Pozdrav svima, na žalost, spletom okolnosti otvaram ovu temu, nisam našla sličnu.
Ne bih sad ulazila u detalje, ali bih voljela da mi netko kaže da li postoji neki pravilnik ili slično tome koji kaže da se prekid trudnoće može u određenim slučajevima napraviti najkasnije do 22.tjedna trudnoće (mislim da se taj broj najčešće spominje). Znam za zakon iz 78 godine, međutim on samo kaže „nakon 10 tjedna može se napraviti prekid trudnoće u određenim okolnostima“. Da li netko zna gdje je definiran krajnji rok od 22 tjedna?
Također, da li netko ima svježe informacije o cijeni pobačaja u Sloveniji?
Kako znam da je ovo osjetljiva tema, koja odmah povlači moralne diskusije, a vjerujte za to uopće nisam raspoložena, informacije mi možete poslati i na pp.
Hvala svima.
kad mi je sogorica isla na amnocentezu zbog sumnje na određene kromosomske anomalije, ginekologinja joj je isto rekla do 22. tjedna. ukoliko nalaz bude los. postupak mora odobriti komisija bolnice u kojoj se postupak radi i to je najcesce pro forme ako je nekakva dijagnoza u pitanju.
sto se tice postupka u sloveniji, o tome imas na forum.hr-u iskustva.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Draga BlueEyes,
vjerujem da ti je sada teško. A poznavajući druge žene koje su prekinule svoje trudnoće, bude kasnije punoo teže i gore. Stoga, pusti svoje dijete da raste u tebi, pa ga kasnije daj na usvajanje.
29.8.2022. ➕
Zao mi je sto to moras traziti, meni su u 23 tj trudnoce 5 doktora preporucilo prekid trudnoce zbog dijafragmalne hernije, ali sam ga odbila, postojala je mala sansa da prezivi i ja sam se drzala za to, bila sam spremna cijeli zivot dat tom djetetu, ali je nazalost bio preslab za ovaj svijet.
Cijena ti je oko 1200 e, ako ne pamcenje dobro sluzi, ali razmisli da ako napravis to tako kasno u trudnoci, postoji velika sansa da vide djece neces moci imat.
Sortiraj odgovore
Najstariji