Drage mame, molim vas da mi pomognete oko izbora privatne poliklinike za pedijatriju na području Zagreba. Molim vas da mi napišete vaša iskustva.
Imam bebu od 2 mjeseca i s njom je sve u redu no ipak bih htjela i drugo mišljenje jer znam za slučaj gdje pedijatar nije uočio kod bebe jednu bolest.
Vidim da se na internetu pojavljuju Poliklinika Helena i Dr.Sabol pa ako je netko tamo bio neka napiše svoje iskustvo. Isto tako bilo kakav savjet oko ovog drugog mišljenja je dobrodošao.
Hvala vam :)
23.09.1992 rodila se djevojčica od 750 grama. Dr.Sabol još je radio na Rebru. Djevojčica je dugo bila u bolnici, a onda ju je preuzeo dr.Sabol. Kada je on otišao sa Rebra i mi smo otišli sa njim. Nismo iz Zagreba, te nam je trebalo dosta vremena da dođemo do njega. Osim njegovih profesionalnih kvalifikacija doktor se pokazao kao i čovjek koji razumije strahove roditelja bebe koja je rođena u 26 tjednu trudnoće. Uz njegovu pomoć i pomoć njegovog osoblja ta beba danas je profesor povijesti i engleskog jezika. Svaki strah i nedoumicu doktor je znao uspješno rijesiti. imam samo riječi pohvale za tu ordinaciju i doktora Sabola.
Sortiraj odgovore
Najstariji