pozdrav,zanima me da li ste vec darovali robicu,ako niste nama treba.
Poklanjam kadicu. Vam treba?
Prodajem djecju opremu od krevetica, autosjedalice/nosiljke (jaje), kolica Graco-Trekko, autosjedalica br. 2 do robice i cipelica (za curice). Mogu poslati slikice. Javite se na email: krnaglic@gmail.com
ja bih radoo darovale odjecu za bebe ,kome je potrebno i ko nije u mogucnosti kupiti sve potrebno,..odjecaja je za djecake jer ja imam malog star 8 mjeseci :)))i ako kome mogu pomoci sto da ne :))
Dobar dan mozete mi reci za robicu..
Ovako ja poklanjam paket pelena pampers zelene trojka i poklanjam djecju robicu za decke od 56 broja pa nadalje.,.,.javite se
robica je za zimu
Zanima mi prijateljicu robica..
Ovako ja poklanjam paket pelena pampers zelene trojka i poklanjam djecju robicu za decke od 56 broja pa nadalje.,.,.javite se
robica je za zimu
Zanima mi prijateljicu robica..
I pelene
ja bih radoo darovale odjecu za bebe ,kome je potrebno i ko nije u mogucnosti kupiti sve potrebno,..odjecaja je za djecake jer ja imam malog star 8 mjeseci :)))i ako kome mogu pomoci sto da ne :))
Dobar dan mozete mi reci za robicu..
Mozete mi javiti na broj 0976181893 ili 0976807005..hvala ljepa
Poklanjam trudnicki jastuk i robicu za bebu do 1.g. nazvati na mob 091/6650241.
Uglavnom se radi o bodijima veličine 50-56-62 (6 s dugim rukavina, dva s kratkim i jedan bez rukava), dvije majice kratkih rukava vel. 56, jedne hlacice, čarape, 2 odjelca dugih rukava (može za spavanje ili ne mora), ručnik za kupanje s kapuljacom.
Imam i nesto za veću bebu u veličinama 74-80-86. (5 majica dugih rukava, jedna lanena jaknica, jedna trenutka, 3 bodija, jedna majica s kratkim rukavina, strample i jedno odijelce s dugim rukavina). Nazovite na mob 091/6650-241.
Odjeća je više manje univerzalna, ja imam dva dečka, ali sve sam naslijedila od sestre koja ima curice.
Sortiraj odgovore
Najstariji