Prodaja-razmjena-darivanje rabljene, ali očuvane opreme za bebe

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelka87
    08. Ožujak 2016. 18:47

Ej pozdrav mame :)
    ja prodajem ocuvanu robicu,igracke i nesto od opreme. Javite se slobodno na mail ili ovdje pisite…mozda bas nesto imam za Vas ;)
    sve je povoljno,ocuvano i u skladu sa danasnjim vremenom.

• djevojka.sasela.73
    02. Lipanj 2016. 12:49

Bok,

Ukoliko netko treba, imam Quinnyjeva kolica, bež,  za starije i mlađe dijete , s dodatnom sjedalicom za starije dijete, cijena po dogovoru, info na j.boric.novosel@gmail.com . 

• Luli2015
    13. Lipanj 2016. 21:10

Prodajem robicu za djecaka br.56 do 74 ako netko treba nek mi se slobodno javi na mail.
    lekic.zeljka@yahoo.com
    Mi smo to prerasli a stvara na guzvu u ormaru.
    Imam nosilicu za bebe prodala bih ju.
    Kolica za bebe Jane 2u1. Ako je netko zainteresiran javite se.
    Pozzzz

Ivren
    27. Srpanj 2016. 20:10

Prodajem očuvana ABC design kolica 2u 1. Košara i sportski dio. Materijal sa UV+50 zaštitom. Na tri kotača sa amortizerima i ručkama koje su podesive visine. Kod spremanja u bunker se mogu čak i kotači skinuti.Boja: kombinacija tirkizne i crne. Na upit šaljem slike. Cijena takvih novih u Baby centeru je 3.500 mi naša prodajemo za 1.300 kn.

• ana.anamate2121
    10. Rujan 2016. 00:31

Dobro večer mame imali koja mama da poklanja za novorođenče  kinbič i kolica i robicu te svu opremu koju netreba inače u trudnočisam u 3mj. i sitno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.