Poklanjam svu odjeću za bebe do 4 god.nekom malom princu odjeća je jako ušćuvana
Pozdrav Blaženka. :) Jeste li poklonila odjecu?
Kupujem očuvana BUGABOO CAMELEON 3 kolica u crnoj ili tirkizno zelenoj boji.
Kontakt: grmolika.borovnica@gmail.com
Veliki pozdrav! 😊😊 darujem bebine stvari onome kome je zaista potrebno ( kolica 2 u 1 ), krevetac do 13. kg bebe. Ni jedno ni drugo nije koristeno. I robicu za djevojcicu.
Pozdrav mamama
Veliki pozdrav! 😊😊 darujem bebine stvari onome kome je zaista potrebno ( kolica 2 u 1 ), krevetac do 13. kg bebe. Ni jedno ni drugo nije koristeno. I robicu za djevojcicu.
Pozdrav mamama
Pozdrav.. Evo ja taman 19.06 rodila pa sam sad vidjela oglas.. Imate jos dostupna kolica i robicu?
lijep pozdrav dali ste kome poklonili robicu meni je jako potrebna imam bebicu od 8 mjeseci i cerkicu od 16 god unaprijed hvala
ja bih radoo darovale odjecu za bebe ,kome je potrebno i ko nije u mogucnosti kupiti sve potrebno,..odjecaja je za djecake jer ja imam malog star 8 mjeseci :)))i ako kome mogu pomoci sto da ne :))
Dobar dan mozete mi reci za robicu..
lijep pozdrav dali ste kome poklonili
Kupujem jesen/zima odjecu za curicu koja ce se roditi krajem 8mj
Ne bih na komad radje sto veci lot
Hvala :)
Prodaje se rabljena odjeća za djevojčicu od najranije dobi do 10 godina starosti,cijena po komadu je 10 kuna.
Poklanjaju se udžbenici i radne bilježnice za izbornu nastavu njemačkog jezika od 4. do 8.razreda.
Sortiraj odgovore
Najstariji