Prodajem dvoja kolica ili mijenjam za kolica za blizance, info na anitababic3007@gmail.com
prodajem kolica Kunert 3u1 VIP, koristena 4 mjeseca,jako ocuvana,pod garancijom..
boja crno bijela. za detalje i slike javite se na mail martina.suntesic@gmail.com
Laura 21.08.2014 :-*
Cure moje ima li koja mama da prodava vrtic za bebe ja bi kupila.Ako ima neka mi se javi na mail lucabelusic@gmail.com
Imam 2 kadice za kupanje, klokanicu i robicu za dečka od vel. 50-68. Sve u odličnom stanju, a robica je jako lijepa marke H&M, C&A... Kadice i klokanicu nismo ni koristili. Ne treba mi pa jeftino prodajem...
Imam 2 kadice za kupanje, klokanicu i robicu za dečka od vel. 50-68. Sve u odličnom stanju, a robica je jako lijepa marke H&M, C&A… Kadice i klokanicu nismo ni koristili. Ne treba mi pa jeftino prodajem…
Bok!Mene bi zanimala robica ovisno sta se nudi. Moze slikice s cijenama u poruci ili na taja.ka@gmail.com. Thanks
Život se mijenja od tame do sunca, kad kraj tvog srca još jedno zakuca!
Ovako ja poklanjam paket pelena pampers zelene trojka i poklanjam djecju robicu za decke od 56 broja pa nadalje.,.,.javite se
Ovako ja poklanjam paket pelena pampers zelene trojka i poklanjam djecju robicu za decke od 56 broja pa nadalje.,.,.javite se
robica je za zimu
bokić nova sam na forumu naime trebam roditi za 9 tjedana a manjka mi te malene robice broj 50,56 imam sina od 2 god. sve sto sam imala sam poklonila nisam ocekivala malenog padobranca he he pa se moram nekako snaći. ako imate jos nesto za dečkića ako moze na mail kristinakike.bakran@gmail.com hvala..puno bi mi znacilo muz mi ostao bez posla bas u krivo vrijeme..
kika9999
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji