Prodaja-razmjena-darivanje rabljene, ali očuvane opreme za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • danielaa89
    09. Rujan 2017. 21:40

pozdrav! ja prodajem robicu za curice i dečke. moji blizanci su to obukli svega par puta. sve je kao NOVO
    tutice sa bodijem br.50
    tutice br.50 i 56 
    trenirke komplet hlačice i majica br.68  (plava i roza)
    tutice kratkih rukava br.56
    majice br.62 ( sivo-plava i roza)
    bodiči br.50, 56, 62, 68
    sve imam i za curice i za dečke
    ako koga sta zanima neka se javi na 091/782-76-23

• danielaa89
    09. Rujan 2017. 21:42

I prodajem jos robicu za curice i dečke veličinu 74 i 80..

• TonLove69
    11. Studeni 2017. 06:39

This is a great thing - deals and needs in one place.

สมัคร goldenslot

• Sanjaxa
    16. Studeni 2017. 09:46

Prodajem kolica Jane T Rider 3 u 1 narandasto siva
    Voženo je samo jedno dijete Do drugog na žalost nismo stigli pa sam teska srca odlucila da ih prodam. Kolica su kostala 8000kn. Vrlo su uscuvana. Kompaktna cvrsta lagana i aluminijski okvir i disk kocnica. Sklopljena zauzmu malo mjesta. Jednostavno vrhunska. Voze se jednim prstom i nema onog drmuckanja kao kod ostalih kolica. To je mene osvojilo. Pa eto ludi potrosili puuuuno para. No tko ih uzme zaista ce biti zadovoljan. Rolanje Jarunom i Bundekom, setnja Maksimirom, Sljemenom itd onak mrak. Zaista vrhunsko. Znali su me zezati djeca bjeze iz kolica a moj kad kazes idemo trci u svoja. Volio ih je jako. Rekla je prijateljica a je kad ih gleda i ona bi se u njima vozila. Slike vam mogu poslati mailom. sanjaxa@gmail.com moze i dogovor na poklon bonove kupnju artikala na rate u ducanu i razmjenu nakon kupnje ..... smislit cemo .... zao mi je da vise stoje. Ugl imam jos prematalicu sa kadom neonato mrak njihaljku.....eto ako koga zanima javite se. Srdacno Sanjs

• SvenErikMauro
    09. Veljača 2018. 12:44

Pozdrav mame

Prodajem kolica ABC kupljena u Njemackoj, kostala su 600 eura..Kolica se sastoje od kosare za novorodence, skoro nekoristena, sjedalica koja ide u auto i na kolica, a kolica imaju jos tri polozaja za sjedit. Sve u izvrasnom stanju. Kucna sjedalica na poklon. 
    Cijena 800 kn.
    Info na 0993923323

09. Veljača 2018. 13:40

SvenErikMauro

Pozdrav mame

Prodajem kolica ABC kupljena u Njemackoj, kostala su 600 eura..Kolica se sastoje od kosare za novorodence, skoro nekoristena, sjedalica koja ide u auto i na kolica, a kolica imaju jos tri polozaja za sjedit. Sve u izvrasnom stanju. Kucna sjedalica na poklon.
    Cijena 800 kn.
    Info na 0993923323

Mozete stavit sliku kolica ili barem napisati model, boju i u kakvom su stanju? Hvala

• chanely
    20. Veljača 2018. 20:31

Bok,

voljela bi urediti dječju sobu u modernom, nordijakom stilu, pa muku mučim sa nalaženjem namještaja i dekoracija. Ikea mi je totalno bezveze. Naišla sam n jednu stranicu na internetu koja prodaje takve ukrase.

Imate možda neku drugu stranicu koju bi preporučili?

• chanely
    20. Veljača 2018. 20:32

chanely

Bok,

voljela bi urediti dječju sobu u modernom, nordijakom stilu, pa muku mučim sa nalaženjem namještaja i dekoracija. Ikea mi je totalno bezveze. Naišla sam na jednu stranicu na internetu koja prodaje takve ukrase. https://giggleandpop.com

Imate možda neku drugu stranicu koju bi preporučili?

• Bah
    23. Ožujak 2018. 08:23

Poštovana,zanima da li ste poklonili robicu za bebu.I odakle ste?Hvala

• ananas
    24. Ožujak 2018. 16:07

Prodajem Graco Quattro Tour Duo i Graco  infant autosjedalicu sa bazom.Kolica su namjenjena za djecu od rođenja i prijevozu djece različite dobi kao i blizanaca.Jednostavno se sklapaju i jako su lagana.Autosjedalicu možete jednostavno staviti sa kolica na bazu zbog klick sustava.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.