tako da se to meni ne javlja navecer nego kroz citav dan. Sad mi najvore od limuna ali dosta je se smanjilo. Povracanje je bilo top 😋😋
Palcica je u bolnici jos 2u1. Ostala je u bolnici jer zivi u bloku na 5 katu bez lifta.
Sortiraj odgovore
Najstariji