O bože, na ovom je znači ispalo jos manje?? Sta ce onda moj imat 6 kila? Ja cu se ranit! Znam slucajeve di su falili po kilo i vise i da su jadna djeca patila ako na vrijeme nisu trazili carski nego cupali na vakum...
Ja sam danas bila na kontroli. Po ovome mi je ispalo da će biti 3200, a on je već sad, po predviđanju ginićke, skoro 3100. Kaže da će do termina biti oko 3700. e sad... Vidjet ćemo tko je u pravu. Teta doktor ili formula :-D
E sad sam probala ponovno ubaciti podatke u program i sad mi izračuna 3463g. Dakle oko 250g više nego što mi je računao prije kojeg tjedna.
Nisam imala GD, dobila svega 9 kg, stomak mi bio bas malen, svatko se cudio odakle tolika beba.
To sto Loreen kaze se bas meni dogodilo, nakon 24h u radaoni bilo kasno na carski pa su ga u zadnji tren izvadili na vakuum, kad su vec otkucaji pali. 3 puta su me pitali na koliko je procjenjena beba... Ma bitno da se dobro zavrsilo, ali mislim da je moja dr. bila neozbiljna i neprecizna pri uzimanju mjera.
Mislim da je bolje da procjene bebu vecu nego sto je ustvari jer ce onda i doktori pri porodu biti vise na oprezu.
Sretno vam svima
<3 2/2013 <3
Hvala :) Baš ću vidit koliki će bit u 36. tjednu pa ću tu napisat. I kad rodim, bas da vidimo :)
Očito podaci budu točniji što je termin bliži... isto kao i s procjenama doktora. Ajd, baš i mene zanima kakve će mi biti slijedeća procjena
Can't stop the signal.
Meni je doslo 2912,8 .. Sada sam 35+3.. Prva mi je trudnoca pa mi se cini malo,ali ja sam imala 2950kad sam se rodila tako da mozda ce biti na mene
Sortiraj odgovore
Najstariji